И моята кола осраха.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Съб 01 ное 2008 18:22

stanilcho написа:
palikari написа:според мен,чак такава случайност-едва ли.колега,помисли дали по някакъв начин преди случката не си предизвикал извършителя.

Точно замисли са ТИ какви си ги вършил :idea: и може да разбереш кой може да е :roll:

Каквито и да ги е вършил ги е вършил той, нали така... Какво е виновна колата. Това е супер комплексарско да надраскаш на някого колата :evil: Преди 6-7 години като бях студент в Свищов пред блока си паркирах Фордчето и имаше място за 10 други коли, обаче явно на някой не му е харесало че е с Е регистрация ,и е най-лъскавата кола пред блока и дай да ми тегли 1 черта до ламарина :evil:
Жалкото е че все не можем да ги видим гадовете :twisted:
Единствените които спипах да ми пипат бяха едни лапенца които ми отвиваха капачки...

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Нед 02 ное 2008 0:14

Uneek написа:
stanilcho написа:
palikari написа:според мен,чак такава случайност-едва ли.колега,помисли дали по някакъв начин преди случката не си предизвикал извършителя.

Точно замисли са ТИ какви си ги вършил :idea: и може да разбереш кой може да е :roll:

Каквито и да ги е вършил ги е вършил той, нали така... Какво е виновна колата. Това е супер комплексарско да надраскаш на някого колата :evil: Преди 6-7 години като бях студент в Свищов пред блока си паркирах Фордчето и имаше място за 10 други коли, обаче явно на някой не му е харесало че е с Е регистрация ,и е най-лъскавата кола пред блока и дай да ми тегли 1 черта до ламарина :evil:
Жалкото е че все не можем да ги видим гадовете :twisted:
Единствените които спипах да ми пипат бяха едни лапенца които ми отвиваха капачки...

Нямам абсолютно никакво отрицателно вземане-даване с абсолютно никой, или поне аз не знам да имам. Чертата определено не е направена по невнимание от друга кола, а е издълбана с метален и остър предмет абсолютно умишлено. Подозирам, че е завист. Но не знам защо...и без това колата в момента е почти в окаяно състояние на външен вид. Навсякъде, където има кит, е напукано. Има ръжди, вдлъбнатини (от вратите на съседи по паркинг)....

Ако човекът, направил това, има поне капчица мъжко достойнство и чете тук, очаквам да ми напише ЛС.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 02 ное 2008 0:33

Че е завист е ясно. Ама ме съмнява да я някой от тук.
Моя случка от преди месец - отивам с Тойотата до Практикер. Измил съм я на предния ден и свети от всякъде. Спирам на паркинга, влизам да напазарувам и излизам. Хубава черта около 10 см на капака, който покрива резервната гума на задната врата!
Случка от преди две седмици - паркирам на Алабин до кантората, като зад колата има два контейнера за боклук. Някой нарочно беше преместил единия контейнер, като минавайки покрай задния калник беше задрал и след това го беше забил в шофьорската врата. Резултат - две малки драскотини и на двете места.
Хората са завистливи и злобни! Явно някой изпитва някакво удовлетворение да прави мръсно другиму. Такива хора най-много съжалявам, защото цял живот ще бъдат нещастни.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Нед 02 ное 2008 9:49

Много са завистливи хората наистина :(
При мен, след като я взех, я плюеха цялата и пукаха предните гуми, но за няколко месеца отшумя.

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Нед 02 ное 2008 13:50

Скоро ми вдигнаха антената и ми надраха предната броня. Почвам да си мисля, че ние сме една долна, крадлива, завистлива и злобна нация в по-голямата си част. Елементарни хора, дребни. Съжелявам колега за твоята случка, но по-жалкото е, че всичко това остава незабелязано и ненаказано.

Потребителски аватар
boiko1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот boiko1 » Нед 02 ное 2008 14:13

и на мен така ми надраскака задната врата пред работата-от завист,преди това докато карах голфа някой при маневра,нарочно беше ми огънал калника,прости хора...............

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Нед 02 ное 2008 15:21

dobrinb написа:Че е завист е ясно.

Едва ли.

За мен възможните причини са три. Първата е, да е част от играта на некви хлапетий, или от двама, мъкнещи маса. Втората е, да е спрял идиотски (блокирал място за минавене, затворил някой да не може да излезе и пр.). И последно, да е спрял на място, за което някой катил е решил, че му е отредено от бога и е станал агресивен ....

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Пон 03 ное 2008 12:30

Може да си ядосал,засякъл,издразнил,избутал и т.н. някой по време на движение и след случайно или нарочно да те е видял и резултата е на лице. :roll:

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пон 03 ное 2008 13:31

Eeee - баси якия манияшки КР и така да се изсе.ат - ръчиците да им изсъхнат на такива гадове! :evil:

Потребителски аватар
Street Thief
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Street Thief » Чет 11 дек 2008 1:05

мн е кофти ... на мен на корадото ми направиха от на4алото на предния ляв калник до края на задния...... 3 метрова линия :lol:

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Чет 11 дек 2008 1:13

Не че нещо,ама...кел файда да го намериш извършителя...
http://www.vbox7.com/play:d94e2b1a
Мислех че кукувиците излизат напролет :gruebel

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Чет 11 дек 2008 2:28

Тая май помисли, че ще спаси света....
Паркингите били празни....
Май главата и е празна :049:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 11 дек 2008 11:49

Само за едно ме е яд-че малко коли е надрала ! Аз не съм майка /макар че от скоро бутам количка/ но често изпитвам голямо желание да направя дълга и дълбока резка на поредния дебил който си мисли ,че не той трябва да се съобразява с всички а всички да се съобразяват с него ! На българина не му ли бръкнеш в джоба дълбоооооко не му възприема простата кратуна.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”