Осъмване без прозорци....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Чет 13 ное 2008 22:30

Citoject написа:На моето Поло,и още една Корса ни се появиха паяжини на предните стъкла миналата зима пред 56-блок-студентски град.Явно сме пречели на някого.Не че не се сетих на кой,ама нали не съм такъв човек....Та така де още си ходя с нея...

С паяжината или с мацката mhihi mhihi mhihi

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Чет 13 ное 2008 22:40

ISRalien написа:
Stefan написа:При нас една година един тъпанар беше се напил и беше разрязал с нож някъде към 60 гуми. Хванаха го и сигурно още ги изплаща :evil:

:shock :shock :shock :shock 60 си е егати цифрата!!!
Иначе по темата - най-вероятно келешчета са тръгнали да си вдигат адреналина... Тъп начин, ама...
Ние като бяхме малки в мойто село крадяхме капачките на вентилите на гумите. Пак си беше тръпка, ама загубите за собствениците са стотинки :)

а тва за винтилите не мога да си го обясня :roll: за кво са им като не струват нищо? много странно на мене ми липсва само една капачка, що не са взели всички?? може би само черна им е трябвала, щото точно тя липсва - другите са ми червени :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пет 14 ное 2008 1:52

Ставаше на въпрос за квартал Младост. Днес видях един авенсисн пак със преден и заден джам счупени. Човека току що явно беше сложил новите........ :roll:

Потребителски аватар
ivito_golf3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivito_golf3 » Пет 14 ное 2008 10:39

в плевен наркоманите се избиват кой най много лайсни и халогени ще дръпне....аз сам осъмвала без лайсни миналата година на ивановден в най големия студ........как не им замразнаха прастчетата :003:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”