:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Гафове по време на Секс 18+

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Чет 06 ное 2008 14:39

Имаше един виц за една млада 2ойка влюбени се заплющяли на линията влака от 500м. почва да свири те не спират накрая машиниста след няколко опита машиниста дръпнал спирачката и спрял но влюбените не спряли излезнал машиниста и казал
-Абе ей едвам спрях вие да не сте луди бе!
Младежът се обърнал и казал :
- Нали знаеш батенце, спира кой може!
:офф

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 06 ное 2008 16:08

Абе то моето не е баш по време на с..с ама на там утиваха нешата. Аз 8 или 9 клас на рожден ден на една приателка родителите на, която баха на ресторант по това време. Пуснали сме едни песни идеални за стриптииз и се получава ситуация: всички се изнесли от хола освен аз и 2 девойки, които вече са голи до кръста и мен са ме съблекли по боксерки. Тъкмо свалям на едната дъките и едно девоиче влиза и съвсем невъзмотимо казва:

- Обличайте се, на рожденничката родителите се прибраха.

Заебах и мадами и све живо и се облекох за 3.5 секунди. :shock

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 06 ное 2008 18:37

vanko_VW написа:...и аз не съм ги чул понеже оная ревеше като "Малорадска биволица" и единя чука по джама и вика "Удри уйно,уке е у Либия", а булката се забърка кво да прави :arrow: и кой виновен,аз щото съм ги викнал и после 2-седмици лъскам

Алеле срина ме на земята човек колегите седят и ме гледат като треснати хахаххахахаха
Ей тва северозапада сме No.1
Та по темата да споделя и аз:
Преди бая време си имах приятелка от гара Бов (до Своге), а аз живея във Видин. Сметки по телефона едно друго, рядко ходех до София и един път ще ходя за дрехи. Казвам й идваш вечерта да се видим. Техните работеха в централна гара и пътуваше безплатно, та проблеми нема. Срещаме се на гарата, сядаме на едно кафе и като ми налетя на врата викам няма как, тряя търся терен. Ама не познавах никой тогава, пари за хотел няма, викам са ще измисля нещо. Водя я насам-натам и гледам някви храсти до гарата, то вечер, тъмно, викам лягай тука :lol: Тя ама как тука ще ни види някой наще работят тука ще стана за резил. Викам къде бе тука нема живо пиле (наистина нямаше), нави се. Работя си аз отгоре, тя отдолу... По едно време в един влак гледам обикалят едни с фенери, явно гледат да не е откъртил някой там. Викам си брей, хем мислихме във влака да го правим, добре че избрахме в храстите mhihi Добре, ама ония слизат и явно са чули, че нещо шуми в храстите като ме осветиха целия :lol: Седят и се смеят. А аз кръв немам викам дали ще може нали е така да се махнете, а те "е баш тука ли намерихте бе". Викам като нема къде другаде... Тръгнаха си, ама развалиха всичко баси...

Потребителски аватар
Araliq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Araliq » Чет 06 ное 2008 19:25

:lol:

Я и аз да се похваля с една случка от лятото:

Тръгнали сме да се разхождаме с моя (вече бивш мъж) и къде-къде, ще се правиме на много влюбени и се качихме в Герман в пустошта да гледаме нощна София.
Да, ама... гъди бъди докато стигнеме и както спря колата ме извлече навънка и се почнахме.
Подпряла съм си се аз на колата и си разсъждавам, обаче по едно време колата ТРЪГНА!
Добре че запазих някакво равновесие, обаче беше много смешно хлъцването, което се чу зад мен и после едно бяло дупе в тъмното изтърча напред
Идиота не дръпнал ръчната и явно от побутванията е поела начален тласък :lol:
Добре че беше спрял по диагонал, та я стигна де.
Обаче аз толкова дълго и продължително се смях, че някрая той ми се обиди

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 06 ное 2008 19:35

много ме кефи, това че колежката нарича половия акт /плющене, лашкане, ръчкане, чукане...../ "и си разсъждавам" :lol: :lol: :lol:
Araliq написа: :lol:

Подпряла съм си се аз на колата и си разсъждавам...........
...... явно от побутванията е поела начален тласък :lol: ....

Потребителски аватар
Araliq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Araliq » Чет 06 ное 2008 19:44

На мен някои от най-великите идеи са ми идвали по време на секс или в тоалетната :D

Да не съм офф-майката на същия си готви в кухнята, а ние в неговата стая си играйкаме ( :lol: ) и по едно време се подава една къдрава глава през вратата и се чува "А само да питам взехте ли брашно, че ми трябва?"
И понеже аз съм оперирана от срам както се бях качила отгоре му и демонстрирах умения, станахи й го дадох.
Обаче после пък той нещо не можа да продължи, не знам и аз защо, та се уби следобеда :evil:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 06 ное 2008 19:49

Малиии - сетих се за един страшен гаф - :oops: :udivitelna 18+ 18+ 18+
Заключили сме се с една девойка в хола , заключил съм и входната врата на апартамента / действието се развива преди 20 години / - праим квото правим - и решаваме , че трябва да ме свърши със няколко октави изсвирени на флейтата :oops:
Добре ама в сюблимния момент в който съм отпушил тапата на шампанското - някой чука яко на вратата
Баща ми си забравил нещо в хола , а аз съм забравил да оставя ключа на входната врата , така че да не може да се отвори
Както и да е - обличаме се двамата като при тревога в казармата - ама девойката се паникьоса - и забрави да преглътне
Отварям аз на баща ми - а тя като МиГ - 21 покрай него през коридора - търчи към банята да плюе ....
Баща ми после разправя
- Абе хубаво момиче - ама аз я поздравявам , а тя минава покрай мене все едно ме няма
- Баща ми - тя ако си беше отворила устата за да те поздрави - щеше да се видиш у приключение ..... mhihi :yahoo:
Голем срам - мани бегай!

Последна промяна от веселин на Чет 06 ное 2008 19:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Чет 06 ное 2008 19:50

Имал съм някои доста сладки изцепки :)
Като видях и темата и се замислих... може би една от най-сконфузните ситуации е била когато бях ученик пред завършване и майка ми съвсем случайно след работа налита първо в моята стая да ме видела и там изненада! С мой френд разпъваме една съученичка в стойка чеверме на сред стаята... Голям срам беше :oops:

Друг фокус беше преди някъде 5 години забих приятелка на сестра ми. Още на първото ни излизане тя ме гледаше в очите и влажно ми се облизваше насреща... Тръгнах да я водя дома и на пряко през борисовата градина. Там в тъмницата не се стърпяхме и се налазихме баш на паметника на откритото. Беше към 3:00 през нощта и нямаше жива душа. Бях си пийнал и не ми дремеше дори да имаше митинг :D
Подкарахме се с гадженцето и по едно време гледам зад едната статуя наднича някаква глава. Рекох си, че не ми дреме и няма да си развалям рахатлъка заради някакъв плюнчещ се тупан в тъмното и невъзмутимо си продължих. Странника обаче силно заинтересован реши да смени позицията и да се прикрие нейде по-близо когато го видя и гаджето. То не бяха писъци, то не бяха псувни... аз тичам да се правя на герой с панталони навити на глезените, мацката тича по бибошки да се крие в храстите с дънки под мишка, а онзи така запали та чак смях ме фана. Сладураната така се изшака, че едвам я убедих да идем вкъщи да се довършим ;)

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Чет 06 ное 2008 21:09

Явно ще трябва и аз да се запиша. :D

Преди доста години със сегашната ми женица си ходехме по полянките на околовръстното щото нямаше къде и здраво се коландрисвахме. Имах Жигулка тогава /ех, ако можеше да говори/, та в една лятна нощ сме се разгорещили на отворени прозорци и не обръщаме внимание на нищо. По едно време усещам нечий чужд поглед върху събитията, а един мизерник се подпрял на отворения джам и си гледа най-спокойно незнайно колко време. Като го съзирам се почват едни псувни и закани, оня тръгва да бяга, а аз паля жигулатора и го погвам по полето. Спаси го една канавка, иначе със сигурност щях да го прегазя. Ееех, спомени.

Потребителски аватар
sundy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sundy » Чет 06 ное 2008 21:48

Леле, хора - ша ма уморите :lol: :lol: :lol: Отдавна не съм се хилила така... И за да не ме линчуват, че спамя и аз да споделя... няма да споменавам за авто-гафовете, щото явно са нещо обичайно (по едно време така им бяхме свикнали на воайорите, че в зависимост кой беше в полезрението им получаваха среден пръст или въздушна целувка без прекъсване на действието :oops: :roll: ) Пресен спомен обаче от това лято (не питайте :oops: ) на плажа - усамотили сме се на един от малкото останали пусти (почти) плажове нейде къмто рибарско селище, рибка на скара, биричка... идилия... дойде си ни музата и за други работи и... така де - мъж с ръце на кръста, коленичила руса жена... и изведнъж наблизо "Яааа, на тоя к...л ли му правят?" :shock Оттренирано положение - едната ръка от кръста се вдига и прави знака на победата, а русата глава непоклатимо остава на мястото си (само ръката леко помахва за здрасти на минаващите с лодката). Всичко ок, опъваме се на хавлията доволни и уморени и що да видим - морския трафик като на Цариградско в пиков час :o А с цялото си нахалство едно от трите най-близки циганета на изтърбушен дюшек пита:"Бате, утре ша идвате ли пак?" :evil:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 06 ное 2008 23:10

Взимам аз една девойка и я вода на едно специално място, близо до София. Поляна заобиколена от гора.... Отиваме по тъмно и спирам към средата на поляната.... Ама голфа попринцип имаше гадни фарове... Та отдадохме се на разни занимания - цуни гуни, еж и беж... най-готино е да си таралеж / да боцкаш демек / и след около 40 мин се укротихме.... Слизам аз да пусна една вода и да запаля една цигара. Само че от дясната врата /незнам как съм се озовал от другата страна на седалката / и гледам некво момче седи до колата :shock Викам кво праиш ти тука бе, къв си ? А той : "Ами аз ви чакам да свършите че нямам огънче, и евентуално ако имате мокри кърпички да услужите на приятелката ми ". :shock :shock :shock И като почнах да се хила.... :lol: :lol: А те с някво скутерче и си постлали одеало в тревата и вобще не съм ги видял :lol: :lol:

Потребителски аватар
jbussines
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jbussines » Пет 07 ное 2008 8:58

Айде и аз да се изкажа.Та направо към една от историите да кажем предпоследната ,че ми е по прясна така.Излизам си аз с жената кафенце ,хапване и я слушам колко ме обича бе всичко ми е супер а като ми е гот тя си знае ,че аз задръжки нямам та тъкмо се прибираме вече към 12.00 и минаваме през едно училище тъмно тъмно ама не съвсем вижда се.Викам и айде секс ,тя докато отговори вече ме е хванала за... и е без сутиен ахахахах.Слаагам и едното краче на едно дръвче и почвам да беснея и така известно време ,тя ми вика притеснено ми е аз викам няма защо а гледам пазача на училището гледа бе да го у воайора и разни хорица по балконите на близкия блок секс невиждали ама и мен ме фана срам по едно време и викам ай да свършваме по бързо ама то квостана стана бавно абе забава другия път ще разправям за предните седалки и капак на голфчето ми.

Поздрави.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 07 ное 2008 9:02

Ludia написа:Взимам аз една девойка и я вода на едно специално място, близо до София. Поляна заобиколена от гора.... Отиваме по тъмно и спирам към средата на поляната.... Ама голфа попринцип имаше гадни фарове... Та отдадохме се на разни занимания - цуни гуни, еж и беж... най-готино е да си таралеж / да боцкаш демек / и след около 40 мин се укротихме.... Слизам аз да пусна една вода и да запаля една цигара. Само че от дясната врата /незнам как съм се озовал от другата страна на седалката / и гледам некво момче седи до колата :shock Викам кво праиш ти тука бе, къв си ? А той : "Ами аз ви чакам да свършите че нямам огънче, и евентуално ако имате мокри кърпички да услужите на приятелката ми ". :shock :shock :shock И като почнах да се хила.... :lol: :lol: А те с някво скутерче и си постлали одеало в тревата и вобще не съм ги видял :lol: :lol:

Това като "Заева поляна" в Благоевград.. Едно местенце, дето се вижда целия град.. Абе да заведеш некоя мацка, уж да й покажеш ква гледка има и :seeex Даже и да отидеш неподготвен можеш да чукнеш на стъклото на комшията и да го питаш за презерватив, и да няма всяка вечер има поне по 10 коли със запотени стъкла mhihi

Потребителски аватар
///HAMANN///
Автомобил:
Двигател: AFN

Мнениеот ///HAMANN/// » Пет 07 ное 2008 16:34

Хах леле сетих се за една случка в началото на 2008 стана тва , с бившата жена се клатиме здраво и й викам скъпа ще свириш :twisted: като си свири жената аз ръгам и по едно време се чува звук от отхапване и усещам яко болка в Х*Я закачил ми се между предните й 2 зъба с парче кожа и плющи кръв , викам си край останах без атрибут :( едвам скъсах кожата дето висеше , щото болииии много ,а тя ме гледа и ми се хили с парче кожа от х*я ми межди зъбите и ми вика : "аз казала ли съм ти че това е уста не е п***а" идеше ми да я заколя от болка .... та така резултата беше 3см цепка и 2 седмици без секс докато зарастне mhihi mhihi добре че не останаха белези mhihi

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 07 ное 2008 17:00

///HAMANN/// написа:

Вече знаеш - със шублера мериш - и тогава купуваш :wink: - да няма пак инциденти mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”