Uneek написа:stanilcho написа:palikari написа:според мен,чак такава случайност-едва ли.колега,помисли дали по някакъв начин преди случката не си предизвикал извършителя.
Точно замисли са ТИ какви си ги вършил

и може да разбереш кой може да е

Каквито и да ги е вършил ги е вършил той, нали така... Какво е виновна колата. Това е супер комплексарско да надраскаш на някого колата

Преди 6-7 години като бях студент в Свищов пред блока си паркирах Фордчето и имаше място за 10 други коли, обаче явно на някой не му е харесало че е с Е регистрация ,и е най-лъскавата кола пред блока и дай да ми тегли 1 черта до ламарина
Жалкото е че все не можем да ги видим гадовете
Единствените които спипах да ми пипат бяха едни лапенца които ми отвиваха капачки...
Нямам абсолютно никакво отрицателно вземане-даване с абсолютно никой, или поне аз не знам да имам. Чертата определено не е направена по невнимание от друга кола, а е издълбана с метален и остър предмет абсолютно умишлено. Подозирам, че е завист. Но не знам защо...и без това колата в момента е почти в окаяно състояние на външен вид. Навсякъде, където има кит, е напукано. Има ръжди, вдлъбнатини (от вратите на съседи по паркинг)....
Ако човекът, направил това, има поне капчица мъжко достойнство и чете тук, очаквам да ми напише ЛС.