Понякога писва ли ви от колите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Insect написа:Това е момчета, колкото повече пари наливаме в тия кошници, те толкова повече се развалят. Това е България за съжаление.
Нестига, че караме 10 - 15 - 20 годишни дараци, нестига, че се развалят, нестига, че ги правим с скапани части (предпоставка да се развалят отново), караме ги по скапани пътища, горят ни много, бензина е скъп, ами и работим на по 500лв. заплата средно на месец ...
П.С. Бахти, де ще да му излезе края?
Имам чуството, че ще напиша същото

- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отдавна не мога да ги дишам!(в буквален и преносен смисъл)
Карал съм, ремонтирал и са ме возили на всичко.(от мотопед до автобус)(от Заз до Мерседес). Изминал съм поне 2-3 милиона км. Един кенеф са всичките!
ДВГ е за боклука още от преди 100 години. Първобитна технология-също като парния двигател. За мен колата е просто един необходим инструмент. ВАЖНО Е, автомобилът да е в добро техническо състояние, заради собствената и на околните безопастност! Имам си един закон."Псувай, за да върви, хвали и ремонтирай!"

- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
не че се хваля мойта кола е на 25години до сега никога не ме е изоставяла на пътя не съм сменял нещо , освен като ми счипиха стъклото за 2 лв на седалката.... нищо др не са гепили като в жабката имах 85 лв , и съм сменял нормалните косомативи . нищо сериозно , нз аз за мойта кола се грижа много. и мн ме слушка нищо че е ветеран тука хах
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Честно казано на мен ми омръзва често от Пасат-а....колкото повече го глезя толкова повече ми дава ядове....има хора дето грам поддръжка не вкарват в колата и тя си им върви и хич не им пука....а Пасат-а хем го глезя,хем го пудря и все нещо не му е като хората....и това дразни.
Не,че колата е крива....явно съм твърде голям перфекционист де...ама все пак....дразни
Иначе те и новите коли не са цвете за мирисане....като казваше шефа ми "дори да си купиш здрава и нова кола тя е здрава само известно време - докато стигнеш от магазина до ваз....след това си е същата трошка като всички останали" и си е прав понеже новите ги правят по-трошкави с по-лоши материали и не ми се мисли като станат на взрастта на моята примерно (В3 93-та) дали въобще ще се движат ама....времето ще покаже.
Не,че колата е крива....явно съм твърде голям перфекционист де...ама все пак....дразни

Иначе те и новите коли не са цвете за мирисане....като казваше шефа ми "дори да си купиш здрава и нова кола тя е здрава само известно време - докато стигнеш от магазина до ваз....след това си е същата трошка като всички останали" и си е прав понеже новите ги правят по-трошкави с по-лоши материали и не ми се мисли като станат на взрастта на моята примерно (В3 93-та) дали въобще ще се движат ама....времето ще покаже.
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Точно щото ми е писнало от нея няма да я сменям.Частите все повече ще поевтиняват а колата е сравнително проста и евтина за потдръжка,купето може с лекота да изкара поне още 10години,без да грохне,моторя ако го пазиш вечен,кусурите и са научени.
Не мога да си представя на този зор в нашата държава да потдържам нова кола във фирмени сервизи,не ми е по джоба.И аз искам по-нов модел ама има по-важни неща.И не на последно място ако се случи нещо с нея,кола за 2-3к лева не се жалее цял живот.
Не мога да си представя на този зор в нашата държава да потдържам нова кола във фирмени сервизи,не ми е по джоба.И аз искам по-нов модел ама има по-важни неща.И не на последно място ако се случи нещо с нея,кола за 2-3к лева не се жалее цял живот.
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всеки се нервира понякога на колата, особено като и има нещо непрексънато. Ма тва е машина, няма начин, амортизира се, троши се, няма нищо вечно.
Колеги, айде стига сме се оплаквали. Като толкова ви тежат колите, продавайте ги и се возете в издънените рейсове пълни само с мангали и пенсионери или в претъпканите, мазни, разнебитени маршрутки, където те карат като чувал с картофи отзад, или ходете пеша, здравословно е, особено в София
, или карайте колело (още по здравословно, подритваш си здравната книжка... 
Колеги, айде стига сме се оплаквали. Като толкова ви тежат колите, продавайте ги и се возете в издънените рейсове пълни само с мангали и пенсионери или в претъпканите, мазни, разнебитени маршрутки, където те карат като чувал с картофи отзад, или ходете пеша, здравословно е, особено в София

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Върни се в “ОФФ-Топик - други”