КАТ прави хайка за колани на задната седалка

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vromos86
Автомобил:
Двигател:

Re: КАТ прави хайка за колани на задната седалка

Мнениеот vromos86 » Пет 23 окт 2009 13:09

IceHeart написа:
vromos86 написа:А тези който карат коли с марката Трабант как да им сложиш колани, като тея в завода не са придвидили дори място за закачането им или взимаш въжето за теглене и се бесиш с него :lol:

Както казаха и по-горе колегите, всичко се поправя, ако имаш мерак да си караш колата ще си сложиш колега, и на моя голф 3-ка нямаше отзад колани когато го взех незнам поради каква причина, в моргите все някаде има, дойде ред и аз си сложих. И аз съм "ЗА" коланите на задните седалки

Ами моето е комби и трудно ще ги хвана на стъклото или на мокава :lol: :lol: :banana

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 23 окт 2009 13:14

Време беше за такава акция, одобрявам.
А как ще накарам тия, дето се возят да ги сложат - "100 лв излишни имаш ли?".

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 23 окт 2009 13:17

R@do написа:Сега и на пъдар ме напарвиха да селдя задните пасажери, какво ми пука.всеки си носи отговорност за себе си.

http://www.youtube.com/watch?v=TnReIb4ReTI
Ко речи?

Потребителски аватар
vromos86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vromos86 » Пет 23 окт 2009 13:17

[quote="ISRalien"Време беше за такава акция, одобрявам.
А как ще накарам тия, дето се возят да ги сложат - "100 лв излишни имаш ли?".[/quote

Ще им дам 200 ако успеят да ги сложат :lol:

Последна промяна от batmilko на Пет 23 окт 2009 13:51, променено общо 1 път.
Причина: спамче

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 23 окт 2009 13:20

Това с коланите за мен лично е пълна простотия.Ако стане нещо ще си счупя мойта глава.Защо не вземат да видят какви гробници се движат по пътищата? Значи може да караш с летни гуми на 10 години зимата а без колан не може.Като са се загрижили толкова за нашето здраве по добре да оправят пътищата.

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Пет 23 окт 2009 13:20

ISRalien написа:Време беше за такава акция, одобрявам.
А как ще накарам тия, дето се возят да ги сложат - "100 лв излишни имаш ли?".

Няма да ги возиш ;) Лесно и просто! Който не иска да си слага колана да си ходи пеша :twisted:

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пет 23 окт 2009 13:28

santo_trafficante написа:
Stoi написа:аз вече съм с акт :) :beer
за задни колани?

Не само. Ама аз актове не плащам :) Пускал съм теми как и защо... .

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Пет 23 окт 2009 13:29

Брееее, това българите само как да сме ние отгоре.... В закона пише че трябва да си с колан. Точка. Ако нямаш, да проимаш. Точка. Ако не проимаш, приготвяш 100 лв. (50 + 50) и си ти. Това е. другото е дребен тарикатлък - ама ако това, ако онова и после полицаите що пък така - ми нали и те са от същото племе бре.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 23 окт 2009 13:31

KirilGeorgiev написа:Това с коланите за мен лично е пълна простотия.Ако стане нещо ще си счупя мойта глава.Защо не вземат да видят какви гробници се движат по пътищата? Значи може да караш с летни гуми на 10 години зимата а без колан не може.Като са се загрижили толкова за нашето здраве по добре да оправят пътищата.

Точно така! Държавата е виновна за всичко, въпреки че в случая се опитва да ти набие в главата, че е по-добре за теб с колан :applause: :applause: :applause: Ама напук на дупките по пътищата ти няма да си го сложиш!
Евала на такива люде!

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 23 окт 2009 13:47

KirilGeorgiev написа:Това с коланите за мен лично е пълна простотия.Ако стане нещо ще си счупя мойта глава.Защо не вземат да видят какви гробници се движат по пътищата? Значи може да караш с летни гуми на 10 години зимата а без колан не може.Като са се загрижили толкова за нашето здраве по добре да оправят пътищата.

да не дава господ, но ако се размежеш в някое дърво и си си забил главата в стъклото защото си бил без колан
Държавата финансира спешната помош, полицията и пожарната и всички останали мероприятия които ще се опитат да ти спасят мизерния глупав задник
И както се казва, който плаща той поръчва музиката.
Държавата плаща - Държавата изисква

Съвсем друга тема е поведението и действията на корумпираната сган наречена кат !

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Пет 23 окт 2009 13:51

Моя милост като съм с 4-точкови, а тозад нямам ни седалка, ни колани... "к'во прайм в тоа случай?" :roll:

Последна промяна от batmilko на Пет 23 окт 2009 16:23, променено общо 2 пъти.
Причина: нямаш пътници - няма глоба. стига спам в тая тема

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 23 окт 2009 14:17

One написа:

да не дава господ, но ако се размежеш в някое дърво и си си забил главата в стъклото защото си бил без колан
Държавата финансира спешната помош, полицията и пожарната и всички останали мероприятия които ще се опитат да ти спасят мизерния глупав задник
И както се казва, който плаща той поръчва музиката.
Държавата плаща - Държавата изисква

Съвсем друга тема е поведението и действията на корумпираната сган наречена кат !

Не съм написал че карам без колан.А относно финансирането аз плащам данъци на тази Държава точно за да се финансира пожарна бърза помощ полиция.Опитвам се да кажа че и ма много по важни проблеми за решаване по пътищата от това дали съм с колан.А относно КАТ направо ми е смешно като чета как взимали пари.Как точно ви ги взимат бе хора в джобовете ли ви бъркат?Вариантите са два или ДАВАШ някой лев или ти пишат акт избора си е твой.

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Пет 23 окт 2009 15:44

Аз пък не одобрявам това че всичко се прави на акции. Какво им пречи от сега нататък да си следят за колани на задната седалка и толкоз? Защо само до 10-ти ноември? А акцията за светлините ще се засече ли с акцията за коланите или ще има 10-дневен гратисен период?

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 23 окт 2009 15:53

Dead man написа:Даше,
Аз съм "ЗА", поставянето на колан, както от шофьора, така и от всички пасажери в автомобила! Все пак хората не проумяват, че коланите не са измислени, за да взимат катаджиите допълнително пари, а са сложени в колата, от съображения за сигурност!

Много точно и правилно казано !!!
И аз съм на същото мнение,но я си представи следната ситуация :
2 и половина някъде в Студенски град.Пътен патрул спира кола за проверка.Вътре са 2ма на предните седалки,3ма на задните.Тези отзад са без колани.Значи 50Х3 лева= 150 лева за държавата.
Но,пътните полицай предлагат на водача друг начин да оправи нещата : да му спестят главоболията,ходенето и висенето до КАТ,само ако почерпи подобаващо.Водачът им слага 50 лева в документите,те си ги прибират и го пускат по живо и здраво.
За мен промяната в закона е още един начин пътните полицай да намират за какво да се заяждат с водачите на МПС. :012:

Саше, нали се сещаш, че всичко от хората зависи. Ако си съвестен и не искаш да участваш в корупционни практики, задължаваш хората в колата да са с колани и готово. Ако си в нарушение и си склонен да дадеш пари на катаджията, проблема не е само в него, ами и в тебе. И когато човек постъпва по този начин, няма право да се оплаква относно това, колко била безправова нашата държава и как всеки си прави каквото иска... :wink:

Layer написа:
batmilko написа: 2.Който няма заводски колани, няма как да са му задължителни - пише го в закона цитиран от Голфъра

добре де ,аз ако ги махна и кажа ,ами то завотско е така, как ще разберат дали е истина или лъжа.
надали ще има списък с завотските коли без колани :roll:

Ако караш някаква антика може и да се вържат, но ако караш малко по - нова кола, която примерно има еърбег, дали ще се вържат, че нямаш колани ... !?! mhihi

Потребителски аватар
bucata88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bucata88 » Пет 23 окт 2009 16:07

МПС, което конструктивно няма инсталирани колани на задните или предните седалки, водача не подлежи на санкция.Много мой приятели са си махнали коланите на колите, голям цирк е като ги спре катажия, почват да му обясняват че нямат колани и нищо не може да им пише, тези от който не знаят тази дупка в закона, си отварят правилника за движение по патищата и се зачитат и там откриват че найстина е така след което ги пускат.Ако нямаш колани и си ги махнеш няма кво да ти пишат щото реално колан нема ка да си сложиш като няма. :deal Просто да го знаете в закона в :drunk сичко си пише!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”