Коледна честитка :-(

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Коледна честитка :-(

Мнениеот hooligans » Нед 20 дек 2009 21:39

evgenyh написа:Благодаря за съчувствието колеги, че ще си купим по-хубава това е ясно, само не ми е ясно какъв човек си да крадеш от едно бебе и да го оставиш без количка...
Смятам, че за тия само законите на Крум - остават по чуканчета и да видим тогава как ще крадат :twisted:

на съседката ми и откраднаха инвалидната количка , от стаята между етажа ...

така че и аз незнам какъв трябва да си

свещи да им палят в най-скоро време :bishop

Потребителски аватар
sharko_11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sharko_11 » Нед 20 дек 2009 22:30

на чуканчето така ще се оправим :twisted: :beer

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Пон 21 дек 2009 19:19

Колега, за кой квартал на варна става въпрос, ако не е тайна?
И защо решихте веднага, че цигани са я взели? По - съм склонен да вярвам, че има "прибрани" съседи, като знам моите какви са ...

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 21 дек 2009 19:27

сори за загубата ти, ама не смяташ ли, че площадката не е паркинга за колички ? ако всеки си нареди по площадките каквото му заема място в апартамента ? аз така разруших един четирикрилен гардероб, в стария блок....

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Пон 28 дек 2009 10:59

Rijo написа:Колега, за кой квартал на варна става въпрос, ако не е тайна?
И защо решихте веднага, че цигани са я взели? По - съм склонен да вярвам, че има "прибрани" съседи, като знам моите какви са ...

Квартала е Младост - точно срещу Пфое мол-а.
А иначе не съм сигурен, че са цигани, казах, че се надявам да са такива защото ако е някой съсед, което не е изключено, просто няма да знам какво да кажа...

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Пон 28 дек 2009 11:16

Ludia написа:сори за загубата ти, ама не смяташ ли, че площадката не е паркинга за колички ? ако всеки си нареди по площадките каквото му заема място в апартамента ? аз така разруших един четирикрилен гардероб, в стария блок....

Благодаря за коментара.
Не, смятам, че предназначението на площадките е точно за това. Разбира се не да се задръстят с както ти се изразяваш "каквото му заема място в апартамента", като например гардероби, но не смятам, че една детска количка е нещо такова, освен това през голяма част от времето тя не е там.
Съседа ми например си държа количката във входа цели 2 години, докато детето му проходи и през това време никой не се е оплакал, че му пречи.
Не знам, в блока на родителите на жена ми може и да е пречила на някой, макар, че се съмнявам, защото както казах става въпрос за 4-тия етаж и никой не минава от там пеша, освен съседите от етажа, които също не са се оплкали, че им пречи - те също имат малки деца и знаят какво е.
Е винаги ще се намери някой който мисли като теб например, и на който ще му пречи, но нормалния начин както в случая е да звъннеш на вратата и да кажеш, че количката ти пречи. Ако е така, аз поне бих се съобразил и бих й намерил друго място. А за гардероба съм съгласен, че ако някой си го плесне там и след като му обясня, че ми пречи откаже да го премести, тогава с чиста съвест и аз бих го разфасовал.

Та, така колеги, още веднъж благодаря за отзивчивостта и за предложенията(вкл. и на лични :да: ) за отстъпка при покупка на нова количка, ще се възползвам от някое от тях, защото без количка не става, и поне в София смятам да продължа да я държа на площадката във входа - мойте съседи поне, слава богу нямат нищо против,дори ме питат къде изчена количката и няма ли да се появи отново, и искрено се радват на малката когато се засечем по стълбите :wink:
Поздрави на всички.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”