Още един измамник във форума!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- PASSAT
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: AFN 1996
Re: Още един измамник във форума!
Колеги, надявам се че след бързоро развитие с "колегата" некоректните търговци ще се замислят поне малко. Относно халогените Ники Илиев не благоволи да се свърже с мен или поне да ми вдигне за да се разберем за въпросните фарове. Така, че колеги довечера ще ги снимам и ги обявявам за продажба за 40лв. поне да си върна част от парите. Благодаря на всички които писаха в темата и на админите, които взеха отношение и наложиха наказания на некоректния търговец. Не е хубаво да се говори тана но, на Ники Илиев му пожелавам с парите които е взел по този начин да си купува лекарства!!!
- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
По правилно е да се каже свещи да си купи с парите!
Когато взимах мойте май продаваше още един комплект фарове за Г3...
Такива ли си взел колега?
Такива ли си взел колега?
- PASSAT
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: AFN 1996
Аз исках да взема фарове за пасат Б3, но ми изпрати за Голф3, и то с пластмасов рефлектор. Възможно е и тях да ми е дал.
- Tomata-1667
- Автомобил:
- Двигател:
чакала написа:Кокошкарска работа

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
не колега не за лекарства направо братле за свещи и синът му зет да докара за 60 лв си продават гъзовете нямат срама
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега исчетох ти темата и имам едно предложение да ми ги пратиш ти тези от голф а аз да ти пратя за пасат?
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Дори и да беше наистина някой ползвал акаунта, ники Илиев ако доблестен трябваше да си поеме последствията от безразборното даване на парола и име.
Дребен тарикат.
Дребен тарикат.
- passat_rs
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57 T2
здравейте колеги колкото и да не искам да пиша в темата се налада да съобщя 4е на 13 октомври видях обява в форума 4е се продават халогени за б4 писах на колегата valerossi за въпросните халогени тъй като до сега не бях работил с куриери попитах как мога да ги полу4а той ми отговори
елементарно е колега ако има еконт близо до вас ще ти е по ежтино защото ще ти ги прартя до офиса им и ти ще си ги вземеш от офиза и ще ти е около 4-5лв а ако е до вас ше е около 7-8лв ще ти ги пратя с наложен платеж и те ще ми донесът паричките трябва ми само твоито име телефона ти и адреса там където искаш да ти ги доставят или до кой офис на еконт в разград мисла че сега разбираш как стават нещата ако искаш напиши ми адрес телефон и име и ще си ги получиш на следващия ден. Поздрави
Изпратено на: 14 Окт 2009 10:10
на 15 октомври ми дойде смс от еконт 4е имам пратка в 12.20 на 15 октомври бях в офиса на еконт да си полу4а стоката поисках да отворя да видя каква е стоката и полу4их отказ трябваше да платя за да отворя платих въпросната сума 56.20 и отворих торбата колегата от еконт ми е близак познат и преди мен забеляза 4е единия от халогените е друг халогена от лявата страна (шофъорската) бе хела а дясната (пасажерската) депо веднага звъннах на колегата и изненада вдигна ми друг казах какво се е слу4ило и се по4на ее пак ли объркаха какво да изпратят и разни глупости от сорта успокоиха ме 4е до 2 максимум 3 дена да ми изпратят халоген хелла и да оставят депото за мен като подарак от 15 октомври до днес званях около 5-6 пъти и писах лс 2 пъти но халогена го няма все още
елементарно е колега ако има еконт близо до вас ще ти е по ежтино защото ще ти ги прартя до офиса им и ти ще си ги вземеш от офиза и ще ти е около 4-5лв а ако е до вас ше е около 7-8лв ще ти ги пратя с наложен платеж и те ще ми донесът паричките трябва ми само твоито име телефона ти и адреса там където искаш да ти ги доставят или до кой офис на еконт в разград мисла че сега разбираш как стават нещата ако искаш напиши ми адрес телефон и име и ще си ги получиш на следващия ден. Поздрави
Изпратено на: 14 Окт 2009 10:10
на 15 октомври ми дойде смс от еконт 4е имам пратка в 12.20 на 15 октомври бях в офиса на еконт да си полу4а стоката поисках да отворя да видя каква е стоката и полу4их отказ трябваше да платя за да отворя платих въпросната сума 56.20 и отворих торбата колегата от еконт ми е близак познат и преди мен забеляза 4е единия от халогените е друг халогена от лявата страна (шофъорската) бе хела а дясната (пасажерската) депо веднага звъннах на колегата и изненада вдигна ми друг казах какво се е слу4ило и се по4на ее пак ли объркаха какво да изпратят и разни глупости от сорта успокоиха ме 4е до 2 максимум 3 дена да ми изпратят халоген хелла и да оставят депото за мен като подарак от 15 октомври до днес званях около 5-6 пъти и писах лс 2 пъти но халогена го няма все още

затова колеги като копувате нещо от форума искайте да отбелязват като ви го пратят да го видите преди да го платите и няма да имате проблеми , аз така правя и сам нямал досега проблем с такива работи.Човека който ви го праща ако е сериозен не го бърка да отбележи че искате да го видите преди да го платите 

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Аз лично съм си купувал доста неща от потребители на форума и до сега винаги съм се натъквал на коректни момчета. Жалко е че във форума, който главно е за взаимопомощ се намират хора, които правят някакви "големи" хитрин, за да изкарат некви смешни пари. Надявам се колега, да си получиш Хелата и колегата в крайна сметка да се окаже коректен ... 

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На днешно време да получаваш пратки с наложен платеж без опцията отвори преди да платиш си е голямо геройство.Колегата от русе няма какво да плаче сам си е виновен днес с халогени утре може и с нещо по-голямо да не дава господ да го измамят!Времената са такива че всичко под съмнение трябва да се подлага.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
amikus написа:На днешно време да получаваш пратки с наложен платеж без опцията отвори преди да платиш си е голямо геройство.Колегата от русе няма какво да плаче сам си е виновен днес с халогени утре може и с нещо по-голямо да не дава господ да го измамят!Времената са такива че всичко под съмнение трябва да се подлага.
Точно, кратко и ясно !!!!!
Всяка една куриерска фирма предлага тази услуга, да отвориш пратката преди да я платиш

Съжалявам за колегата от Русе, това да му е "обица но ухото"

- passat_rs
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57 T2

Върни се в “ОФФ-Топик - други”