Бърза Помощ = 50мин

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
katcko
Автомобил:
Двигател:

Re: Бърза Помощ = 50мин

Мнениеот katcko » Пет 08 май 2009 22:51

Когато работата е на зор,единственото спасение са частните клиники(за съжаление) и вече няколко пъти се убеждавам в това!Лошото е,че има обаче много хора които няма да могат да си го позволят и това вече е тъжно,тъжен е и факта,че ние изхранваме Докторите,бърза помощ и т.н,а те нямат морал,намат съвест,карат те да се чустваш виновен че си в положение да имаш нужда от тях,абе......трагедия :evil: някои хора направо са за :rocketwhore
Колега дано всичко е наред с майка ти и да не се налага на никой......

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 08 май 2009 23:14

katcko написа:Когато работата е на зор,единственото спасение са частните клиники(за съжаление) и вече няколко пъти се убеждавам в това!Лошото е,че има обаче много хора които няма да могат да си го позволят и това вече е тъжно,тъжен е и факта,че ние изхранваме Докторите,бърза помощ и т.н,а те нямат морал,намат съвест,карат те да се чустваш виновен че си в положение да имаш нужда от тях,абе......трагедия :evil: някои хора направо са за :rocketwhore
Колега дано всичко е наред с майка ти и да не се налага на никой......

Колега, прочети предишното мнение преди твоето, за да си отговориш за частните клиники...

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Пет 08 май 2009 23:44

За частниците е относително. Преди месец на майка ми й разбили носа (инцидент с голяма метална врата в поща и амбициран дединко), като бил натрошен в горната му част - не хруштяла. Тъй като жената знае как, наместила си носа, свършила си работата и тогава отишла в клиника, не знам коя, но частна. От влизането й, до поставяне на упойката са минали 15 мин. После операция - бързо и качествено. Майка излезна по-рано от болницата и лекаря, който я е приел и оперирал е звънял по 2 пъти на ден (до края на периода в който е трабвало да остане в болницата + още две контролни обаждания след това) да я чуе и да разбере дали всичко е наред. Цялата работа е била със страхотна организация, чудесно отношение и внимание. Имали няк'ъв договор с касата или нещо подобно - не разбрах, но част от услугите са поети от осигуровките.
Като извод за себе си, стигам до това. Да се държат адекватно и коректно в държавна болница, зависи от това на какъв доктор попаднеш. При частниците зависи в каква клиника попадаш. Поне с такива впечатления оставам аз.

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Пет 08 май 2009 23:55

часните клиники не са за спешна помощ ,нямат такава функция

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Съб 09 май 2009 0:25

Аз пък чакам по 40 мин в задушено състояние и диспечарката вика на мама,"дайте да чуя момичето","какво ви е по-точно" и аз и казвам "задушавам се,трудно ми е дишането" и тя "вземете течен аналгин" и аз "не мога да дишам,изпратете линейка веднага" и след 40 мин дойде един чичко,който ме прегледа и ми даде лекарства!Беше по лесно да запаля голфа и да се самозакарам!!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”