Латекс

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Латекс

Мнениеот AmW » Вто 09 сеп 2014 0:22

drmilendd написа:
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:
StS написа: какъв БГ латекс да се търси

Колега, караш Голф 6 и вярвам ти е по джоба, както е писано в началото на темата Dulux или Levis.
Да скъпи са, но имат невероятна покриваемост. Освен това с тях може да работи пълен аматьор в боядисването, както направихме ние. В общи линии се потвърждава английската поговорка "Не сме толкова богати, че да купуваме евтиното".
Знаеш майсторята колко са нагли и скъпи. :confused
Разбира се ако става въпрос за някое невзрачно помещение българският е твоят избор. :icon_lol

Преди бях навсякъде със сатенен латекс и бях доволен. Като го спряха си боядисах навсякъде с dulux. Еми дулукса като го тръкнеш по силно да изчистиш нещо и заминава, докато при българския не е така. Но пък не е и много по-евтин май. Не съм го смятал. Така, че не само цената на латекса /и на голфа/ е важна

Ти на това вярваш ли настина ?

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Вто 09 сеп 2014 21:21

Еми Ела домА и ше ти покаем :Mr Green Fun
Говоря за тристаен апартамент и да кажем още един двустаен. Боите съм ги купувал аз, не са ме лъгали. Имам опит от доста години. Кое да не вярвам?

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Вто 09 сеп 2014 23:10

Това за Голф 6 е закачка, а твоите проблеми с чистенето на замърсен латекс идват от другаде, но не искам коментар и си купувай български латекс. :mhihi

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 09 сеп 2014 23:10

drmilendd написа:Преди бях навсякъде със сатенен латекс и бях доволен. Като го спряха си боядисах навсякъде с dulux. Еми дулукса като го тръкнеш по силно да изчистиш нещо и заминава, докато при българския не е така. Но пък не е и много по-евтин май. Не съм го смятал. Така, че не само цената на латекса /и на голфа/ е важна
Когато сам си боядисва с dulux вкъщи, разрежда ли го с вода?

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 09 сеп 2014 23:29

drmilendd написа:Еми Ела домА и ше ти покаем :Mr Green Fun
Говоря за тристаен апартамент и да кажем още един двустаен. Боите съм ги купувал аз, не са ме лъгали. Имам опит от доста години. Кое да не вярвам?

Понеже и аз имам известен опит та... ела да изтъркаш дулукса в нас...
Както всяка фирма така и те правят различни модели бои за различни цели и помещения.
А и не забравяйте, че за да стане една боя основата и подготовката е много важна... а и също така има dulux тук с едно качество, има и dulux из EU с малко по различно качество...

drmilendd
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Сря 10 сеп 2014 10:29

vasstop написа:
drmilendd написа:Преди бях навсякъде със сатенен латекс и бях доволен. Като го спряха си боядисах навсякъде с dulux. Еми дулукса като го тръкнеш по силно да изчистиш нещо и заминава, докато при българския не е така. Но пък не е и много по-евтин май. Не съм го смятал. Така, че не само цената на латекса /и на голфа/ е важна

Боядисвали са майстори върху нова гипсова шпакловка. Не съм поръчвал да се пести от боя, грунд, брой ръце, даже напротив. Майсторите се занимават единствено с шпакловка и боя (не са мултифункционални). Не боядисвам за пръв път нито с DULUX нито с български латекс. Това за домашно и офис ползване. Отделно имам наблюдения върху пететажен хотел боядисан изцяло с бюджетен вариант български латекс. Преди 15 години се занимавах с бояджийство да си добавям към стипендията. Изказах мнение базирано на личен опит, пък на някой може да му е полезно. Така, че откъде ми идват проблемите мисля, че ми е ясно, и не съм търсил мнение за моите си проблеми. Ползвам това което ми харесва, независимо от цена и мярка

Последна промяна от vasstop на Сря 10 сеп 2014 16:41, променено общо 1 път.
Причина: Не ми отговори на въпроса?

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот dready » Пон 15 сеп 2014 10:31

vasstop написа:
Lyubaka написа:Levis. Ама и цената му е добра...
Потвърждавам. Покрива много добре на две ръце, мие се и е доста траен. Създава покритие, което е леко гладко и не позволява на мърсотията да се лепи за него.
Лично съм го ползвал и съм много доволен, но цената е като качеството - висока.

Още един доволен от Levis. Реших да го взема заради детето, че пипа и рисува навсякъде :) мие се много лесно, в магазина ми обясниха че дори и рисувано с маркер пада смалко обезмаслител.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пон 15 сеп 2014 13:57

А тази марка инструменти ползвали ли сте?
Прикачени файлове
purdy.jpg

drmilendd
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Пон 15 сеп 2014 16:14

vasstop написа:

Истината, че не знам. Не съм ги гледал какво правят :redface

Върни се в “ОФФ-Топик - други”