Въпрос относно : "Добавка преден капак"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Нед 16 ное 2008 1:08

Re5Pec7 написа:
landwarrior написа:
chefito написа:...
абе се си мисля 4е ако твоя ежедневен кошник не струваше 2,5 хил лв а примерно 40к няма да мислиш така ама аиде :wink:

Ако караш такава кола, не мисля че ще са проблем да отделиш пари и за пребоядисване на нов капак. За мен това "чудо" е безмислено.
пребоядисването на преден капак в модерните страни не струва 80лв приятел . :wink: както и да е иначе все ми е едно кой кво мисли

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Нед 16 ное 2008 1:18

Специално този Голф му стои много добре, въпреки че никога няма да си сложа такова нещо на колата.

Имайте предвид, че тук идеята е не толкова да се запази от камъчета, щото тябва да се пребоядисва, което струва пари, защото такива калъфи може да се видат предимно на западни атомобили, карани от "болни" на темата Golf хора, които не жалят пари за Голфа си. Този калъф като го гледам, ми се стура, че хич не е евтин :) .

Потребителски аватар
vladikk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladikk » Нед 16 ное 2008 10:49

Колеги да споделя и аз....Та преди време когато живеех в САЩ,ми правеше пречатление тази отврат(въпросната добавка). На доста коли съм виждал да ги монтират и след проведени няколко разговора с хора собственици на автомобили "осакатени" от тази грозотия,разбрах,4е според тех това е някъква гъзария :shock :shock :shock !!!
Ами все пак вси си има вкус!!!

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Нед 16 ное 2008 12:38

Добре де ... и на мен ми харесва самоче на мк2 или мк1.На тоз голф хич не му бега според мен.Но по ме интересува защо или за къкво служат тези правоъгалници отгоре?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”