Takaaaa..... всички знаете че съм от ЦСКА... Та по този повод искам да кажа на левскарите:
Ако в София не ги разчекнете от боя тия жабари, ще ви пЦувам още повече. И който ми твърди че шансовете са 50/50 не му вярвам. Шансовете вече са 70/30 за Левски. И ТРЯБВА да ги разбиете тука - поне 3:1 да ги наритате тея тиквеници. Искрено пожелавам успех на Левски
:CSKA

ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпреки че съм твърд :CSKA :CSKA :CSKA , някак си им се кефя на Уефскарите, че представят България в Европа все още, и им стискам палци (макар и да си призная малко завиждам, за определено по-лесния жребий от този на ЦСКА). Надявам се да отстранят Удинезе, защото колкото по-нагоре се качва български отбор, това е по-добре за българския футбол като цяло, а и като ги смачкаме после Уефскарите, ще ми е още по-благо

- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
е чак па да ни смачкате не ми се вярва изобщо,може и да ни биете ама на центърACCELERATOR написа:Въпреки че съм твърд :CSKA :CSKA :CSKA , някак си им се кефя на Уефскарите, че представят България в Европа все още, и им стискам палци (макар и да си призная малко завиждам, за определено по-лесния жребий от този на ЦСКА). Надявам се да отстранят Удинезе, защото колкото по-нагоре се качва български отбор, това е по-добре за българския футбол като цяло, а и като ги смачкаме после Уефскарите, ще ми е още по-благо![]()
![]()

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Левски според мен моказа много смислена игра, даже лично мое мнение, че ги надиграхме...
Като се тръгне от тактиката, така и от изпълнението на футболистите..
Да ма извинят господата талианци, ама не видях да направиха нещо смислено пред вратата, освен 1 статично положение, и някакви разсеяни удари от далеч...
Левски направи 5 атаки, една от които беше с адски завършек, само дето трябваше да вкараме
Да не говорим, че съдията на моменти ги подпря жабарите, но като цяло и той разбиваше играта, с което оказа помощ на Левски отбор...
Пък и към края на мача ясно си пролича, че левскарите бяха в по-добра кондиция... и натиснаха по-добре..
Явно ги бяхме надценили.. или онези тикви ни бяха подценили..
Още ме е яд, че не си тръгнахме с един гол актив от там...
Дано в София, Мъри пак ги скрои...
Щото тука ония вече няма да се лигавят така.. и ще е на живот и смърт...
Ама ако това им е било макс на възможностите...
тогава дупе да им е яко... особенно ако не успеят да вкарат гол до 30 минута....
Хау
Само добри думи за Левски..
А за ЦСКА.... яд ме е, щото сами си изпуснаха влизането в директните елиминации...
Но евно такова им е било моментното състояние....
Да ма извинят господата талианци, ама не видях да направиха нещо смислено пред вратата, освен 1 статично положение, и някакви разсеяни удари от далеч...
Левски направи 5 атаки, една от които беше с адски завършек, само дето трябваше да вкараме

Да не говорим, че съдията на моменти ги подпря жабарите, но като цяло и той разбиваше играта, с което оказа помощ на Левски отбор...
Пък и към края на мача ясно си пролича, че левскарите бяха в по-добра кондиция... и натиснаха по-добре..
тогава дупе да им е яко... особенно ако не успеят да вкарат гол до 30 минута....
Хау
А за ЦСКА.... яд ме е, щото сами си изпуснаха влизането в директните елиминации...
И така какво стана - седяхме пред тв-то снощи гледам стискам палци на българите юнаци макар и ФК Левски, и какво видяхме??? италиански футболен отбор пред изпадане толкова слаб, че си викам няма как да не ги бият , е не ги биха......пак прогнозата за времето виновна била .....
Ако тук Левски не бие тия италианчета...както казазва Скуба.......
айде аз пак ще стискам палци
Ако тук Левски не бие тия италианчета...както казазва Скуба.......
айде аз пак ще стискам палци
- DEKSTAR
- Автомобил:
- Двигател:
wili98 написа:Левски според мен моказа много смислена игра, даже лично мое мнение, че ги надиграхме...
Хау
И АЗ СЪМ СЪЩОТО МНЕНИЕ.САМО МЕ Е ЯД ДЕТО ЕМО НЕ МОЖА ДА Я ВКАРА ОТ ГОЛЛИНИЯТА НАДЯВАМ СЕ ТУКА ДА ГИ ОМАЖЕМ КАКТО ТРЯБВАШЕ ВЧЕРА. :само левски :само левски :само левски
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А аз в тая тема няма как да непиша
. Това бе поредния добре изигран тактически мач. Браво Мъри, Браво Момчета. Удине не са за подценяване като се има предвид че на всяка цена трябва победа в СФ. Разбира се ще бъда на стадиона и ще ги подкрепям както в всички евромачове до сега, а и не само в тях. Исками се тая приказка да несваршва и защо да не си поделат тоя 1 мил.евро от М-тел;)
Добре дошли в синия ад жабари!!!

Добре дошли в синия ад жабари!!!
дано сега Удинезе падне и от Палермо в Калчото
та да им заври малко и да им падне още повече самочувствието.
може и да решат да хвърлят повече сили за да не изпаднат
Удинезе от 8 мача нямат победа в Италия, Левски 5 мача няма допуснат гол в УЕФА ,в София.
40 хиляди очаквам да подкрепяме Лвески във Врящия котел ,в центъра на София.
Като цяло се видя ,че дяволът не е толкоз черен...
:само левски

може и да решат да хвърлят повече сили за да не изпаднат

Удинезе от 8 мача нямат победа в Италия, Левски 5 мача няма допуснат гол в УЕФА ,в София.
40 хиляди очаквам да подкрепяме Лвески във Врящия котел ,в центъра на София.
Като цяло се видя ,че дяволът не е толкоз черен...
:само левски

-
- Автомобил:
- Двигател:
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- Lady_DIABLO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”