valvolin написа:dready написа:Погледнете от хубавата страна ,децата се радват Mr Green Fun
Да особенно по-малките
don't worry
ТИ ТРАЙ
днеска си играх с една лопата 1 час и ми стига толкова couple
Някои хора твърдят, че снегът не е стихийно бедствие, а природно явление. Преминаването по моста между кризисната ситуация и празничното прекарване обаче е проста игра за умни момчета.
- Изчистете снега пред входа и офиса и опесъчете. Ако всички направят като вас, ще ви се стори, че вече живеете в нормален град.
- Не паркирайте по улици и булеварди, където минават градският транспорт и снегорините. Ако всички направят като вас, булевардът ще е четирилентов и проходим.
- Не излизайте с колата, освен ако не ви се налага. Така има някакъв шанс зимните улици да се различават от полето на блъскащите се колички в луна-парк.
- Когато сте зад волана, давайте предимство на градския транспорт и спирайте на пешеходните пътеки.
Ако ще опитвате да станете нов човек, понеделник е чудесен за начало...
Memo написа:Тъкмо я изчистих аз и дървото над мен се раздруса, падна сумати сняг и пак 15 мин чистене кофти хава....
Никво риене-как си беше -само изчистих предното стъкло-паля и като почнах -напред назад-вляво-в дясно- за 5 минути си изчистих с маневри-т,ва дизела е голяма работягаMaks написа:Вчера и аз ринах цял час...тамън тръгне и айде пак с лопатата...да не повярваш че се случва в град.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта