Една статия за нощните гонки

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Re: Една статия за нощните гонки

Мнениеот Stefan » Сря 07 окт 2009 16:30

Аз не бих се учудил по въпроса със статията. Все пак като гледам как всеки втори нов шофьор се мисли за безсмъртен и кара като че ли си е в къщи пред компютъра :screwy

Потребителски аватар
smg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот smg » Сря 07 окт 2009 17:28

Няма такава статия...Тези журналисти друсат здраво.
Караш порше 997 и се бориш за мега залога от 3к лв. :)
Също искам и да видя, кой е толкова смел, да дава газ около Руски паметник :) там като минаваш линиите все едно удряш бордюр.
Също така основните свидетели на тези авто родеота, са не кой да е - ами бакшишите.
Всички знаем колко струва тяхната дума. Половината са винаги пияни и другирани. А другата половина са дилъри и крадци....

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Сря 07 окт 2009 17:55

maxpayne написа:Таксиджии са свидетели как безумците нощем летят в обратната на кръговото посока на Руски паметник.

smg тъкмо това почвах да пиша и аз хахахах, точно пък на Руски паметник да има гонки там с тия хлътнали и бабунести павета + трамвайните линии като бордюри е идеално за гонки :D Аз от там ако мина с повече от 5км/ч ще се разпадне колата, представям си как се гонят Поршета и Ферарита там :D Или може би кръговото е оффроуд и връткат само Q7-ци и X5-ци около него :D Хаха може и да има някаква капка истина в статията, но ми се струва дооооста преувеличена :screwy

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Чет 08 окт 2009 9:20

Пак нещо не са разбрали! Няма залози бе- те хората така си карат по принцип. :Mr Green Fun К'во като е червено или посоката на движение е наобратно-нали съм си гъзар!? А т'ва па ако улицата е забранена за движение на МПС го спазват, само ако е пред някое РПУ. Иначе хич не виждат тия знаци, или пък не ги познават.... Има също много участници в тези "мероприятия" които идват за тях специално от провинцията. Даже не спазват и часовете за участие, ами си ги организират когато им падне.Т'ва да караш в тунела под НДК, Патриарх-а, баира от Дружба към Младост и/или наобратно.... и то в насрещното си е адреналин. :screwy mhihi :drinking:

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 08 окт 2009 10:01

neon написа:Т'ва да караш ... баира от Дружба към Младост и/или наобратно.... и то в насрещното си е адреналин. :screwy mhihi :drinking:

Аз съм се возил по баира от Дружба към Младост в насрещното. С маршрутка. Понеже в правилното платно беше задръстено, както се оказа после заради делегация, та шофьора тръгна да катери от другата страна. Тръпка е да гледаш как качваш нагоре, а отсреща летят колите. Сигурно още по-голяма тръпка е било за тях да им излезне маршрутка срещу тях 8). Добре, че точно като качихме и ченгетата ни спряха и глобиха.

А за гонките - едва ли всичко написано е вярно, но пък и едва ли съвсем да няма доза истина. Аз съм виждал и на други места - няколко пъти по Христофор Колумб се дърпат две М3-ки, някъде между 23 и 24ч.

Потребителски аватар
bucata88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bucata88 » Чет 08 окт 2009 13:00

Всеки ден се дърпат някаде, ма не се преследват по кварталите и да минават на червено, най-вече са некви драгчета, ма сега некой да седне да ми обяснява че някав ще си вземе м3-ка или ферари или неква друга кола над 200000лв и ще трагне да ми минава на червено на руска ролетака за 3000лв е смешно, първо че такива идиоти дето да не им е мил живота нема!Или има голяма логика да дават за охрана по 10 бона на месец да не го утрепат ма да кара на руска рулетка.Залагания има и то много, но не на самоубиства, а на дарпане по прави, щото и на газарите им е интересно като си е зел кола за 200000 и и е турил тунинг за още толко, дали ще бие друго такова животно с една камара пари за подобрения. :lol: Вижте само колко се изписа по една такава журналистическа простотия! :applause:

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Чет 08 окт 2009 13:22

bucata88 написа:................................................................................... Вижте само колко се изписа по една такава журналистическа простотия! :applause:

Напълно подкрепям, май е време за :lock:

И без тва се обърна темата в друга посока, за дръпките и дрифтовете знаем всички и то не е от вчера!
А за руската рулетка - дай боже ако все пак има някаква истина, на никой от нас да не се случва .............

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Чет 08 окт 2009 13:35

Bmw_Power написа:Кви залози от 5000 до 10 000 лева бе,тия болни ли са!?
Участвал съм в такива гонки и залозите са от 50 до 100 лева най-много.Ей журналистите са голема работа верно... :lol: :mrgreen:

И аз,който съм участвал знам че е МНОГО опасно и можем да се убием и да убием някой невинен но просто немога да се сдръжа,това ми е в кръвта просто-както и на другите момчета.А тая скапана държава като само ни гони защо не направят една писта където може да се провежда това законно,не да ни гонят като престъпници.ТЕ са виновните за тая работа,имахме си едно Божурище и него ни взеха. :evil: :evil:

позволявам си да цитирам ето този тигър от шкода-форума. според мен не е безсмислено да пишем по такива теми, даже това е най-малкото, което можем да направим :beat_butt2

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Чет 08 окт 2009 13:40

joro_kem написа:
Bmw_Power написа:............................................................

...................................................... :beat_butt2

Колега, ами ти потвърждаваш предния ми пост.
В цитата, който си дал става въпрос според мен за дръпки, а не за руска рулетка!
Може би се сещаш, че колкото и да е прост, едва ли някой ще направи подобна малоумщина за 50-100 лв., пък и на всичкото отгоре, незнам дали знаеш какво точно е Горубляне, ама там светофари нямаше!! mhihi :да:
Момчето пише, че иска писта да доказва колко е бърз и яростен, това е!

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Чет 08 окт 2009 16:10

ами това ако е така, както ти го казваш дори е по-лошо тогава ... значи има хора, които правят простотиите и за без пари ...
а от тези бързи и яростни пубери, колко от тях ще си платят входа за тая писта ...

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Чет 08 окт 2009 19:01

Забравяте че има хора които и пари дават за да им гледат простотиите,като например единия Брат Динев който още преди няколко години при подобни изпълнения разби поръчков "Вайпър-Хенеси"в будката на пазача на италианското посолство като почти утрепа човека вътре-случка между другото мащабно неотразена в медиите mhihi

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Чет 08 окт 2009 19:03

ХахахахаХГАхахахХаха не не не не сериозно. Тия журналисти ме разбиват ,не ,не ,не! Първо пишеха ,че в Пловдив на митницата минавали с 300км и се събирали илядо коли ,ся пишат ,че залозите са били ,колкото заплатата на Българина за цяла година :lol: :lol: Аз на тия места съм виждал само семкаджии :D Тия журналисти са уникални ОЛИГОФРЕНИ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 08 окт 2009 21:16

дам,тая вечер са на гм димитров :lol:

Макар и само 2 пежака 105 mhihi гюролтията е на лице mhihi

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Пет 09 окт 2009 10:58

icoico написа:Забравяте че има хора които и пари дават за да им гледат простотиите,като например единия Брат Динев който още преди няколко години при подобни изпълнения разби поръчков "Вайпър-Хенеси"в будката на пазача на италианското посолство като почти утрепа човека вътре-случка между другото мащабно неотразена в медиите mhihi

Добре, че не каза, че Първанов е карал, а Бойко е давал старта! :screwy
П.П. Нито беше Вайпъра на Динев, нито беше "Хенеси", нито направи нещо на будката! Познавам човека който караше Вайпъра - определено не е с фамилия Динев! :012:

Потребителски аватар
///HAMANN///
Автомобил:
Двигател: AFN

Мнениеот ///HAMANN/// » Пет 09 окт 2009 12:23

Автора на стратията е : С очила 89 дьоптъра , нисък с девствен мустак и кара Фиат 500 1.0 :beat_butt2 Определено има много по - опасни хора по улицита ама за тях нищо не се споменава , защото са или жени шофьорки или непълнолетни "карачи" или набор 27-ма година дето едвам гледат :dummy:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”