Ludia написа:сори за загубата ти, ама не смяташ ли, че площадката не е паркинга за колички ? ако всеки си нареди по площадките каквото му заема място в апартамента ? аз така разруших един четирикрилен гардероб, в стария блок....
Благодаря за коментара.
Не, смятам, че предназначението на площадките е точно за това. Разбира се не да се задръстят с както ти се изразяваш "каквото му заема място в апартамента", като например гардероби, но не смятам, че една детска количка е нещо такова, освен това през голяма част от времето тя не е там.
Съседа ми например си държа количката във входа цели 2 години, докато детето му проходи и през това време никой не се е оплакал, че му пречи.
Не знам, в блока на родителите на жена ми може и да е пречила на някой, макар, че се съмнявам, защото както казах става въпрос за 4-тия етаж и никой не минава от там пеша, освен съседите от етажа, които също не са се оплкали, че им пречи - те също имат малки деца и знаят какво е.
Е винаги ще се намери някой който мисли като теб например, и на който ще му пречи, но нормалния начин както в случая е да звъннеш на вратата и да кажеш, че количката ти пречи. Ако е така, аз поне бих се съобразил и бих й намерил друго място. А за гардероба съм съгласен, че ако някой си го плесне там и след като му обясня, че ми пречи откаже да го премести, тогава с чиста съвест и аз бих го разфасовал.
Та, така колеги, още веднъж благодаря за отзивчивостта и за предложенията(вкл. и на лични

) за отстъпка при покупка на нова количка, ще се възползвам от някое от тях, защото без количка не става, и поне в София смятам да продължа да я държа на площадката във входа - мойте съседи поне, слава богу нямат нищо против,дори ме питат къде изчена количката и няма ли да се появи отново, и искрено се радват на малката когато се засечем по стълбите
Поздрави на всички.