Искам да изкажа възмущението си към бърза помощ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Re: Искам да изкажа възмущението си към бърза помощ

Мнениеот Калоян Кирилов » Сря 21 яну 2009 22:56

Има един отгоре, той всичко вижда!!! Рано или късно и на тея мърди ще им се случи същото!!! :evil:

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Чет 22 яну 2009 9:24

Калоян Кирилов написа:Има един отгоре, той всичко вижда!!! Рано или късно и на тея мърди ще им се случи същото!!! :evil:

Има и друга приказка :
"Добрите отиват в рая а лошите където си поискат".
Ако почнеме да се успокояваме с това, че те след това ще видят същото няма нужда.
Защо место да викаме :
- И ти ще минеш покрай нашето и ще те направя на :
Бит перераст с две чанти в чуждо село.

Потребителски аватар
Lookout2
Автомобил: vw mk3 gti 115h
Двигател: 2e 1992g

Мнениеот Lookout2 » Чет 22 яну 2009 21:40

мога да кажа само - ние нямаме "Бърза помощ" ние имаме "Бързо умирай" :cry:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 22 яну 2009 21:51

Единственото което искам да кажа е, че не трябва да се учудвате толкова на медицинските работници, защото и те са българи като нас!Вижте какво е положението в страната изобщо.Не може да се очаква,че сега след като толкова кадърни хора избягаха по чужбина (особено медици) тук в болниците останаха доста от хората които за нищо не стават (има и изключения,но много са хората които не знаят по каква работа са там)За да няма подобни проблеми,трябва да се измени съзнанието на нас българите.В повечето случаи се касае за едно елементарно възпитание,което липсва.

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Чет 22 яну 2009 22:17

-

Последна промяна от jims на Сря 11 юни 2025 9:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ikov_VR
Автомобил: Vw Passat b5.5
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот Ikov_VR » Съб 24 яну 2009 17:34

Във Враца са по-големи газари седят и си гледат Биг брадър.След 1 час чакане в коридора най на края ми писна и влязох(щото видях къв е кода на врата) и познайте кво седят си и си гледат ББ и си пушат най нагло

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Нед 30 авг 2009 15:26

Прочетох 10 от всички коментари които бяха написани в темата и останах с възмущение :horror: ... на някои от вас е било обърнато веднага внимание , докато при други е имало само обещание от сорта на " сега ще се обадя на екип да дойдат" . Неми се е налагало да ползвам този номер 112 надявам се и да немисе налага , както и на всички вас :)

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 31 авг 2009 1:35

Deo88 написа:Прочетох 10 от всички коментари които бяха написани в темата и останах с възмущение :horror: ... на някои от вас е било обърнато веднага внимание , докато при други е имало само обещание от сорта на " сега ще се обадя на екип да дойдат" . Неми се е налагало да ползвам този номер 112 надявам се и да немисе налага , както и на всички вас :)

а на мен ми се наложи да те питам , от де изрови темата и с какъв замисъл и смисъл писа по нея...

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Сря 16 сеп 2009 22:34

Потребителски аватар
Formel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Formel » Чет 17 сеп 2009 10:30

В неделя на13.09.2009г.Обадиха ми се по телефона ,че баща ми паднал на стълбите пред входа на блока докато се прибирал от магазина.Беше около 17.10ч.Тръгвам с колата изминавам 30-те км.стигам ,виждам подпрели го да седне.Питам хората около него -обадихте ли се на бърза помощ. казаха ми -ДА отначало линиите били заети но после приели обаждането и на 112се обадихме. Питам ги кога а те -ВЕДНАГА се обадихме.
Предложиха да го закараме с кола ,но някой се обади,че било опасно.Часът вече минаваше 19.15.Виждам баща ми трепери -свалихме одеало и го завиме .Мина друг комшия -какво става и ние - еми така, така чакаме вече два часа и нещо .Той се обади в КАТ понеже там работи и малко след това дойде линейка.После се оказа,че баща ми е настинал докато е седял два часа и нещо на стълбите.И аз като колегите писали по горе съм адски отвратен от тази порочна система на здравеопазването.Човешкият живот за тях е равен на нищо.Това е геноцит death .
Не искам да правя сравнения как е в другите държави защото е безмислено.Всички знаем там как е и естествено как е тук.Само трябва да се молим да не ни се случи нещо с което да сме зависими от бърза помощ.Разказах набързо,но в реално време нещата стоят по съвсем друг начин.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”