Kлубът или половинката е по-важен(а)?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
аз няма да се откажа.за щастие(и жалост)все още не съм обвързан но не смятам някога да бъда изправен пред такъв избор от който и да е.всеки има право да си има хоби(та) и да отделя голяма част от свободното си време за тях .а ако се отделя прекалено много времем вече е проблем който се решава и това е .кви са тия избиранки тука.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Ми то ние с жената (така де,приятелката...) си говорим за сегменти,онзи ден и обеснявах какво е "шпонка" (във връзка с разпределителния вал на Пасат-а),термостати,глупости така че и е интересно да чете тук както и на мен....само дето не и давам да пише от мое име
Общо взето ако хората си се разбират няма единия да се опитва да се постави над всичко останало в живота на другия....а и от форума си има голяма полза - проблемите се решават по-лесно и с по-малко финанси така че вместо лежане под колата по-добре седене пред комп-а

Общо взето ако хората си се разбират няма единия да се опитва да се постави над всичко останало в живота на другия....а и от форума си има голяма полза - проблемите се решават по-лесно и с по-малко финанси така че вместо лежане под колата по-добре седене пред комп-а

- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Любо, от месец време не беше пускал анкета.
ама тази по тъпоча излиза извън скалата на уреда.
п.с. ако ме половинката ми поставя подобни ултиматуми пускам жалба до КЗП, ДПС, Уницеф и пр.

ама тази по тъпоча излиза извън скалата на уреда.

п.с. ако ме половинката ми поставя подобни ултиматуми пускам жалба до КЗП, ДПС, Уницеф и пр.

Последна промяна от golfer на Нед 12 окт 2008 22:48, променено общо 1 път.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако се стигне до задаване на този въпрос има два варианта - или да си прекалил, или това до теб да не е твоята половинка, щом поставя така нещата. Иначе анкетата така или иначе е безмислена. Едва ли тук е мястото да се обяснява какво е взаимен компромис и т.н. Както е писано не веднъж, има си БГ мама, тийн промлемс.ком, онлайнпсихоанализ.орг и т.н.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”