Понякога писва ли ви от колите

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vanich
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vanich » Вто 21 окт 2008 20:58

ако искаме да стигаме живи и здрави трябва да си подържаме колите, иначе рискуваме нашият живот и този на околните....!

Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот npachovski » Вто 21 окт 2008 22:12

Insect написа:Това е момчета, колкото повече пари наливаме в тия кошници, те толкова повече се развалят. Това е България за съжаление.
Нестига, че караме 10 - 15 - 20 годишни дараци, нестига, че се развалят, нестига, че ги правим с скапани части (предпоставка да се развалят отново), караме ги по скапани пътища, горят ни много, бензина е скъп, ами и работим на по 500лв. заплата средно на месец ...
П.С. Бахти, де ще да му излезе края?

Имам чуството, че ще напиша същото :lol: не само,че бензина е скъп ами и скапан не само бензина ми и нафтата нови коли от автосалоните пушат като печки....не само частите ами и всичко останало е скъпо ами и на всичкото отгоре 2е не е едно от най-здравите двигатели на VW за подмяна неможеш и да си помислиш защото като знаеш през какво трябва да минеш и на каква бингия от европейскиа съюз може да попаднеш и то ти става малко кофти и действа отчайващо...трябва само да си помислиш дали има смисъл да имаш кола в днешно време особено хората като мен в малките градове....можеби ще започнем да се отказваме от глезотийките постепенно за да можем да водим нормален начин на живот.....

Потребителски аватар
princo
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 1.8T Quattro 1997

Мнениеот princo » Вто 21 окт 2008 22:19

Vanich написа:ако искаме да стигаме живи и здрави трябва да си подържаме колите, иначе рискуваме нашият живот и този на околните....!
:да:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Вто 21 окт 2008 22:21

Аз лично не съм доволен от Голф 3 като цяло.
Оставял ме е на пътя има доооста неща,които ме дразнят в него.Сапунерка като всички останали.
Писнало ми е от ремонти - и дребни и по-сериозни.
Но без кола ще ми е доста трудно.Няма как.

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Сря 22 окт 2008 0:51

Отдавна не мога да ги дишам!(в буквален и преносен смисъл) :evil: Карал съм, ремонтирал и са ме возили на всичко.(от мотопед до автобус)(от Заз до Мерседес). Изминал съм поне 2-3 милиона км. Един кенеф са всичките! :evil: ДВГ е за боклука още от преди 100 години. Първобитна технология-също като парния двигател. За мен колата е просто един необходим инструмент. ВАЖНО Е, автомобилът да е в добро техническо състояние, заради собствената и на околните безопастност! Имам си един закон."Псувай, за да върви, хвали и ремонтирай!"

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Сря 22 окт 2008 4:03

уважавай колата за да те уважава и тя :wink:
освети я :bishop

никога няма да ми писне от колата независимо колко стара е, просто любов :P

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Сря 22 окт 2008 22:09

не че се хваля мойта кола е на 25години до сега никога не ме е изоставяла на пътя не съм сменял нещо , освен като ми счипиха стъклото за 2 лв на седалката.... нищо др не са гепили като в жабката имах 85 лв , и съм сменял нормалните косомативи . нищо сериозно , нз аз за мойта кола се грижа много. и мн ме слушка нищо че е ветеран тука хах

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Сря 22 окт 2008 23:21

CellNet ™ написа:никога няма да ми писне от колата независимо колко стара е, просто любов :P

:D аз ако карах като твоята кола, нямаше да ги пиша тия глупости на предната страница... респект!

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Сря 22 окт 2008 23:28

Честно казано на мен ми омръзва често от Пасат-а....колкото повече го глезя толкова повече ми дава ядове....има хора дето грам поддръжка не вкарват в колата и тя си им върви и хич не им пука....а Пасат-а хем го глезя,хем го пудря и все нещо не му е като хората....и това дразни.
Не,че колата е крива....явно съм твърде голям перфекционист де...ама все пак....дразни :)
Иначе те и новите коли не са цвете за мирисане....като казваше шефа ми "дори да си купиш здрава и нова кола тя е здрава само известно време - докато стигнеш от магазина до ваз....след това си е същата трошка като всички останали" и си е прав понеже новите ги правят по-трошкави с по-лоши материали и не ми се мисли като станат на взрастта на моята примерно (В3 93-та) дали въобще ще се движат ама....времето ще покаже.

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Чет 23 окт 2008 17:10

Точно щото ми е писнало от нея няма да я сменям.Частите все повече ще поевтиняват а колата е сравнително проста и евтина за потдръжка,купето може с лекота да изкара поне още 10години,без да грохне,моторя ако го пазиш вечен,кусурите и са научени.
Не мога да си представя на този зор в нашата държава да потдържам нова кола във фирмени сервизи,не ми е по джоба.И аз искам по-нов модел ама има по-важни неща.И не на последно място ако се случи нещо с нея,кола за 2-3к лева не се жалее цял живот.

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Чет 23 окт 2008 17:29

Всеки се нервира понякога на колата, особено като и има нещо непрексънато. Ма тва е машина, няма начин, амортизира се, троши се, няма нищо вечно.
Колеги, айде стига сме се оплаквали. Като толкова ви тежат колите, продавайте ги и се возете в издънените рейсове пълни само с мангали и пенсионери или в претъпканите, мазни, разнебитени маршрутки, където те карат като чувал с картофи отзад, или ходете пеша, здравословно е, особено в София :lol: , или карайте колело (още по здравословно, подритваш си здравната книжка... :D

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Чет 23 окт 2008 17:40

Не!Не ми писва!Надявам се и за напред да е така! :)

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Чет 23 окт 2008 22:07

Не ми писва :) Само като се развали малко се ядосвам, но бързо ми минава :wink:

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Чет 23 окт 2008 22:24

чета ли чета и като се замисля оправих я и бях супер ядосан и нахъсан да махна всичко излишно по нея но като се сетя с колко любов съм правил нещо по нея и как съм събирал парите без приятелката да знае и както казва онзи известен комик "направо ми се къса сарцето" :wink:

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Пет 24 окт 2008 8:14

Не не ми писва, ако ми писне - ще я сменя с друга :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”