Даскала написа:Батенце,само че хубаво трябва да се види кой е в колата,колко са,на каква възраст,зашото замалко да изям дръвцето така както се изсилих веднъж.Его случая-как си карам доста вляво почти по осевата линия,по едно време ПРААААС страничното огледало му фръкнаха пластмасите в небето.Гледам пича не спира,а ние при разминаването сме си закачили огледалата.Спирам аз,задна,мотане на гуми,обръщам,първа,мотане на гуми,а него го хвана сфетофара и беше първа кола.Аз оттам препречих му пътя,слизам и..........ебах ти късмета,трима софиянци на възраст около 25-30 години,настръхнали целите готови за млатене,а аз с жената и детето!Викам му на шофера Шо праиш бе,а той на мене А ти кво праиш!Просто отидох та си събрах двете отчупени парчета и си ги залепих и тва е.Очаквах да е някой Утепляк в колата,а те тррима софиянци,некви дупета,ако бех ударил на шофера една песница,двамата скачат и ме пребиват в собствения ми град пред жена ми и детето.Така че трябва да ссе прецени ситуацията да не се получи ОБРАТЕН ЕФЕКТ!
Абе БАТЕНЦЕ не знам ,колко си щял да изядеш боя ,но едва ли това е най интелигентния начин да разрешиш проблема.И кво ако беше сам щеше да го набиеш и кво ще промениш света ли.Много хора са опитали и са се провалили.Историята го доказва.Днеска ще биеш утре ще биеш и накрая кво ще те набият и тебе някаде.Това ти го казвам от личен опит зашото и аз бях доста луда глава ,то зъби не ми избиваха ,то ребра ми чупиха ,уста ми е с 3 шева и кво само ГУБИШ.По добре си замълчи пии една студена вода и се прибери вкъщи жив и здрав с жената и детето.Кви са тия простотии ,ще го смажа щото аз карам в насрещото и тоя ми пречи.Имаш желязна логика пич.Не ми се обиждай но аз си казвам каквото мисля.А ти определено не си прав.А и да си това не е разрешение на проблема.Не забравяй колко откачалки има и колко по откачени от теб има.