Горд съм че познавам този човек :)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 08 дек 2008 18:40

И аз да кажа
ужас :lol:
Не го казвам за да се заяждам, или да покажа, че аз мога по-добре, ами да подейства като стимул..
На пръв поглед интро-то ми хареса, но мога да се хвана на бас, че е правен с някой flash intro generator или нещо подобно...
Бутоните :shock :shock :shock Всеки бутон е отделен swf файл!!! :shock :shock :shock
И.. едно е да кажеш, че тепърва се учи и т.н., друго е да каже, че се занимава професионално с уеб-дизайн http://vmp-design.hit.bg
Другото, което е, html-а не се валидира - http://validator.w3.org/check?verbose=1 ... ptfox.html

Относно визията - не ми харесва.

Потребителски аватар
chicki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chicki » Пон 08 дек 2008 18:41

Викам 1 окова да сложите на тая тема и готово :lock:
И кат се влиза само да си цъкат на сайта без да се пише :twisted:

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пон 08 дек 2008 18:41

Stefan написа:Ей на това му се вика стимул за работа mhihi
малка поправка батце ,на това се вика спам тема по никое време mhihi mhihi mhihi сега по темата,лично на мен ми харесва,е винаги може повече,но е станало много добре,поздравление :wink:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 08 дек 2008 18:43

propparo написа:А на това дередже сме,защото когато някое българче направи нещо добро,ние останалите българета му търсим кусурите.

Има огромна разлика между заяждане и градивна критика. Във фирмите хората си плащат за QA - Quality Assurance - демек тестери, които да гледат какво не е наред със сайта. Все едно да си платиш на fens да ти оправи боята, той да я осере, защото още се учи :shock Теб това не те бърка, защото ти е взел парите вече!
Както казах младежа отдолу е писал ситно сайт, на който предлага уеб дизайн услуги. Това не е коректно според мен за някой, който си няма и понятие от материята!

Потребителски аватар
valdemir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valdemir » Пон 08 дек 2008 18:50

Момчета. Нито се уча професионално нито пари изкарвам от това. Имах курсова работа по yебдизайн. Направих един сайт. Даскала го хареса. Написа ми човека оценката и взех си предмета. VMP-Design е идея която мисля да осащества в близко бадеще понеже ми хареса идеята да печеля пари от това и се записах на допънлителен курс който започва след нова година. На който не му харесва сайта ОК, нищо лошо няма. Аз не сам го направил да ви хареса на вас а на даскала ми. Идеята да се побликува тема за сайта в форума е тая че сам на майната си и продалжавам да се интересувам от марката все така страстно. Ако толкова много е ужасен сайта просто не го гледайте. Не искам да обидя никой, но понякога прекалявате. Мисля че важното е попyлизирането на марката и разширяването на феновете и.
И накрая искам да отбележа че младежа не е младеж а родител и не учи УЕБ Дизайн а просто информатика и в програмата му е заложен такъв предмет.

Благодаря на всички изказали мнението си, независимо дали било то добро или лошо. Взел сам си поука.
love.vw love.vwclub

Последна промяна от valdemir на Пон 08 дек 2008 19:04, променено общо 5 пъти.

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Пон 08 дек 2008 18:55

Stefan написа:Поздравления за положения труд :kef:

:да:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 08 дек 2008 19:01

valdemir написа:... love.vw love.vwclub
Колега, съжалявам, но преди да почнеш да правиш сайтове се научи как да използваш буквата "ъ" в правописа...

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Пон 08 дек 2008 19:22

Всеки труд е похвален, всяко старание заслужава уважение. Евала на колегата, положил е труд. Моят съвет е да приеме критиката за градивна, това е риска при пускане на нещо такова във форумното пространство, едни ще те оплюят, други ще те похвалят :wink:

Потребителски аватар
Spasov_G
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Здравейте ........... от Spasov_G

Мнениеот Spasov_G » Пон 08 дек 2008 19:33

Ей вземете се спрете с тия изказвания по адрес на колегата , нито го познавате нито нищо , каква е идеята на този форум да си помагаме или да се надсмиваме един на друг , мисля , че май някой от вас прекалиха с упреците и забележките, бъдете критични но с тая критика помогнете на колегата да си подобри проекта , а не един да казва ти си използвал еди си каква програмка , друг ами Аз мога да го направя по добре ......... благодаря на тези колеги който са оценили труда на Valdemir и така трябва да бъде , съгласен съм , че трябва да има критики защото едно нещо става истинско каквото и да е било то когато се намесят няколко глави и в случая за Владо , той може би ще ви е благодарен ако бъдете по конкретни в това което не ви харесва , но го направете така , че да му стане ясно къде са му грешките за да може да си ги отстрани и направете го като професионалисти ако има такива от вас КРИТИЦИТЕ КЪМ ТЕМАТА , а изказвания от сорта УЖАСЕН , ОПРАВИ СИ ПРАВОПИСА И т.н мисля , че са излишни ............ а колкото от мен Владо мога да ти кажа само едно от любов към марката ще им простиш на тия дето ти задръстиха темата със СПАМ , защото повечето от тях са Спамаджий а истнските фенове те си личът ...........

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jijibs » Пон 08 дек 2008 19:44

Сигурно критикуващите имат право, но на мен ми хареса сайта. Сигурен съм, че всеки следващ ще е по-добър. Успех, колега!

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Пон 08 дек 2008 19:45

chefito написа:слаба работа...ненужно много ефекти...кофти фонтове, видях и някви фреймове....ПАЗИ БОЖЕ.... :oops:

Хайде сега иди и ми намери някой с курсова работа, която не е ужас mhihi

Такива неща е нормално да не са на 6, така че колегата от мен получава 6 :)

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Пон 08 дек 2008 20:00

И какъв е проблема с Ъ-то в правописа.Аз в момента също пиша от чужбина и то от малко видоизменена клавиатура и кирилизатора на форума не помага,може и колегата да има такъв проблем.
Тука се публикуват какви ли не теми от сорта “От къде да си купя хляб?“,"Търся чушкопек за 3 чушки “ и какви ли не още и никой нищо не казва,а тук момчето е направило нещо свързано с марката на любимата кола,а го оплюхте.
Всъщност и аз самия все по-рядко виждам някой реално да помага с технически знания в тоя форум.Доста “стари кримки“ дори отдавна са се отказали да влизат,виждайки безсмислие в това.
Форума се използва главно за цел купува-продава,а средната възраст на ползващите го отдавна е паднала под границата на пълнолетие.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 08 дек 2008 21:19

Айде нека се понаучи малко и тогава да пусне по-хубав сайт да го гледаме :idea: За изработката на сайт са необходими умения, талант и уеб дизайн опит в уеб програмирането.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 08 дек 2008 22:14

Един виц може да каже всичко по въпроса.
Въпреки, че е нецензурен, ще го модифицирам малко, за да не слагам 18+ на темата:
"Казал един американецът, че ще изяде 100 хотдога. Събрал се цял град да го гледа. Ял, ял, ял, изял 90, но не успял повече и се отказал. Всичка аплодирали - браво, ти си невероятен - 90 хотдога!
Един англичанин казал - ще изям 500 наденички. Събрал се целия град да гледа. Ял, ял, ял, изял 450, но не можел повече и се отказал.
Всичка аплодирали - браво, ти си невероятен - 450 наденички!
Българинът казал - ще изям 1000 пържоли. Събрал се цял стадион с народ. Ял, ял, ял, изял 999, но последната просто нямало как, не можел повече и се отказал.
Целия стадион го освиркал - уууу, некадърник, нали каза, че 1000 ще изядеш. Смотаняк, нищо не става от теб."
Браво на колегата за усилията. Един съвет от мен - не вкарвай толкова червено и черно мотиви - създават много негативно усещане. Бяло и синьо, не само е цветово идентично с емблемата на марката, но и по-приятно за гледане. Успех и браво за ентусиазма.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”