И какво ще направиш ако съсипеш тотално двигателя на някого със захар???
Ще спиш по-спокойно ли,или ще се почустваш Мъж???
Ще направиш мизерия на един,после ще паркира друг,после трети---цял чувал със захар ли ще си купиш???
Това е просташко,както и пукане на гуми и т.н........

Една весела история за идотите,тъпаците и oще нещо.........
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да не е това начина, но като му отмъстиш нищо няма да постигнеш освен лично удовлетворение /което не е малко/.Как е успял да сипе захар някой дали не го е видял.Бележка са ми лепили, повече не спрях там, но други не се трогнаха, а паяк не се вика много лесно на всякъде.Не се заяждам чудесно е, че че си спасил колата макар, че доста си се потрудил с ремонта дано никога повече не ти се случват такива неща,никой не е застрахован нито от едното нито от другото и май все по зле ще става.
- светослав12345
- Автомобил:
- Двигател:
мръсни копелета
аз искам само да ми подшушнеш или тука или на ЛС в кого се съмняваш да го поразходим с мойте извън града малко
ако изкаш ми звънни и пиши има ли кола нещо жена мена ала бала да го видим кой е тоз селяк умрелия който бърка хората с които да се лигави да го мушна отзад малко аз
Само тупаници на такива педали СЕГА май е мой ред да ти върна услугата
ше се чуем обезателно
Прочети правилата отново.
Такива работи не се пишат и не се правят, защото противоречат на закона.
mod edit: dobrin

Само тупаници на такива педали СЕГА май е мой ред да ти върна услугата

Прочети правилата отново.
Такива работи не се пишат и не се правят, защото противоречат на закона.
mod edit: dobrin
- светослав12345
- Автомобил:
- Двигател:
Защо!!! Закона в 2/3 от ситуацйите в България НЕ МЕ ПАЗИ а и тази държава стигна до там,че май това е изхода дори и да знам кой е, органите нищо не могат да направят защото все няма свидетели,а въпросният човек ще ми се смее отстрани и аз го л...ам и на финала до къде се свеждат нещата до "Закона на Джунглата" Много добре ми е ясно за какво става въпрос 2/3 от семейството ми работи в системата на МВР и знам до къде водят нещата в поме 70% от случайте! Всичко се вижда по телевизията за тези които незнаят: ето на момчето в София (студентчето) Полицайте в Гърция и т.н.т. то не е само в наща страна ами и околните
хората отдавна предпочитат да си оправят проблемите сами отколкото да се доверят на институцйите в държавата за съжеление и с буца в гърлото мога да твърдя че това е живата истина 

- светослав12345
- Автомобил:
- Двигател:
Мога да дам конкретен пример точно с мен за коректноста на органите на реда!! Отивам една вечер през лято някое беше да вземам мойта от работа и да се пребираме и докато я чакам в магазина едно момченце влиза и вика: "Извинявайте,червената кола отвън ваша ли е??" викам "Да
" след което ми отговаря "Ами една руса какичка с черна Опел Тигра ви удари току що" Направо онемях изхвърчах отвънка и се оказа че тъпата патка живеела в същия блок и като избягала решила че трябва да заобиколи през другата страна за да се прибере! През това време спря патрулка и викам "Така и така" те ми отговарят че ако я видели из квартала ще се обадели,а аз имам поне 15 свидетеля разни дичурлига пред видеотеката до магазина пият бира. Както и да е паля и тръгвам и на светофара на Журела опаааа овцата минава "ЕЛА МАЛКО СЕГА" газ след нея,тя се осети и настъпа,излязохме на Липник и от Олимп до КАТ 160 - 170 в 23:30ч през ноща както и да е аз бях с 1,6 карбуратора тогава и неможах да я догоня но и записах номера,и от там в КАТ!Онея я чукнаха на компютара и всичко излезе отговора беше "НЯМА ПРОБЛЕМ ВЕЧЕ Е В КЮПА" и аз доволен се пребирам.На другия ден сме в КАТ с нея и тези двамата каиша които ми водеха случея ми виката "Спокойно ей сега ще я орисуваме" ОБАЧЕ:в този момент им излиза зводния и тази като скочи "О,Любо как си,тука малко проблеми" Дойде той зводния,гледа гледа и вика за мен тя не те е ударила!!! Аз направо избеснях и мувикам че имам много свидетели и отделно огледалото и от колата което беше паднало до мойта от удара. Тогава настъпи момента на истината или да я намеря сам или да вдигна телефона!! Е тогава реших да вдигна телефона и след 10мин половината КАТ беше у въздоха а този глопак стана червен,син и всякакви цветове Накараха го да вкара и двете коли отзад и да се направи експертиза на ПТП-то на финала всичко свърши с 6 месеца лишаване да кара мацката а КАУНА клекна с наказание а аз си взех портокола. ТА, какъв е извода!! Ако бях някой смотан селяк щях да го ям нали??? И питам аз къде е оправията в тази държава "НЯМА ТАКАВА"

Последна промяна от saiman на Вто 23 дек 2008 1:18, променено общо 1 път.
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Сега пък пясък в маслото...
... шум в ушите,
направо ми се къса сърцето
Като гледам, захарта събуди любопитството на malcho,
... сега и пясъка ли да го терзае...
Давате ли си сметка, че това може да го прочете и някой не дотам добронамерен потребител?
Все пак ползата от форума е как да отстраним повредите от автомобилите си,
а не как да съсипем автомобила на съседа, примерно...
Ако зависеше от мен, бих изтрил, а не заключил.

... шум в ушите,
направо ми се къса сърцето

Като гледам, захарта събуди любопитството на malcho,
... сега и пясъка ли да го терзае...

Давате ли си сметка, че това може да го прочете и някой не дотам добронамерен потребител?
Все пак ползата от форума е как да отстраним повредите от автомобилите си,
а не как да съсипем автомобила на съседа, примерно...
Ако зависеше от мен, бих изтрил, а не заключил.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”