Справи ли се Голфъра с медийната атака?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Справи ли се Голфъра с медийната атака?
Слушах колегата. Според мен се справи много добре 

AmW написа:Отива темата на към София/Провинция. Ае молим ви се.. без общи знаменатели
То теми от такъв род винаги отиват на там София - провинция.
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
AmW написа:Отива темата на към София/Провинция. Ае молим ви се.. без общи знаменатели
Ами замисли се кой подтиква темата да отива към София/провинция с изказванията за "пернишките голфове" .
Никой не слага общи знаменатели , всяко нещо си има изключения.
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:AmW написа:Отива темата на към София/Провинция. Ае молим ви се.. без общи знаменатели
То теми от такъв род винаги отиват на там София - провинция.
Ми щото все някой решава некви тъпи примери със София-провинция да дава.
Единственото, което ще има смисъл тук е да покажат застрахователите статистика, че инцидентите с PK и ВР коли са застрашително много, за да се обосноват. А защо точно голфаджия мисля, че на всеки е ясно. Киселите гъзари с големите комплекси имаха пари за голф, сега вече се прехвърлят към БМВ 3ка.
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Лелел какви комплексари бяха тия с френските кошници.бтв. Затова и никога не им давам предимство.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е в случая(темата) не я подтикват застрахователите. Той голфера си го каза много ясно и точно - "Всичко е бизнес"
Като цяло всичко тва е адската глупост... не може да се поставят под общ знаменател. Нито пернишките шофьори, нито тва, че всички с софииски регистрации не пускат и засичат всички с различна от софииска регистрация.
Като цяло всичко тва е адската глупост... не може да се поставят под общ знаменател. Нито пернишките шофьори, нито тва, че всички с софииски регистрации не пускат и засичат всички с различна от софииска регистрация.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
всяко слагане под общ знаменател е грешноR@do написа:Лелел какви комплексари бяха тия с френските кошници.бтв. Затова и никога не им давам предимство.
R@do написа:Лелел какви комплексари бяха тия с френските кошници.бтв. Затова и никога не им давам предимство.
Този с буса и той горкия.....
Междудругото аз и затова не казах, че всички със С и СА са лекета, а една голяма част от тях. А най-интересното е че старото ми Ауди беше със Софийска регистрация... е вервайте ми никой никога не ми е свирел, даже и път ми правиха щото беше големичко. Изводите оставам навас.
Последна промяна от morfei1 на Чет 11 юни 2009 16:18, променено общо 1 път.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Придържайте се към темата.
отговори с едносрични думи са достатъчни. Не се унасяйте в есета по темата с отклони във всички посоки.
Иначе Голфъра се справи блестящо, в което и за миг не съм се съмнявал.

отговори с едносрични думи са достатъчни. Не се унасяйте в есета по темата с отклони във всички посоки.
Иначе Голфъра се справи блестящо, в което и за миг не съм се съмнявал.
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Евала на колегата супер се справи въпреки всички опити на провокация.
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Грешен е общия знаменател, ама е практичен, изключения само за Ситроени със специална индикация.
- batececo
- Автомобил:
- Двигател:
Всичко е до човека ... аз съм на това мнение. Уважавам коректните шофьори и много се дразня на бързаците, които засичат и не дават мигач и т.н... без значение от марката и регистрацията...
Яко глоби за всички и леко по леко ще се оправят нещата...
Яко глоби за всички и леко по леко ще се оправят нещата...
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Справи се
Всъщност целия медиен спам произлезе оттук
Проучване на "Новинар" показва, че тарифите на "Гражданска отговорност" за автомобили от Перник са се изравнили с тези в София, които в последните години традиционно са най-високи. Така цената на застраховката, предлагана от някои дружества, е 250 лв. за лек автомобил със софийска или пернишка регистрация.
Така че причината за някакъв спор София-провинция засега ми се губят...

Всъщност целия медиен спам произлезе оттук
Проучване на "Новинар" показва, че тарифите на "Гражданска отговорност" за автомобили от Перник са се изравнили с тези в София, които в последните години традиционно са най-високи. Така цената на застраховката, предлагана от някои дружества, е 250 лв. за лек автомобил със софийска или пернишка регистрация.
Така че причината за някакъв спор София-провинция засега ми се губят...
- heimdal
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: 1997
Като цяло е добре, можеше още. Много предубеденост остана в ефира.
Позволиха да се отклонят от темата на много посоки. Малко повече аргументи бяха нужни.
ВСЕ ПАК ЗАСЕГНАХА ПРОБЛЕМА ЗА МЛАДЕЖИТЕ "СЪСТЕЗАТЕЛИ"!!!
Доста хора тук (във форума) са в тази категория (Повечето се преместиха другаде поради закупуване на Е36
).
Втория проблем с по-големите заплахи - въпросните луксозни автомобили и т.н.
управлявани така сякаш няма други по пътищата ...също остана назад.
Темата е по-обширна от едно предаване. Водещата трябваше да държи повече контрол над изказванията. И да се намесва като чува какви малоумници звънят.
Повече медийни изяви за изчистване на петното трябват.
Явно трябва да се открие конкурс за неплатена длъжност Връзки с обществеността за Клуба(кой знае защо се използва чуждицата PR?).
Само хрумване. И участващите във форума да помагат!
Управлявайте автомобила си съобразно правилника и закона!
Дали няма да е добре да има инициатива за това ?
Само като погледна тук и там където се пише за актове и глоби, и виждам точно картинката която Боби се опита да промени.
Една тема за признати грехове в раздела ОФФ ТОПИК ?
Кой какво и защо е направил. Да направим една статистика?
Тогава ще разберете колко е трудно да се премахне нарицателното име.
Въобще някой знае ли в други държави как се приема член на АВТО КЛУБ ?
И че това е наистина престижно за един водач. И че това го кара да бъде още по-отговорен спрямо другите? Повечето си нямат на идея за какво става дума въобще.
Да си член на авто клуб не е просто една такса. Това е привилегия.
И както Боби правилно каза: Всичко е до възпитание и манталитет.
Поздравявам го за крачката която направи. Да се изправи срещу хората с ограничено мислене.
Силно се надявам това да е показателно, за тези които с действията си продължават да поддържат името "голфаджия" живо. Виждал съм не един. Ми просто направете като бившите голфаджии (сега - дрифтери с Е36)! Излезте на магистралата и си заплюйте един билборд и това е! Радикално и безопасно за останалите!
Това е.
Позволиха да се отклонят от темата на много посоки. Малко повече аргументи бяха нужни.
ВСЕ ПАК ЗАСЕГНАХА ПРОБЛЕМА ЗА МЛАДЕЖИТЕ "СЪСТЕЗАТЕЛИ"!!!
Доста хора тук (във форума) са в тази категория (Повечето се преместиха другаде поради закупуване на Е36

Втория проблем с по-големите заплахи - въпросните луксозни автомобили и т.н.
управлявани така сякаш няма други по пътищата ...също остана назад.
Темата е по-обширна от едно предаване. Водещата трябваше да държи повече контрол над изказванията. И да се намесва като чува какви малоумници звънят.
Повече медийни изяви за изчистване на петното трябват.
Явно трябва да се открие конкурс за неплатена длъжност Връзки с обществеността за Клуба(кой знае защо се използва чуждицата PR?).
Само хрумване. И участващите във форума да помагат!
Управлявайте автомобила си съобразно правилника и закона!
Дали няма да е добре да има инициатива за това ?
Само като погледна тук и там където се пише за актове и глоби, и виждам точно картинката която Боби се опита да промени.
Една тема за признати грехове в раздела ОФФ ТОПИК ?
Кой какво и защо е направил. Да направим една статистика?
Тогава ще разберете колко е трудно да се премахне нарицателното име.
Въобще някой знае ли в други държави как се приема член на АВТО КЛУБ ?
И че това е наистина престижно за един водач. И че това го кара да бъде още по-отговорен спрямо другите? Повечето си нямат на идея за какво става дума въобще.
Да си член на авто клуб не е просто една такса. Това е привилегия.
И както Боби правилно каза: Всичко е до възпитание и манталитет.
Поздравявам го за крачката която направи. Да се изправи срещу хората с ограничено мислене.
Силно се надявам това да е показателно, за тези които с действията си продължават да поддържат името "голфаджия" живо. Виждал съм не един. Ми просто направете като бившите голфаджии (сега - дрифтери с Е36)! Излезте на магистралата и си заплюйте един билборд и това е! Радикално и безопасно за останалите!
Това е.
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
За Бобката нямам какво да кажа. Той винаги е успявал да ме изненада! Голям е.
А доколкото това, колко мъка има в наща страница нямам какво да кажа...
Бахти комплексарите ужас..... Ще си запася коментара за прованса-столицата... хахах щото това е жалка картина!
пп. Ако всички хора мислиха еднакво, щяхме да умрем от сивото ежедневие, което и без това ни преследва до гроб!
ГЛАСУВАМ С ДВЕ РЪЦЕ - БОБИ ПРЕЗИДЕНТ
А доколкото това, колко мъка има в наща страница нямам какво да кажа...
Бахти комплексарите ужас..... Ще си запася коментара за прованса-столицата... хахах щото това е жалка картина!
пп. Ако всички хора мислиха еднакво, щяхме да умрем от сивото ежедневие, което и без това ни преследва до гроб!
ГЛАСУВАМ С ДВЕ РЪЦЕ - БОБИ ПРЕЗИДЕНТ

Върни се в “ОФФ-Топик - други”