:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Неколегиална постъпка от съфорумец - durex_a !!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Неколегиална постъпка от съфорумец - durex_a !!!

Мнениеот Barboukov » Нед 14 фев 2010 23:07

iGolf написа:Ами само да добавя че и доста "софиянци" и "варналии" и "пловдивчани" и "русенци" са от много по малки населени райони!А и колегата Коко много добре каза как пазарува от форумите така че по леко с обощенията,Марто и той добре каза че всяко стадо си има мърша!Всеки от нас може да бъде измамен от всеки край на България!Дайте му адреса на тоя КАПУТ да си плати поне гяволъците,сигурен съм че е някой гелосан селяк! :beat_butt2

Иво, колко ни е да го намерим. Само да кажат имена и телефон.

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Нед 14 фев 2010 23:37

Barboukov написа:
iGolf написа:Ами само да добавя че и доста "софиянци" и "варналии" и "пловдивчани" и "русенци" са от много по малки населени райони!А и колегата Коко много добре каза как пазарува от форумите така че по леко с обощенията,Марто и той добре каза че всяко стадо си има мърша!Всеки от нас може да бъде измамен от всеки край на България!Дайте му адреса на тоя КАПУТ да си плати поне гяволъците,сигурен съм че е някой гелосан селяк! :beat_butt2

Иво, колко ни е да го намерим. Само да кажат имена и телефон.

Градът не е толкова голям, колкото изглежdа на Google Earth.

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Пон 15 фев 2010 9:17

Ми той, колегата, сигурно се е пръкнал от скъсан...
ПП:"свещи да си купи", "студен да го целуват", "за лекарства да ги даде" - абе вие хора, срам нямате ли?Клетвата е много лошо нещо.Замисляте ли се за сериозността на казаното?Или ей така, дайте да плюем и храчим.Помислете - ако някой вас кълне да мрете, дали ще се почувствате добре?
Да,"к@пут_@" е виновен, ама чак да мре ебаси...
А бан - ми той да изклати някой със стотина лева(примерно) пък ще му е през дюрекса за бан в някакъв форум.Тук като не става вече - интернето широк, форуми бол.
Така че, тая си е.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 15 фев 2010 13:27

Barboukov написа:
Speedy86 написа:
HukuTyY написа:Тия всичките трябва даги пъхнем в един голям казан и на сапун :beat_butt2

Напълно съм съгласен :да: :да: :да: :да:

Дано не Ви се налага да търсите помощ от колеги Русенци. Избийте си от главата Вие двамата ми звъннете пък на мен. Бедна Ви е фантазията как ще бъдете отрязани да си чупите главите на пътя.

Според мен визираха мошенниците, а не русенци...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 15 фев 2010 13:35

Не е влизал от края на Януари. След като влезе и не даде обяснение, най-лесно ще бъде посинен.

lolo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lolo » Пон 15 фев 2010 13:54

Даите имената на тези "приятели".Които изпраща пратката не може да ги няма.

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Пон 15 фев 2010 19:47

lolo написа:Даите имената на тези "приятели".Които изпраща пратката не може да ги няма.

или най-добре тоя "НА*УЙНИК" ако влиза или макар с друг никнейм и от друго име да разясни какво е положението!Много мошенник много съсли се навъдиха ей

Потребителски аватар
joro-7
Автомобил: VW Golf
Двигател: AKL 1999

Мнениеот joro-7 » Пон 15 фев 2010 21:21

[quote="stereofonix"]Дам колеги супер неприятно се получава. Така както каза колега по горе от мен ... май на русенлии не трябва да им се вярва на 100%.

Айде и аз добавя по темата ,че нещо се извъртя на 180 градуса-тоя цитат го прилагам за всички,които не знаят ,а и не са длъжни,че колегата znainainai заедно с други момчета,на които не знам имената ,за да ги напиша от РУСЕ в 12 и половина през нощта на -5 градуса температура на въздуха в събота срещу неделя помагаха на колега от Силистра да си замени разбитата гума и джанта на голф-а си от ОГРОМНИТЕ ТРАПОВЕ на ГКПП "Дунав Мост" с риска да си потрошат собствените коли в КРАТЕРИТЕ (без да преувеличавам)по пътя за Силистра
Надявам се на мен или друг ако му се наложи в друг град да потърси помощ да получи такава каквато я видях лично оная вечер в РУСЕ !

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 16 фев 2010 0:02

Пак ви казвам... не се впрягайте.
Колегата му е седяло си ди-то в Русе еди колко си дни и тука се изсипа една кофа лайна. Все едно са го обрали и са го оставили по чорапи само.
Преиграва се колеги...
Всичко може да се случи, а и да е така както е описано... ми майната му, има и такива хора, и то не само в нашата родина.

Потребителски аватар
EliPavlova
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот EliPavlova » Вто 16 фев 2010 0:43

stereofonix написа:Дам колеги супер неприятно се получава. Така както каза колега по горе от мен ... май на русенлии не трябва да им се вярва на 100%.

Впрягаме се от общия знаменател. Не е приятно, че дори някой си го е помислил, защото в Русе има много точни пичове, които в никакъв случай не заслужават така да се рине с лопатите по техен адрес и да ги отъждествяват на едно с някой, който се оказал несериозен.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Вто 16 фев 2010 9:13

Явни колегата Speedy86 има нещо против Русе ама нищо. Дано да НЕ ти се налага да виждаш какви сме Русенци. Тук има хора които ще ти помогнат без дори да те познават. Не слагай под общ знаменател всички. Не познаваш хората от Русе. Незнам за другите колеги но за мен е обида да ми кажат че не ставам без да ме познават :evil:
Моят съвет към колегата Speedy86 е: Пич извини се на всички Русенци нали знеш човек до човек опира :wink:

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Вто 16 фев 2010 11:52

znainainai написа:Явни колегата Speedy86 има нещо против Русе ама нищо. Дано да НЕ ти се налага да виждаш какви сме Русенци. Тук има хора които ще ти помогнат без дори да те познават. Не слагай под общ знаменател всички. Не познаваш хората от Русе. Незнам за другите колеги но за мен е обида да ми кажат че не ставам без да ме познават :evil:
Моят съвет към колегата Speedy86 е: Пич извини се на всички Русенци нали знеш човек до човек опира :wink:

:да: Съгласен съм с Петко.

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Вто 16 фев 2010 12:01

пффф Русенлиии... какви думи само, абе събудете се, има ги гадняри навсякъде, града и съграждане му какво са виновни когато той е мръсния тарикат. синьо на гадняра и толкова, няма смисъл да се хвърлят лайната по всички хора от града.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Вто 16 фев 2010 12:11

Във всеки град си има хора,които неса коректни към другите,не трябва да се слага под общ знаменател за това че еди кой си е пр....ал,или се е направил на тарикат,можеби е време тази тема да се :lock: а ако колегата иска да се защити,може да пише на модераторите и да махната катинара,може и причината за поведението на колегата да е останъл без пари или без работа,в този труден живот на всеки се случва да закъса в даден момент,за месец два или повече :talk:

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 16 фев 2010 13:03

И така да е, можеше поне да вдигне телефона и да каже.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”