НСО купиха 15 мерцедеса S-клас за 2 400 000 EURO

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Сря 30 ное 2005 22:33

Vlad777 написа:Според мене пък така трябва!...

Браво колега! gruebel eyecrazy hmmmm

п.п. Едно допълнение към мнението на колегата tyan
tyan написа:.... не виждам какво е лошото Еди кой си министър да се движи в Шкода Октавия например и вместо да вземат 15 да купят 50 и да се привърши с покупките за десет години напред ...

Това е добро предложение :wink:

Изображение

Последна промяна от tyo на Сря 30 ное 2005 22:47, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
paro_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paro_k » Сря 30 ное 2005 22:41

mad_doctor написа:...В Дания ли беше, не съм сигурен или Холандия сега не си спомням, си съкращават служебните автомобили до 1-2 бройки...е направо се изложиха :P :P

Бе, к'ви са тия та с нас ша са мерят. Бил им по-висок стандартът на живот. Голема работа! Наш'те управници се возят у най-новата S класа. И като додат тука си викат - ееееееее, тия колко са напреднале...

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Сря 30 ное 2005 22:46

колкото и да си говорим , тая си е , пак ще се возят и пак ще си купуват , нема да казвам кой яде голямото *уи ...........

сори майка , ама тай е

Потребителски аватар
paro_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paro_k » Сря 30 ное 2005 22:50

madcap написа:колкото и да си говорим , тая си е , пак ще се возят и пак ще си купуват , нема да казвам кой яде голямото *уи ...........

сори майка , ама тай е

Да, докато само си говорим!

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Сря 30 ное 2005 23:06

tyo написа:
Vlad777 написа:Според мене пък така трябва!...

Браво колега! gruebel eyecrazy hmmmm

п.п. Едно допълнение към мнението на колегата tyan
tyan написа:.... не виждам какво е лошото Еди кой си министър да се движи в Шкода Октавия например и вместо да вземат 15 да купят 50 и да се привърши с покупките за десет години напред ...

Това е добро предложение :wink:

Изображение

Ааа да бе, ще се приключи то за 10 години....те през 2 години сменят чисто новите 7-ци, па Шкодите ще оставят....няма оправия еееййййй!! Това е като Windows-ите за държавната администрация...без търг, без нищо и хайде лапайте Майкросфт България....

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 30 ное 2005 23:36

Все можем да си позволим 5 мерцедеса за:
1. Президента
2. Премиера
3. Председателя на НС
4. и 5. за официални гости.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 01 дек 2005 9:37

Бе че държавата може да си го позволи, може спор няма след като са си поръчали хахахах ама какво му е на 745il, 750, 760 дето са сега или на W140

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Чет 01 дек 2005 10:07

Добре де, ама на туй тежко купе, пък и с броня, да му сложат базовия двигател?!? Ей това ме дразни мен - като ще купуват поне да купуват като хората.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 01 дек 2005 10:38

Колеги, няма смисъл във всичко това което изписахте :( Нали знаете, кучетата лаят, кервана си върви, а ние дори не лаем :? Пожелавам им догодина и Ферарита да си накупят, следкато имат дързоста и акъла да се маърдат там и да си правят квото си искат, кадърни хора :roll:

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Чет 01 дек 2005 14:15

Ами защо да не си купят? ... като не им остана нищо от предишните и по-предишните!

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Чет 01 дек 2005 14:21

Нали се сещате за кво са им мерцедесите, да ни засичат по кръстовища, да карат с високи скорости, трябва да им се прави път винаги.
Все си мисля че и в Китай няма такова нахалство.
Аз живея близо до жилища на БОДК и през ден съм свидетел на безобразното им поведение :roll: :?

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Чет 01 дек 2005 23:31

CellNet ™ написа:...Все си мисля че и в Китай няма такова нахалство...

Така е! Даже китайските управници ползват лимузини....китайско производство!
И на фона та тази "покупка" :x четем:
Масларова: Бедна държава, ниски пенсии
01 декември 2005, четвъртък, 13:07
Източник : Business.dir.bg
Правителството одобри диференциацията в коледните бонуси към пенсиите и отпусна необходимите пари.
Пенсионерите, които получават до 100 лева на месец, ще получат допълнително 30 лева. Тези с пенсии между 100 и 200 лева ще получат преди празниците 20 лева бонус. Хората, които взимат пенсии над 200 лева, ще получат допълнително 10 лева.
Припомняме, че вчера Надзорният съвет на Националния осигурителен институт разпредели отделените от кабинета 50 млн. лева. за коледни добавки на пенсиите, като ги диференцира според размера на пенсията. Днес правителството "осребри" стълбицата на НОИ.
"Жестът за пенсионерите за Коледа е символичен, но в бюджета няма повече пари. Това е, с което разполагаме, за съжаление”, каза социалният министър Емилия Масларова и посочи, че причините за "нямането" са обективни. За преодоляване на щетите от наводненията са изразходвани 600 милиона лева, допълнително за интеграционни добавки на хората с увреждания са били отпуснати 48 милиона лева.

Business.dir.bg

п.п. това е за Емилия Масларова :f_ckyou: Smackbum

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Чет 01 дек 2005 23:54

Кой ми разправяше че нищо неможело да стане с възстания и бунтове? ако не се дигнем ще продължават да ни го :censored: :No :No :No ама немога да ви разбера бе хора кеф ли ви прави?

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Пет 02 дек 2005 0:16

Най - лошото е че някой си мислят че нещата върят надобре.Проблема е в цялостното мислене, самосъзнание и манталитет на българите.Не само тази сделка е безсмислена и неизгодна.Всяка една сделка направена за сметка на републиката е в ощърб и загуби.Ако е за самия политик със сигурност не е така.Европейски съюз - ако ни вземат то ще е да си експеремнтират с нас и да си хвърлят боклука тук.
Не вярвам някой от тези дето ще се возят в тези коле да се е замислял как карат бабичките и дядовците на по над 70 години с по 60 лв пенсия.Аз не мога да си представя.Плаче ми се като се замисля.
Но според мене ще избие на някъде.После младите избягали навън.Ами да ви пикая в държавата.
Бог да е с нас.Друго не мога да кажа!!! bishop

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пет 02 дек 2005 20:49

Jerom написа:Кой ми разправяше че нищо неможело да стане с възстания и бунтове? ако не се дигнем ще продължават да ни го :censored: :No :No :No ама немога да ви разбера бе хора кеф ли ви прави?

Сега те разбрах напълно ,защо си се отказал да агитираш за протест.Един ще е съгласен двама ще оспорят.Но какво да се прави ,дано се организираме просто да покажем ,че не сме безгласна буква.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”