В парламента пак изтрещяха, спират пушенето
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: В парламента пак изтрещяха, спират пушенето
ЕЕЕ разгел,тва е едно от добрите неща които ще направят.Омръзнало ми е навсякъде дим и прочее.Цигарите 10-12 кинта да ги направят и да видим дали няма да се редуцират пушачите.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
dobrin написа:....
Добри, знаеш много добре, че това е мъртво родена и неприложима поправка в закона. Няма как да се спазва.
Там където има непушачи не пуша. Гледам на никой да не преча. Но и никой не искам да ми казва къде да пуша и къде не. Още по-малко някакви депутати.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
arrougance написа:ЕЕЕ разгел,тва е едно от добрите неща които ще направят.Омръзнало ми е навсякъде дим и прочее.Цигарите 10-12 кинта да ги направят и да видим дали няма да се редуцират пушачите.
с този пост ме дискриминираш!
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И както винаги няма никой да го ебе за това.
Не може да идеме с жената и детето на пицария вечер. Питаме непушачи и ни се хилят насреща. Всеки има правото да пуши или не.
И за всеки трябва да има условия не може да се сложи на една маса табела непушачи цялата в пепел и дупки от цигари. А съседната маса да си пушат.
Наистина се изискват средства от страна на заведенията но аз не ги питам какво правят с парите като продават кафето на 1.20 лв. а реалната стойност с всички включени разходи е 0.24 лв.
Не може да идеме с жената и детето на пицария вечер. Питаме непушачи и ни се хилят насреща. Всеки има правото да пуши или не.
И за всеки трябва да има условия не може да се сложи на една маса табела непушачи цялата в пепел и дупки от цигари. А съседната маса да си пушат.
Наистина се изискват средства от страна на заведенията но аз не ги питам какво правят с парите като продават кафето на 1.20 лв. а реалната стойност с всички включени разходи е 0.24 лв.
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligans написа:arrougance написа:ЕЕЕ разгел,тва е едно от добрите неща които ще направят.Омръзнало ми е навсякъде дим и прочее.Цигарите 10-12 кинта да ги направят и да видим дали няма да се редуцират пушачите.
с този пост ме дискриминираш!
Не деля хората на пушачи или непушачи,просто не обичам като вляза в някое заведение и първото впечатление да е от цигарената пушилка,която се разнася вътре.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
ще ви дискриминирам сите като заключа темата
моля ви, без спорове бре
моля ви, без спорове бре
е то тва сигурно от 2 години вече се обсъждаше и беше ясно, че ще се въведе рано или късно
а тука малко неточно е казано, че тва означава само вкъщи да се пуши - има се предвид затворени обществени места като кафета, дискотеки..
а тука малко неточно е казано, че тва означава само вкъщи да се пуши - има се предвид затворени обществени места като кафета, дискотеки..
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
По улиците се върви и пуши спокойно,само в Ирландия доколкото знам е забранено абсолЮтно навсякъде,но дотам не съм ходил.
В ирландия е забранено само в заведенията.... на улицата може спокойно, освен това си има места за пушачи,.. хехе, ако сте гледали IT Crowd ..

И тъй като вътре не може, обикновено партито се пренаця на вън... имат малки дъски монтирани на стената на заведението на тротоара и хората си слагат там пиенето и си пушат на воля...
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
quattro^^ написа:ай стига теории. всеки си решава какво да прави с живота. А да дойде някой да ми забрани да пуша на кафе, на улицата или в някой парк примерно...като не ви харесва седете си вие в къщи, вземете си йонизиращи климатици и през два метра глейд микро спрей - да ви лъха на свежест
Колега, казал си го най-точно!

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
аз пък не искам да ме тровиш
искам като отида в парка и седна .. да няма кой да ми дими на главата..
или в кафето като (живи и здрави) си седна в детето да няма кой да го трови! то си избира дали да пуши
като искаш пуши си у вас ако щеш и подводница си направи!

или в кафето като (живи и здрави) си седна в детето да няма кой да го трови! то си избира дали да пуши
като искаш пуши си у вас ако щеш и подводница си направи!
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
добре де аджеба , в парка такава навалица ли е че да усещате цигарения дим на пушачите...
а ако седне у скута ти Андреа примерно , не само че ще и дадеш да пуши ами и ориен експрес ще пропуш ...
незнам какъв е проблема че ние пушим навънка на открито , аз да не испускам дима в лицето ви...
и аз не искам като си вървя някой пред мен дето се разлага отвътре съдейки по миризмата, да се опусне
, ама тва е живота , винаги ще има недоволни 
ПП: братовчет ми е на 12 и винаги като сме на заведение на маса за пушачи със семействата , аз излизам отвън за да не диша дима

а ако седне у скута ти Андреа примерно , не само че ще и дадеш да пуши ами и ориен експрес ще пропуш ...

незнам какъв е проблема че ние пушим навънка на открито , аз да не испускам дима в лицето ви...
и аз не искам като си вървя някой пред мен дето се разлага отвътре съдейки по миризмата, да се опусне

ПП: братовчет ми е на 12 и винаги като сме на заведение на маса за пушачи със семействата , аз излизам отвън за да не диша дима
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
когато спрете да си фърляте фасовете на улицата тогава ще пушите там
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Това просто е поредното предложение. Искам на наблегна и да подчертая думата ПРЕДЛОЖЕНИЕ!
От предложение до влизане в сила пътя е от небето до земята.
Крайно време е да престанете да изпрегате на всяка щуротия която чуете по новините
От предложение до влизане в сила пътя е от небето до земята.
Крайно време е да престанете да изпрегате на всяка щуротия която чуете по новините

- olele39
- Автомобил: Sharan
- Двигател: AUY 4motion
Колеги, някой знае ли кое е по-вредно за непушачите напр. дечица, бременни жени и т.н.
1. Цигарения дим от околните пушачи на цигари.
2. Изгорелите газове от околните автомобили.
Според мен цигарения бизнес изостава в момента, за сметка на автомобилния. Вредите върху човешкото тяло от цигарите са много по-малки от вредите от автомобилите.
1. Цигарения дим от околните пушачи на цигари.
2. Изгорелите газове от околните автомобили.
Според мен цигарения бизнес изостава в момента, за сметка на автомобилния. Вредите върху човешкото тяло от цигарите са много по-малки от вредите от автомобилите.

- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
One написа:quattro^^ написа: ай стига теории. всеки си решава какво да прави с живота. А да дойде някой да ми забрани да пуша на кафе, на улицата или в някой парк примерно...като не ви харесва седете си вие в къщи, вземете си йонизиращи климатици и през два метра глейд микро спрей - да ви лъха на свежест
ей го типичния роден пушач - нагъл до безкрай
ако искаш да си пафкаш отровите, никой от околните не е длъжен да ти ги диша !!
седи си у вас и си прави газова камера щом ти е кеф и така си решил да правиш с живота си.....
не искам да се заяждам ама това е един вид дискриминация срещу пушачите.Аз съм против това да немога пуша на улиците, щот съм ви кадял - вие винагите сте недоволни, но не винаги с право. Ти лично какво предпочиташ 2-3 пушачи на спирката или еко газовете на някой икарус примерно

Върни се в “ОФФ-Топик - други”