MITKO_DVD написа:ма поне кът мАж звънни и кажи ей куре така и така останх без пари ,а не кът путк@ къ вика Санто да си малчиш

Точно тъй викам и аз, де!

150 кс написа:Еконта като си с наложен платеж само те питат от къде имаш пратка и какво НИЩО ДРУГО,поне 50 пъти съм ги ползвал един подпис и край
Да, ама май вече не!
Скоро получавах пратка и то от колега във форума, от ЕКОНТ, в Пловдив. Няколко дни след Нова Година.
Мацката само дето не ме накара да напиша кръвната си група и да представя пълни ДНК-тестове!
Провери ми личната карта, накара ме собственоръчно да си напиша името (при все, че го пишеше) и да се подпиша, да си напиша ЕГН-то, номера на л.карта и кога и къде е издадена
Много се замислих дали да не се заям, че никъде не виждам удостоверение, че са оторизирани да събират лични данни, но реших, че може да ми откаже да ми даде пратката и по този начин да прецакам колегата, дето ми я беше пратил, както и сина ми, който я очакваше като подарък (става дума за една видео карта)
Следващия път, обаче, ако съм по-ядосан нещо - ще пробвам!
Най-много да се наложи да се обаждам на изпращача и да му възстановя пътните разходи с превод или запис

Ама поне ще си направя кефа да вдигна хубав скандал