Инцидент пред НИМ днес на срещата

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Нед 26 окт 2008 19:25

бе колкото и да ми е неприятно да го казвам: Трябва нещо да се случи лошо,та българина да вземе мерки...Колеги аз точно съм си тръгнал и е станало,наистина неприятно.Мисля,че предловението Ви за преместване на мястото на сбирката е напълно адекватно и желателно.Ако искате да пуснем тема в която да се обсъди новото място.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Нед 26 окт 2008 19:26

Вече има погледни организационен.
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=112840

Потребителски аватар
dimitarpetrov
Автомобил: HONDA CR-V 2003
Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp

Мнениеот dimitarpetrov » Нед 26 окт 2008 19:29

Vizor написа:.. трябваше както е с разбита мутра да му сложите 2-3 бързи..

Иво, ти си мод братче, недей така - тия, дето бехме там знаем как беше - колегите - на земята, а пикльото - цялата муцуна в кръв и ошашавен... В интерес на истината - като се поосвести почна да пита добре ли са колегите...
А относно шамарите - нали аз подпрях Дашо да не го нарита, то не че после като видях уплашеното лице на сина ми не ми се прииска да се върна с големите шамари (ти поне ме знаеш - 120+ кг и шамари 52 номер...) но не е това работата, дойде полиция, снеха показания - нека прокуратурата си свърши работата - така ще станем по-нормална страна, не със саморазправа...

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Инцидент пред НИМ днес на срещата

Мнениеот rosen79 » Нед 26 окт 2008 19:37

Колеги незнам дали модераторите ще одобрят темата.Ако сметнат за добре да я изтрият да я трият.Но да си дойдем на думата.
Днес на месечната среща пред НИМ,един моторист е блъснал две момчета,до колкото разбрах са били приятели на колега от форума.Въпросния моторист е бил към 18-19 годишен, без книжка.Мотора е бил без регистрация.За щастие момчетата не са пострадали много, откарани са на преглед.Нека тук да се пише ако някой има информация за момчетата.И дано за напред да не ставаме свидетели на такива инциденти.

ПС темата е по идея на колегата:groznika

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Нед 26 окт 2008 19:45

Темата така или иначе ще излезне извън контрол, но нека поседи.
Поне моето мнение е, че едно лапе да я прочете и да му дойде акъла си струва :idea:

Наистина по-добре да има такава тема, от "Братовчет ми се жени - какво да му купя?"

п.с. Това е личното ми мнение - не на модераторския екип.

п.с.2 Също така, това не значи да се напускат ... такива теми. Все пак я има онази закачената горе ... "Катастрофи ... "

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Нед 26 окт 2008 19:48

canyoubounce написа:http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=112249&start=60

Да това го знам тази тема я поснах преди срещата,но мисля че в този раздел се влиза само когато има мероприятия.А и заглавието на темата няма нищо общо са случилото се.Ако бъркам моля поправете ме.

Потребителски аватар
dimitarpetrov
Автомобил: HONDA CR-V 2003
Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp

Мнениеот dimitarpetrov » Нед 26 окт 2008 20:10

Абе, нека някой даде инфо от медицинския преглед на колегите, Пиронски?

ПП. Все пак в добрия дух на Срещите, нека тези, които снимаха да качат и някоя снимка...

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Нед 26 окт 2008 20:35

Преместих мненията от темата в Организационен за да е поне на едно място.
Малко се смесиха :oops:

Колегата rosen79 всъщност е автора на тази :D

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Нед 26 окт 2008 20:39

group® написа:Преместих мненията от темата в Организационен за да е поне на едно място.
Малко се смесиха :oops:

Малко се смутих като видях изведнъж 3 страници с мнения.Като отворих,гледам всички мнения от темата в организационен,но така е по добре.Щом си сметнал за добре. :да:
Бе то идеята друга беше, ма така се получи :lol: :oops:
mod edit: group®

Потребителски аватар
duvi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот duvi » Нед 26 окт 2008 21:27

Според мен всички ще се измъкнат с уплах... Малко ме претесняваше едното от пострадалите момчета, че трепереше преди да го качим на линейката но по скоро е от адреналиновият шок... По принцип шока е готин ама като е готина случката... Важното е, че са добре. Малкия моторист може да няма и 18 така, че незнам какво ще го правят.
Dimitarpetrov: Ахъм аз бех с Едната ръкъвица неможах да открия другата да я дам на другия колега дето ми помагаше. Благодаря и, че не го нарита спомням си само как каза зад мен, че малкия се е стреснал и ще тръгваш но те мернах че си едро момче ;) Че ако го беше сритал повече работа щеше да се отвори !

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Нед 26 окт 2008 21:34

Така колеги спокойно момчетата на пръв поглед нямат сериозни наранявания като счупвания,засегнати органи и т.н.
Едно от момчетата беше повече в стрес-шок незнам и аз как да го нарека само той си знае,а другото което пое удара е с много големи болки в крътста и краката почти неможе да стъпва на единия крак,а и неможе да стой седнал.
След всички маниполаций във ВМА една негова позната му инжектира болкоуспокояващи и го закарах в тях да си легне.

За случилото се просто не искам да коментирам!!!

Само искам да заевя,че от днес нататака се отказвам да ОРГАНИЗИРАМ и да посещавам всякакви други мероприятия освен годишния национален събор на VW и най много на "Роженския събор" (ако се премести в Чепеларе) а не сред ония Смолянски "дрАпкачи"!!!

Просто се чуствам много гузно защото тези момчета бяха там заради мен,а и на най-много пострадалия бащата беше премазан от камйон и след 20дни кома и още месец лежане в частна клиника за която момчето плащаше само за спането по 50лв на ден онзи ден издъхна и вчера бе погребан!!!
Тежко пострадалия се казва Светлин и е на 27г. има всички категорий за шофьор същия той оправлява собствен камйон и плаща доста големи вноски за него по банките и т.н сега "моториста" ли ще му ги плаща защото сега заради него момчето няма да може да работи както преди това товареше с тонове на гръб за да може да занесе на баща си нещо в болницата и за да може да си плаща вноските и т.н!!!

Нямам какво друго да кажа знам,че това може да се случи на всякаде и на всеки но Господи пази хората от такива като този с мотора!!!

Потребителски аватар
Bamm bamm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bamm bamm » Нед 26 окт 2008 21:37

Здравейте колеги.. :?

Първо едното момче,което помагаше на пострадалите е от ФВ клуба(Аз),а другото може да е от Ауди,нз така и не се запознахме :)

Искам да кажа,че всички са добре и няма сериозно пострадали(да благодарим на Бог) .
Така изчетох всички мнения по-горе,найстина всичко е много жалко.Важното,е че всичко е поправимо и всеки от нас ТРЯБВА да си
извади поука от всичко случило се.
Моториста беше виновен за случилото се . Караше м/у хората(вкл. деца) на задна гума НАПЪЛНО ГЛУПАВО ! ! !
Всички знаем,че когато се качим на Бояна трябва да се пазим от летящи автомобили и мотори.
И когато има такива,к/о карат м/у хората да се пазим сами, а не да седим насредата на пътя.
Моториста постъпи мн глупаво,че не спря, а
продължи да го държи мотора на задна гума. Получи се мн тъпо,защото той се опита да ги избегне,но момчетата тръгнаха на тази страна,която и той...

Стана каквото стана...

Всички сме карали,като пълни идиоти (вкл. и аз ) и се случват такива неща.Нетрябва винаги с бой и ругатни да тръгваме.(ВЪПРЕКИ,ЧЕ БЕШЕ ЗА БОЙ„ВСЕКИ ГРЕШИ !!! ) Лошо,е когато не са поправими...Видях в очите на моториста,че съжелява за катастрофата, но е късно-да е мислил навреме.
Карайте по-разумно ...

Благодаря !

Последна промяна от Bamm bamm на Нед 26 окт 2008 21:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
duvi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот duvi » Нед 26 окт 2008 21:38

Pironski: Ако можем да помогнем с нещо кажи!

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Нед 26 окт 2008 21:43

duvi написа:Pironski: Ако можем да помогнем с нещо кажи!
Колата на Светлин остана там,ама си е загубил талончето за прегледа и се притеснява да ми даде да я прибера,че да не ме глобяти т.н

Потребителски аватар
duvi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот duvi » Нед 26 окт 2008 21:46

Ако трябва ще те дойдем да те ескортираме ! Една отпред и спокойно каране ! Иначе талонче не съм мяркал аз после събрах всички боклуци в една торба но талонче нямаше !

Върни се в “ОФФ-Топик - други”