Поредното показно убийство !!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако трябва да съм откровен не само , че не ми е жал за него ,а вече почвам да се дразня яко на медии и полиция. Как може убийството на некакъв доказан престъпник да пълни ефира и пресата и тъпите куки да блокират цял град със дни харчейки пари от нас данакоплатците, а убиеца на момичетата от Пазарджик да си пие некъде бирата vacation Пък после полицията действала , престъпността намаляла да им го .... :f_ckyou:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Абе тука имало много моралисти бре
Ама я да ви попитам а хората които тоя е убил ,хората които е рекетирал и колко хора са разплани за да може тоя да се вози в кола за 200 000 евро.И тези автоджамбази които ни обират ,крадат и съсипват колите които ние ОБИЧАМЕ не са ли свързани.Наистина не сме ние хората които трябва да съдиме ,но никога ама никога няма да ми стане жал за такива нещастници.

Ама я да ви попитам а хората които тоя е убил ,хората които е рекетирал и колко хора са разплани за да може тоя да се вози в кола за 200 000 евро.И тези автоджамбази които ни обират ,крадат и съсипват колите които ние ОБИЧАМЕ не са ли свързани.Наистина не сме ние хората които трябва да съдиме ,но никога ама никога няма да ми стане жал за такива нещастници.
- angel.1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един утрепят,идва друг и ....шоуто продължава.
Последна промяна от angel.1 на Чет 23 фев 2006 11:59, променено общо 1 път.
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Sara_Bold написа:....има една система наречена съдебна,която решава кой прав,кой крив.....
МисУиш Уи?
Без да ми се засягате настоящите и бъдещите адвокати, щото е точно такава системата, затова е и такова положението.
А това че чак сега го гърмят след неуспешните опити преди време, е защото доскоро беше в следствения арест. Да ти спомена ли че е пуснат поради липса на доказателства.....

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sara_Bold написа:Е,да ама не сме ние тези,които ще ги съдим.Затова има една система наречена съдебна,която решава кой прав,кой крив.
Убийството не е решение на проблема,а още по-малко да се радваш,че някой е умрял.
Ние не ги съдим, тези хора само Господ ги съди.
А така наречената "съдебна" система в България просто не важи за ТЕЗИ хора.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”