Завладява ли селянията форума?!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Завладява ли ни селянията поетапно във форума?

Да, форума вече е превзет
44
28%
Почти, борбата е безмилостна
46
29%
НЕ, всичко е в рамките на нормалната действителност
50
32%
Гоуфу върви та се къса, ама му счупих единиу никелов тас :D
16
10%

Общо гласове: 156
Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Re: Завладява ли форума селянията?!

Мнениеот Bobi_S13 » Пет 21 авг 2009 14:55

тук положенйето си е убавиня, имЪ къдйе къдйе по западналйе форумйе...

за сега има съвсем малки изключения, които на базата на 40 000 регистрирани потребители е нищо, а и те се превъзпитават сами с времето. Има някои които се правят на интересни и като удари на камък и види, че никой не му обръща внимание "пали жапанките" и спира да посещава форума.

и еваля на екипа по подръжката, че ни опазват до колкото могат от тези индивиди :bowdown

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Пет 21 авг 2009 14:58

"Селянията" избива наяве баш ей в такива/подобни теми.

Аз казах. Хау! Изображение

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Пет 21 авг 2009 15:07

Форумът е един от най-добре поддържаните от всички автофоруми в българското интернет пространство.
Екипът от хора грижещи се за спазване на правилата е на доста високо интелектуално ниво.
Има доста хора които разбират от автомобили и най-важното,помагат на останалите с каквото могат.
ИМАШЕ много повече хора които разбираха,но спряха да посещават форума,защото тук станаха много разбирателите и трупащите мнения,но не и разбиращите.
Един бегъл поглед на теми от 2006-2007г. ще осветли малко онези които се съмняват в думите ми,и ще ги накара да си спомнят за хора,които вече не си правят труда да помагат с компетенцията си,както и да се види далеч по-смисления пълнеж на подфорумите.
Всичко това за съжаление е в резултат на все по-преобладаващата агресия и занижаване на интелектуалното ниво в начина на изказване на много потребители.Демонстрации на вулгарност има все повече,както и нетолериране на чуждо мнение.
И без да съм пророк,мога да прогнозирам че и тази тема ще се изроди или в ´´София срещу останалия свят´´ или ´´Шъ си пишъ кот си искам,не ме е.е´´.

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koby » Пет 21 авг 2009 15:10

viewtopic.php?f=60&t=158499
погледнете и после ми говорете че не е пълна селяния в форума

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 21 авг 2009 15:12

коби
това е изключение
човекът надали ще пусне повече такова нещо
реакцията на колегата е мигновена, човекът си получи предупреждението и 100% няма да се повтори
така че не може да няма и такива теми
пък и системата за сигнали работи перфектно, трее си използва по-често

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 21 авг 2009 15:15

2 минути просъществува тая тема... доста mhihi
после ще иде в коша - сега стои малко за назидание - присветление и т.н. подсещания :wink:

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koby » Пет 21 авг 2009 15:18

Pichaga написа:пък и системата за сигнали работи перфектно, трее си използва по-често

аз е използвам всеки ден поне по 3-4 пъти

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пет 21 авг 2009 15:18

пример, че нещата се оправят, и че потребителите си взимат бележка рано или късно, от забележките на модераторското и администраторското съсловие е Младостката тема в Организационнен.

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Пет 21 авг 2009 15:29

Щъкам по форумите и искам да ви кажа, че нашият си е най-хубав, най-весел, най-пълен и коректен (вкл. спрямо "селяни" не по местоживеене или местораждане). Естествено, че има и леко странични завои от новорегистрирани и незнаещи, но това е нормално и аз се радвам, че все пак успяваме да ги приобщим в семейството като ги научим кое-как. И мусура е прав, че форумът е огледален на народа в държавата и ми се ще да ви кажа, че ако в държавата ни имаше правила, каквито има във форума, то името на нашата мила Родина щеше да звучи много по-гордо.
Пийте по бира в петък след работа и успокойте страстите петъчни (в тази връзка петъчният спам си беше далавера...).
:обичам ви
П.С. Темата предлага ли нещо или просто си чешете езиците?

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пет 21 авг 2009 15:30

Всички тук отиваме в коша,да си знаете....съдба.... :( mhihi

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koby » Пет 21 авг 2009 15:35

аз предлагам на човека който се занимава с мейлите който се пращат на Users който сега се регват да се пращат не добре дошли ами пример:

Добре дошли на VWclub BG Форумите

Моля пазете този мейл! Той съдържа информацията за вашия потребител.

----------------------------
Потребител: User
Парола: Pass
----------------------------

Вашият потребител в момента е неактивен. Можете да го активирате като посетите следния адрес(демек правилата и най-доло да е линка за активиране) :
viewtopic.php?f=4&t=302

Моля не забравайте вашата парола, защото тя е кодирана и ние не можем да ви я пратим. Но в случай че я забравите, можете да поискате нова, която ще ви бъде пратена по същия начин като тази.

Благодарим ви, че се регистрирахте!

--
С уважение: админ

нещо такова да е преди да се активира акаунта да се четът първо правилата

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Пет 21 авг 2009 15:40

Абе какви правила,цели закони има че не се спазват,за правила на форум да говорим е нелепо.Българинът спазва нещо само ако е насила,ако е заплатено или ако има лична облага от него.В тази насока ето нещо добре забравено старо,което си позволих да копна от друго място:

Наръчник на начеващия форумжия:

I. Регистрацията
- изберете си дълъг и интересен прякор, за да се набива на очи - KAZICHENE_RULEZ, Na_MaDaTa_bRaDaTa, OBI4AM_SA6K0, 4aTg}|{uAT@...
Задължително с главни букви и числа!
- в профила си попълнете всичко възможно, така ще имате повече бутончета.
- изберете си шарен аватар, да мига и свисти. Да бъде голям колкото позволява форума.
- за подпис си сложете някаква голяма картинка - уолпейпър например!
Друг вариант е картинка относно някаква инициатива, например "Аз съм пич и пия боза, А ТИ???", "Аз съм пич и не свалям музика от бай Вълчо, А ТИ???", "Аз съм пич и майка ми е пич, А ТВОЙТА???"... такива картинки можете да откриете в профилите на много хора из българските форуми, сякаш в Data.BG изборът е най-разнообразен.
- ако се сдобиете с някакъв ранг, вие сте направо полу-БОГ!

Направете си повече от една регистрация, безплатно e.

II. Началото
- трябва да имате някакъв стил на писане... "еТ0 ТаKa E go5pe HanPuMep".
- ще ви кажат да прочетете правилата на форума, но НЕ ГИ четете, за Бога!
Повечето хора правилата на държавата (Конституцията) не са чели, пък в някакво форумче ще ви карат, няма смисъл.
От друга страна те са дълги и само ще ви отегчат.
- разузнайте кои са "шефовете"... от време на време им пращайте по някое съобщение "ko prai6" и се дръжте с тях все едно сте приятели.
- задължително питайте как да станете модератор, пуснете поне една тема по въпроса.

Запомнете едно - най-важното е да имате колкото се може повече мнения/постове! (това е цифрата, която ще стои под аватара ви)

III. Теми - заглавията - използвайте предимно "POMO6T", "HEEEEELP!!!!!!!!!!!", "PROBLEM"...
А ако искате да кажете/покажете нещо интересно, заглавието трябва да е така: ZADYLJITELNO ME VIJ, VIJTE TUK, VLEZ BYRZO и т.н
- пишете с латински букви и не зачитайте гадните букви като Ч, Ш, Щ... вместо тях има 4, 6, 6t... пичовете пишат така!
- старайте се да отваряте нова тема за всичко, което не знаете или се колебаете
- ако не ви отговори никой в темата до няколко минути започнете да пускате сами отговори в нея, от сорта - "aide be, nikoi li ne znae???????"
- пускайте темите си най-малко в 2 от разделите
- няма значение в кой раздел пускате темата, има назначени хора, които ги местят където трябва, не се притеснявайте.

IV. Отговори в теми
- отговорът ви да не е повече от 1 ред, максимум 3-4 думи!
В краен случай го разделете на няколко отделни отговора, хем ще увеличите цифричката на постове.
- ако някой някъде ви противоречи - напсувайте го!
Ако не директно по темите - пращайте лични съобщения.
- използвайте мнооого емотиконки, минимум по 3 от вид.
- ако някой каже нещо смешно не забравяйте да пуснете някоя емотиконка, примери - " "...
- използвайте бутоните за украсяване на текста... така де, не са сложени за украса!
"eto kolko gotino se polu4ava"
- задължително използвайте думички като "pi4", "du6ko", "man", "batka"...
Иии... изрази като "aa utepa ribata brato!!" или "xaxxaxa, kurti6 mivki".
- гласувайте във всяка пусната анкета! Ако не ви се чете гласувайте за първата възможност.
След това не забравяйте да пуснете като отделен отговор в темата за какво сте гласували.
- където не сте компетентни изчакайте да отговори някой и след това напишете - "da i az taka mislq" или "ehh, izprevari me "

V. Краят
Все някой ден ще ви омръзне да пишете тук и напсувайте някой от администраторите.
Той сигурно ще ви забрани достъпа до форума, но вие продължавайте да псувате целия форум по други такива.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пет 21 авг 2009 15:53

koby, няма да помогне това братче. Аз си признавам, че правилата на подобни регистрации не ги чета никога.
Тука става въпрос за първите 7г и за манталитет.
Трябва да сме благодарни на модераторския екип (не само да ги плюем), защото ако той е като при други форуми, на този форум майката ще му се е@е.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 21 авг 2009 16:02

принципно едно време беше по-яко... ма тогава селяните бехме малко, са вече кат чели немога да се дореда да пиша :cry: и по-редко влизам love.vwclub

ПП па и модовете ме кефеха повече :Mr Green Fun

Потребителски аватар
yori
Автомобил: VW Golf II
Двигател: PB 1991
Контакти:

Re: Завладява ли селянията форума?!

Мнениеот yori » Пет 21 авг 2009 16:22

най - лошото не е това, че простотията (който иска селянията) ходи по хората, а това, че няма почивен ден!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”