Аз имам отправена забележка относно мненията ми с политически отенък и ще си замълча тук,още повече че това което ще кажа за гореспоменатия политик с псевдоним на хищна птица ще бъде и много грубо и нецензурно.
Доста момчета от БМВ форума имат идеята да блокират граничните пунктове с Турция,само че незнам сериозни ли са намеренията им и от кога ще започват.
А иначе мирният и за всеки гражданин дълг начин е да се гласува от колкото може повече БЪЛГАРИ.

Честито , драги ми Българино... Честито робство...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Честито , драги ми Българино... Честито робство...
ДО всички, които НЯМА да идат да гласуват и мислят, че няма смисъл въобще да се гласува.
ХОРА, идете и пуснете празна бюлетина или я задраскайте! Така гласа ви няма да бъде преразпределен към някоя от партиите, иначе все едно давате гласа си я за БСП , я за ДПС , я за някой друг.
На всички избори досега гласовете на хиляди хора, които не са гласували се разпределяха чрез фалшификации между партиите! Поне сега идете и пуснете празна бюлетина!
ХОРА, идете и пуснете празна бюлетина или я задраскайте! Така гласа ви няма да бъде преразпределен към някоя от партиите, иначе все едно давате гласа си я за БСП , я за ДПС , я за някой друг.
На всички избори досега гласовете на хиляди хора, които не са гласували се разпределяха чрез фалшификации между партиите! Поне сега идете и пуснете празна бюлетина!
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Vw_wV написа:ДО всички, които НЯМА да идат да гласуват и мислят, че няма смисъл въобще да се гласува.
Защо говориш глупости? Ако е така както твърдиш то какъв е смисъла от цялата тази агитация да се гласува? Нали нямало смисъл? Нали и 10 човека да гласуват пак негласувалите ще се разпределят?
Ето сега пък аз ще ти дам една друга идея върху която да помислиш:
След като веднъж се разпишеш срещу името си в избирателната секция вече няма никакво значение каква бюлетина си пуснал. Гласът ти отива където ТЕ си решат.
Твърдо убеден съм в горното и това е причината да няма сила която да е в състояние да ме закара до урните!
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
тези който идват от турция да гласуват имат мозък колкото една хлебарка
ако в България има 300 000 турски граждани от тях ще гласуват 290 000 най-малко !
защо и ние не направим така !?
ако в България има 300 000 турски граждани от тях ще гласуват 290 000 най-малко !
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
sportul написа:тези който идват от турция да гласуват имат мозък колкото една хлебарка
Защото сме много умни и намираме конспирация и в собственото си сране...

Пак питам: Ако няма смисъл от гласуването, защо ДПС инвестира няколко милиона лева да докара половината анадолски манафи да гласуват тук?
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sportul написа:тези който идват от турция да гласуват имат мозък колкото една хлебарка
Щото те са нация, щото сърбите са нация, щото румънците са нация та дори и македонците

п.п. Някой запитал ли се е колко джамии са построени последните няколко години? Нещата не отиват на добре колеги...
Последна промяна от AmW на Съб 04 юли 2009 10:26, променено общо 1 път.
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
groznika написа:Vw_wV написа:ДО всички, които НЯМА да идат да гласуват и мислят, че няма смисъл въобще да се гласува.
Защо говориш глупости? Ако е така както твърдиш то какъв е смисъла от цялата тази агитация да се гласува? Нали нямало смисъл? Нали и 10 човека да гласуват пак негласувалите ще се разпределят?
Ето сега пък аз ще ти дам една друга идея върху която да помислиш:
След като веднъж се разпишеш срещу името си в избирателната секция вече няма никакво значение каква бюлетина си пуснал. Гласът ти отива където ТЕ си решат.
Твърдо убеден съм в горното и това е причината да няма сила която да е в състояние да ме закара до урните!
Като си пуснал веднъж задрасканата бюлетина не могат да си разпределят гласа ти.Освен това като си се разписал в избирателната ти секция, че си гласувал нищо не може да се направи повече.
А че се манипулират резултатите и се разпределят гласове, това и малките деца го знаят и сега не ми се обяснява цялата схема
- StefanDragnev
- Автомобил:
- Двигател:
Защото нямало смисъл ....

Защото няма смисъл, затова идват с рейсовете ... да гласуват ....

Съгласен съм, че който и да поеме власта ще краде, но пък всеки ще краде по различен начин. Всички тук сме честни, но ако през нашите ръце минават милиарди ... дали няма да се възползваме ... позамислете се дали сте толкова честни ...
Не се краде само в България, а в цял свят, но крадат така, че обикновения гражданин да не го интересува дали някой си е прибрал някакъв си милион. Този същият е направал поне 1 от обещанията си ... и така краждата му става незначителна за гражданина, ако обаче не направи нищо за държавата и открадне кламерче от кабинета си, всички му се нахвърлят.
Та ... гласувайте не за този, който няма да краде /защото няма такъв/, а за този който ще направи поне 1 нещо от обещаниете 100.

ТУРЦИЯ-НАЦИЯ, ОПИТВАЩА СЕ ПАК ДА СТЪПИ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ И ПАК ДА НИ ПОРОБЯТ, СЛЕД ВСИЧКО КОЕТО СА НАПРАВИЛИ ПРЕДЦИТЕ НИ... НИЩО ЛИ НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ББЪЛГАРИИ?!?!?!? ЗА КАКВО ЖИВЕЕМЕ, ЗА КАКВО УМРЯХА ТЕ?????? ЗА БЪЛГАРИЯ ЛИ ИЛИ ЗА БУЛГАРИСТАН. ПО-ДОБРЕ ДА ОПРАВЛЯВАТ МУТРИ, КОМУНИСТИ,ЗЕМЕДЕЛЦИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ, НО НЕ И ТУРЦИ.
- StefanDragnev
- Автомобил:
- Двигател:
Това с Турция е адски пресилено .....
Сега това е на мода ... да мразим Турция ..
Че какво са ни виновни турците ... че гласуват, че се обичат страната ... аз мога само да им се възхищавам на тях /не искам да ни оправляват турци, нито пък ги защитавам, но ... /.
Всички много си обичаме България, но искам да се огледате за най-простото нещо, което може да направи един българин, за да покаже че е горд с България - да си сложи едно знаме на бълкона, на оградата, където и да е ... но да го има ...
В който и да е град в Турция за 1км ще видиш повече знамена от колкото в България за 100км ..
И пак казвам това с Турция е много пресилено ... Недейте така ..
Сега партиите виждат че това иска да чуе българина и това приказват....
Сега това е на мода ... да мразим Турция ..
Че какво са ни виновни турците ... че гласуват, че се обичат страната ... аз мога само да им се възхищавам на тях /не искам да ни оправляват турци, нито пък ги защитавам, но ... /.
Всички много си обичаме България, но искам да се огледате за най-простото нещо, което може да направи един българин, за да покаже че е горд с България - да си сложи едно знаме на бълкона, на оградата, където и да е ... но да го има ...
В който и да е град в Турция за 1км ще видиш повече знамена от колкото в България за 100км ..
И пак казвам това с Турция е много пресилено ... Недейте така ..
Сега партиите виждат че това иска да чуе българина и това приказват....
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
groznika написа:.....
Добре бе чичи, ако те решават къде да ти отиде бюлетината (ма кой са те ?!?!) що тогава набиват по 200 милиона за предизборна кампания ?
StefanDragnev написа:....
Зависи кво разбираш под турци колега...
До такава степен са им промити мозъците, че са ги накарали да вярват, че щом са мюсулмани значи съответно са и турци

Последна промяна от AmW на Съб 04 юли 2009 11:00, променено общо 2 пъти.
[quote="StefanDragnev"]Че какво са ни виновни турците ... че гласуват, че се обичат страната ... аз мога само да им се възхищавам на тях /. quote]
ПРАВИЛНО ЛИ РАЗБРАХ, ТУРЦИТЕ КОИТО ВЕДНЪЖ НА 4 ГОДИНИ ИДВАТ ДА ГЛАСУВАТ ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ?????
ПРАВИЛНО ЛИ РАЗБРАХ, ТУРЦИТЕ КОИТО ВЕДНЪЖ НА 4 ГОДИНИ ИДВАТ ДА ГЛАСУВАТ ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ?????
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Тъжно е всичко което се случва и ще се случи след неделята е много тъжно и ти трябва малко по-здрава психика да го превъзмогнеш.Оставаме с два избора за живота си.Оставаш и си биеш главата ще има и късметлий дето ще кажат, че не им пука тъй като са в голямата София имат хубава работа добри доходи що годе да си позволат кола след 97-ма и да не се лишават от месо когато им се дояде.Викат няма криза тва са измислици и т.н. "Сит на гладен не вярва" Другия вариант е да си стегнеш куфарите продаваш колата и заминаваш някъде из Европа където циганите и турците са в пъти по-малко и злобно настроени към теб опитваш се да заживееш нормално, ако неуспееш да пробиеш към богатство и кефа да гледаш какво ставата в тъпата ти държава и да си кажеш "ехх добре, че се махнах от там" е неописуем 100%
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
StefanDragnev написа:
Че какво са ни виновни турците ... че гласуват, че се обичат страната ...

п.с.темата подтиква омраза към турците , а замисъла е за гласуване , ай стига сме коментирали че пак ше ми лепнат предупреждение за "здрасти"
- princo
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 1.8T Quattro 1997
Scotty написа:Ще гласувам![]()
![]()
!!!
и аз също.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”