колкото до СОТ-а не мисля че е безполезен...достатъчно е да дойдат 2ма 3ма горили с палки да ги разпъдят...ако беше безполезен нямаше сума хора да се ангажират с тях...
dude написа:е кой ли не е влизал, в нов апартамент при обзавеждане поне 4-5 човека се сещам, които могат да са
кабелджии, душкабини,интернет компанията
ама ще фана някой аз
ма с голем кеф ще му се оттепам, само трябва да се осведомя къде да не го бия , че да не вземе да умре
kam_tod написа:Наистина много гадно, деа...
Ма много се съмнявам, че ще ги "открият". В тая наша държавица корумпирана и полицията и СОТ-а са на едно дередже, мани бегай...
Трябва всеки да се спасява поединично както може...
Аз ги чакам да влезат у нас... нема и да излезат повече... па ако са още живи дорде се върна, ще им викна една линейка. Ама се съмнявам, че въобще ще се навият да влизат, от имам един ротьо вкъщи дет скучае по цял ден... а тия дет тарашат апартаментите, са пропаднали наркомани и тем подобни боклуци... ония дет обират банки са други.
Най-лошото е, че според мен се знаят кои са, ама пусти партийни свинщини...
rosen79 написа:....
kam_tod написа:rosen79 написа:....
Може и да си прав!![]()
Само, че вервам повече на кварталния, га ми разправя, че в апартаменти с кучета почти няма обири, незавиаимо, че може да е само неква вреслива болонка... Щото га обираш апартамент в блок, дет на етажа има още 2 апартамента примерно, не ти се ще някоя баба-съседка да звънне в полицията и да те сгащят, нали?
За изолирана къща или вила са други нещата.
pakumba написа:...
dude написа:е кой ли не е влизал, в нов апартамент при обзавеждане поне 4-5 човека се сещам, които могат да са
ама ще фана някой аз
ма с голем кеф ще му се оттепам, само трябва да се осведомя къде да не го бия , че да не вземе да умре
kotse_botse написа:dude написа:е кой ли не е влизал, в нов апартамент при обзавеждане поне 4-5 човека се сещам, които могат да са
ама ще фана някой аз
Кои са ти кабелният оператор и интернет доставчика и в кой район си, ако не е тайна? Щото скоро и мен ме навестяваха... Може и на лично.
Stefan написа:Чиста работа, обаче се чудя, колко случая ли има на крадци хванати и пребити от СОТаджий
ISRalien написа:Ъм.. Имаше още една тема с обран апартамент... Със СОТ! Пак така - влиза си после стопанина, пише си кода и гледа - апартамента обран. Има си машинки за всичко! Какви ли не GPS blocker-и съм виждал.. GSM blocker-и.. Те тея сотове не знам точно на какви вълни работят, но гаранция са измислили и за тях машинка!
За кучетата - отрови разни, пак някакви машинки дето издават звук с много висока честота, дето ги побъркват, спрейове... Абе всичко има!
Пак в оная тема пишеше как един стопанин се прибира вкъщи и намира кучето полу-умряло...
НЯМА спасение! Само застраховка, та евентуално после да ти възстановят щетите...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта