Търси се Г3, ударил касиер на бензиностанция ЕКО!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- SCIROCCO_86
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Търси се Г3, ударил касиер на бензиностанция ЕКО!
За това трябва да има камери навсякаде...
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
SCIROCCO_86 написа:За това трябва да има камери навсякаде...
ахааааааааа , те това ще да е ....
и на бензиностанцията като има камери , ко става ?
нищо ... човека търси сам малоумния селтак , вместо ушевите...
Дашо , сори ама ... A.C.A.B
Последна промяна от LILO&STICH на Чет 09 юли 2009 8:36, променено общо 2 пъти.
Причина: непомагаш по този начин на човека,освен със спамец!
Причина: непомагаш по този начин на човека,освен със спамец!
- SCIROCCO_86
- Автомобил:
- Двигател:
трябва си, да ти кажа, много по спокойно ще е... Няма да има тогава толкова смели типове. 

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Темата според мен има информативен характер и цел да помогнем на човека за намирането на виновка. В момета се е превърнала в хранилка и подстеркаване към самоуправство, търсене на възмездие тнт.
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
AmW написа:arrougance написа:Моят съвет е да не се занимаваш по съдилища и така нататък. Ако го намериш тегли му един бой, а нека пак се прави на отворко. Тва е, боят възпитава.
Възпитава друг път... когато превъзпиташ някой с бой ми се обади![]()
Ма къв е тоя съвет... да не живееме в дивия запад ?
Тва си е моят съвет, мойто виждане, ти ако искаш, като блъснат жена ти иди и му се извини. Аз не виждам какво толкова има ако го хванеш и си го напердашиш. Да не би да не заслужава, то бива наглост в тая проста държава, ама то понякога граници нямат. Да не мислиш, че като го осъдят на нещо-било то да плати обещетение или да лежи в затвора моралните щети ще ти се възстановят.Поздрави.
-
- Автомобил: VW Touareg
- Двигател: 7L 2005
- Контакти:

Благодаря ви.

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
arrougance написа:AmW написа:arrougance написа:Моят съвет е да не се занимаваш по съдилища и така нататък. Ако го намериш тегли му един бой, а нека пак се прави на отворко. Тва е, боят възпитава.
Възпитава друг път... когато превъзпиташ някой с бой ми се обади![]()
Ма къв е тоя съвет... да не живееме в дивия запад ?
Тва си е моят съвет, мойто виждане, ти ако искаш, като блъснат жена ти иди и му се извини. Аз не виждам какво толкова има ако го хванеш и си го напердашиш. Да не би да не заслужава, то бива наглост в тая проста държава, ама то понякога граници нямат. Да не мислиш, че като го осъдят на нещо-било то да плати обещетение или да лежи в затвора моралните щети ще ти се възстановят.Поздрави.
Тва си е твоята логика.
Налагало ми се е да ползвам услугите на полицията, а и съм изпадал в ситуации в които се контролира трудно човек.
Но по твоята логика, отивам набивам го, после той отива на бензиностанцията пак и прави по големи мизерии, след това аз отивам пак, ама тоя път с още 10 човека, после той отива на бензиностанцията с 10 човека и нали се сещаш при всичките тези видове саморазправа къде му излиза края

-
- Автомобил: VW Touareg
- Двигател: 7L 2005
- Контакти:
Няма да се саморазправям
Последна промяна от LILO&STICH на Съб 11 юли 2009 22:03, променено общо 1 път.
Причина: няма нужда от викане!
Причина: няма нужда от викане!
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
При такава точна информация за колата и дори част от номера ако КАТ искат могат да си свършат работата.При мен беше камион (отнесе ми огледалото на бензиностаниця,спря,напсува ме и си тръгна)...успяха да го намерят за няма 2 часа след като подадох сигнала,описах МПС-то и мястото,като от номера имах съвсем малка част (СА и първите две цифри).След това се видяхме в КАТ да пишем протоколи...чак ми стана жал понеже заради това,че е избягал от ПТП му взеха книжката за 3 години...щеше да ме съди ама полицаите му обясниха,че има и записи от камерите на бензиностанцията (Шел на Ботевградско Шосе) и свидетели и т.н. и всичко е ясно и е безсмислено да се разправя въобще със съд.
Така че ако искат....ще го открият за норматив от време и ще го приберат на топло.
Така че ако искат....ще го открият за норматив от време и ще го приберат на топло.
- Lion_Heart
- Автомобил:
- Двигател:
arrougance написа:Моят съвет е да не се занимаваш по съдилища и така нататък. Ако го намериш тегли му един бой, а нека пак се прави на отворко. Тва е, боят възпитава.
Боя е прекалено леко наказание в случая...Да удари жена ми или някои мой близък...Живота му става ад,ще умира всеки ден по малко...Ако извади късмет,което направо си е бая съмнително....
Съвсем не съм злобен или лош човек-напротив-помагам на всички и то винаги!Изпитвам удоволствие от това!Кеф ми е когато получа една усмивка за помощта!Само за последната седмица съм помогнал поне на 10 напълно непознати човека за мен на улицата,било то на стареца с 5 лева да си купи хляб,било то с тубичка бензин на закъсалия,с пътна карта на загубилия се,с ток на този който не може да иде на работа щото му е паднал акумулатора.Знам,че няма да закъснея много ако помогна на някой за 5 минути да си запали колата,няма да обеднея много като услужа с няколко литра бензин или му подаря една карта,или пък му дам 5 лева да си купи хляб понеже е работил цял живот и въпреки това не получава пенсия(така или иначе съм беден не с 5,50 или 500 а с милиони левове)...Обаче не мисля,че има повече място за боклуци в обществото ни...Като си боклук-ей там на стената-куршума в главата и тва е-само така ще се оправи България-жалко е но това е факт.......Лошото е че тук всичко е вързано....Сами да идват да си слагат главите на дънера за да им ги режем ще ни отмалеят ръцете толкова са много боклуците с тази малка мизерна държавица-но и с един боклук се почва-все пак е някакво начало...поне аз не показвам каквато и да било толерантност към такива същества(не мисля,че е уместно да бъдат наричани хора)...
- embi4a
- Автомобил:
- Двигател:
В много арабски страни има неписани закони. Знам за конкретен случай разиграл се в Либия. Българин блъска жена с автомобила си и тя почива. Той избягва от местопроизшествието, защото знае за закона а той гласи. При смърт роднините имат право в рамките на три дни ако те намерят да отмъстят за убития родственик по какъвто начин пожелаят та дори и смърт. Полицията през това време те търси също, но ако роднините първи те открият не подлежат на съдебно преследване за това което сторят. Нашия са го крили в мазата в посолството от роднините. Ние сме уж цивилизована държава, член на ЕС, но държавата се отнася с такова безхаберие към нас, че все едно сме феодални селяни. Единственното, което ги интересува е дали съм си платил данъците и интереса към обикновенния човек е дотам. И саморазправата не е решение, но май решението е да си стегнем багажа и никога повече да не се обърнем назад.... Извинявам се за острия си тон, но това за съжаление е действителноста в България!!!
Какво става с този случай, няма ли някакво развитие?
- Lion_Heart
- Автомобил:
- Двигател:
soxy__ написа:Какво става с този случай, няма ли някакво развитие?
Развитието е ясно-и тоя ще остане ненаказан като хилядите други...То затова има толкова тарикати...Защото един ако остане ненаказан-отиде коня в реката...Тук трябва да има ЖЕЛЕЗНИ закони,за жалост няма никакви обаче...
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Lion_Heart написа:soxy__ написа:Какво става с този случай, няма ли някакво развитие?
Развитието е ясно-и тоя ще остане ненаказан като хилядите други...То затова има толкова тарикати...Защото един ако остане ненаказан-отиде коня в реката...Тук трябва да има ЖЕЛЕЗНИ закони,за жалост няма никакви обаче...
То тва за сефте да се случва, ама не. Никъв смисъл за борба срещу бюрокрацията в сегашния й вид. Как му помогна полицията, вероятно никак, как ще го осъдиш, вероятно никак. Единственият успешен е lybobg, не знам колко са му железни нервите на пича, ама бая търпелив човек трябва да си, за да се стърпиш да не посегнеш на поредния хитрец в нашта мила родина.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Той Любобг и ОМВ-то натресе с глоба
Още един подобен случей.Жената работи в Шел и онзи ден някакъв екземпляр с Форд фиеста,заредил за 30лв,влезнал в кенефа,изпикал се,и излезнал.Обаче жената го видяла,и веднага казала на момчето от вън.Момчето отишло и му казал,че не си е платил.Онзи само го погледнал и газ през краката му.За 30лв
Младеж на около 21-23години.

Още един подобен случей.Жената работи в Шел и онзи ден някакъв екземпляр с Форд фиеста,заредил за 30лв,влезнал в кенефа,изпикал се,и излезнал.Обаче жената го видяла,и веднага казала на момчето от вън.Момчето отишло и му казал,че не си е платил.Онзи само го погледнал и газ през краката му.За 30лв

Върни се в “ОФФ-Топик - други”