Реклама на парфюм

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Bratt
Drivers wanted
Автомобил: MKII
Двигател: EZhko

Мнениеот Bratt » Пон 20 фев 2006 11:07

Изключително ТЪПА реклама за мен....обаче се помни, не мислите ли??...щом толкова хора я знаят и и се "кефят".... mhihi mhihi

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Пон 20 фев 2006 11:14

Varbona написа:Щом толкова внимание са спечелили, значи са си постигнали целта, не мислите ли? Що да са лоши тогава, не че и мен не ме дразнят?

ами не мислим, защото такъв похват (демек "няма лоша или добра реклама, има само реклама") ако работи например при певците, актьорите и прочее шоу звезди, то в рекламите на стоки и услуги сигура не бачка, ами напрао си вреди (поне за мен) ...

scuba написа:Мен ме учудва ФИРМАТА, която е удобрила такъв клип. Създателя, че е тъпанар - то е ясно. ОБАЧЕ хората, дето са дали пари за това нещо - тях вече не ги разбирам!

нема ко да те учудва ората са го казали "има хора, на които можеш да им вземеш, не можеш да им дадеш"

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Пон 20 фев 2006 21:34

Вижте сега, не е честно така, чак пък толкова критика..........все пак мноооу "талант" си требе та да измислиш чак пък толкова ПРОСТА реклама веее, ама не е толкова лесно колкото си мислим :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Вто 21 фев 2006 17:46

Тоя удря парфюма в масата, все едно треска халба с бира... :D

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Сря 22 фев 2006 19:35

а тоо виделе уи сте

http://smellmeand.com/

Потребителски аватар
spokomen
Автомобил: VW Passat B3 Ford C-Max
Двигател: RP 1991 Durateck 2_0
Контакти:

Мнениеот spokomen » Сря 22 фев 2006 21:15

Ако трябв да кажа нещо за рекламата - ужасна е. Аз не харесвам рекламите по принцип - което не значи че не мога да отценя една добре измислена и направена реклама, но тази е направо ужас. Така е обаче на пръв поглед. Според мен и чалгата е ужас , но от нея доста хора правят доста пари. А това е и целта на рекламата. По принцип всяка рвклама си има своя таргет група. Това, че аз не харесвам тази реклама и няма да купя парфюма май не е от значение. Аз сигурно няма да купя парфюма и без рекламата, или дори с подходяща реклама, ако той не ми харесва. Парфюма може би ще хареса на тези които харесват и рекламата....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”