2002ра направиха тази грешка от US BANK с мен

...изпуках всичко естествено защото не знаех колко пари имам та идеята ми беше да тегля до кат спре да пуска..... оказа се обаче че нещо с авторизационният център не било наред и си пуска лев като змей и спря единствено като сработи някакъв 24 часов лимит
....пратиха ми мейл и писмо на домашния адрес в България, че им дължа някакви 600 долара ...аз им казах че имам дебитна, а не кредитна карта и всичките пари вътре следва да са си мои и от тогава не са ме тормозили

........ казаха че ще ме вкарат някакъв ултра черен световен списък, но в крайна сметка не съм в такъв ...... сега бих ги върнал (
АКО СА УЧТИВИ) ма тогава бях на 18 и бях риаъл РОКЕНРОЛА хаха .....
специално ако ме заплашват със съд и ми врекат че ми записват разговоря ще имат да взимат ...... нямат основание да ме вкарат в ЦКР като некоректен платец или в някой от другите десетина малки локални списъчета, не могат да ме предадат на застраховател ...за съд да не говорим ......... може да ги нямам парите сега ... как ще искат да ги върна веднага при все че е тяхна грешка ..... въпрос на добра воля и договорки между страните е а не напред с рогата ....... много ме дразнят всякакви служители дето хем са в грешка, хем заплашват ......
...... преди време една в НАП ми промени името на файла ....след това програмата дето търси определено име естествено не намери файла и умната изтри пред очите ми дискетата като най нагло каза че дискетата не работи.... та от тогава ....надуша ли наглост не прощавам човешки грешки .......