Еником-М , Магазин в дружба - измамници....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Еником-М , Магазин в дружба - измамници....

Мнениеот stanislav_s » Пет 09 окт 2009 12:27

stanislav_s написа:Вчера си поръчах един ТВ шкаф от тях и го очаквам да дойде в Четвъртък. След това ще споделя дали съм доволен, или не :?

Такааааа, малко не съм в тона който сте си заформили тук :lol: , но бях обещал да споделя впеатленията си от магазина:
Доволен съм, обслужването беше ОК, и поръчката дойде в уреченият ден. Единственото нещо е че не се обадиха да кажат че е дошла(както бяха обещали), но аз след като видях тая тема си казах че отивам да ги тормозя. Та така се бях надъхал за разправия вчера и... о чудо - на Информация ми казват: " шкафа ви е пристигнал, намира се в склада и можете да си го вземете" :applause: На всичкото отгоре докато не го сглобих не можах да повярвам че всичко е наред, но уви... шкафа е перфектен и съм доволен. :wink:
Забравих да спомена че става въпрос за магазина в Дружба, т.к. Надежда ми е малко далече :)

П.п. винаги ще има и доволни и недоволни, просто колега не е извадил късмет според мен.
П.п.2 и да знаете че не работя в тази фирма ей :lol:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Нед 11 окт 2009 3:31

hooligans написа:Колеги.............

Отдавна не съм влизал в този форум, но гледам България не отива на добре.
Нито обслужването, нито хората нито нищо.
В Първа страница из темите -
1. искам да намеря голф еди кой си - да пребия каращия го.
2. Бай-Генчо пречука Бай-Пенчо.
3. Измамници
4.......

Лоша работа сещам се защо вече нямам общо с тази страна нито като гражданство нито като желания дори
да я видя.

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Нед 11 окт 2009 8:04

guard написа:...

Не си съвсем прав. И хубави неща стават там, но манталитетът на българина е такъв, че често плюе и изклюително рядко хвали. Прекалено сме негативни и това е.

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Нед 11 окт 2009 18:42

Rijo написа:.....

Всеки си е прав за себе си. :wink:
Ето примерно мен, аз си водя спокоен живот без да се притеснявам за нищо.
Ако трябва да живея сега в България вярвай ми, така както съм свикнал сега, още на 10тия ден -
ще съм ограбен, пребит, изнасилен и още 100неща.
Но в моята страна действителността е друга - "Такива каращи с 300 и джипове" още в първите 10 мин правещи се на мъже
ще ги хване някой 300килограмов афро-американец полицай и бързо за 3 дни ще ги научи на "първите 7 години"

Ето мен примерно, полицията ме задържа на разпит видиш ли само защото съм гледал странно докато съм минавал покрай полицейското
управление.....а аз просто му се радвах един ден:-)))))

Та така вътрешното ми желание е да видя всички тези "мъже" дето ги чета от този форум да живеят в държава със здрави закони да ги видя тогава дали ще карат с "300" :063:

Потребителски аватар
kolia76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kolia76 » Пон 08 фев 2010 17:24

Здравейте колеги !
ЕНИКОМ Надежда са най големите непрофесионалисти които съм виждал.
Купих си от тях трапезни столове като преди поръчката продавача ме заблуди със цвета. На мен ми трябваха мръсно-бели дойдоха лимонено-жълти. Отказаха да ми ги сменят. Държах се учтиво с тях докрай и най-накрая когато сам си уредих да ми ги сменят от фирмата-доставчик ВАЛС с управителя на магазина щяхме да се сбием защото му казах, че щом аз мога да си ги заменя, а той не, по-добре да си подаде молбата за напускане. Той си позволи даже да ме заплаши, че щял да ме изхвърли от магазина пред всички посетители и персонал. След като му напомних че той е “ТЪРГОВЕЦ”, а аз КЛИЕНТ и аз съм поправил грешката която неговия подчинен поради не знаене на продуктовата гама от стоки е допуснал. Чак започна да го играе сърдит как така на него са му отказали да ги подменят, а на мен не.
Колко ли са некадърни изобщо щом като работят с ВАЛС толкова време и не може да ги убеди да заменят 6 шибани столчета !
Ако някой от шефовете на Еником прочете това, дано се замисли лицето Цветелин Борисов дали има място като управител при тях !
ИСКАМ ДА ИЗКАЖА БЛАГОДАРНОСТ НА ФИРМА ВАЛС ЗА РАЗБИРАНЕТО !

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Сря 10 фев 2010 11:10

Доволен бях горе-долу при покупката, сега обаче съм супер разочарован. Купих кухненска маса и столове от въпросната фирма , а сега столовете вече са почти тоталка :beat_butt2 .Разпраха се по всички шевове на кожата въпросните столета за по 140лв единия :banghead: Не знам дали да се занимавам с рекламация , смятам че само ще ме нервират много. :не: съвет , дали да се занимавам с рекламация

Потребителски аватар
КъРТиМиФки
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот КъРТиМиФки » Пет 04 фев 2011 13:14

Понеже ми изтриха предишния коментар затова ще бъда "по-мекичък в коментара ми".Няма смисъл да ходиш за рекламация заради столовете,а за КЗП пък въобще забрави! Там хората /"държавните чиновници" /си имат толкова много работа, а пък ти ще ги занимаваш с некви прокъсани столове?
Казвам го от собствен опит.Служителите в "фирма" Еником-М само са ти взели парите- нали? Не е умрял никой все пак.Няма да казвам в каква тотална каша се забърках и аз в момента на влизането ми в този магазин,защото пак ще ме изтрият!Надявам се че успях да ти помогна с нещо.

Best Regardz!

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Пет 04 фев 2011 20:05

Просто ме изгубиха като клиент :не: от там вече и кибрит няма да си купя :не: Всеки ден подминавам въпросния магазин , а иначе имам идеи за покупки. Явно ще се чака Икеа-та, там ще е истината :drunk

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 04 фев 2011 20:31

guard написа:
Rijo написа:.....

Ето мен примерно, полицията ме задържа на разпит видиш ли само защото съм гледал странно докато съм минавал покрай полицейското
управление.....а аз просто му се радвах един ден:-)))))

:063:

Ем колега, и те Полицайте са искали да ти се порадват, и затова са те поканили на гости! mhihi
За жалост си много прав в тази ситуация!
Лошото е че и да си търсим правата, просто няма къде, самата държава няма функционираща институция, освен Господари на Ефира, които се доказват всеки изминал ден!
Но просто повечето сме такива, че нямаме излишно врме, и нерви да се разправяме с такива индивиди!
Според мен единствено можем да ги премахнем от пазара, само когато спрем да им използваме услугите!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”