rosy написа: че едни 12 декара които имам до София
Би ли казал къде ако не е проблем
rosy написа: че едни 12 декара които имам до София
ilkomuhata написа:rosy написа: че едни 12 декара които имам до София
Би ли казал къде ако не е проблем
Надявам се да не мрем вкупом, моля ви! 
Първите признаци за излизане от кризата са налице. От сдружението на фирмите предлагащи погребални услуги съобщиха, че за последното тримесечие са отчели 100% ръст на печалбите.
scuba написа:Първите признаци за излизане от кризата са налице. От сдружението на фирмите предлагащи погребални услуги съобщиха, че за последното тримесечие са отчели 100% ръст на печалбите.
![]()
![]()
то стана като дързост и красота,тема след тема,а края е някаде там,както в туйн пийкс,очаквам следващия епизод,тема,да се посмея пак на воля 

One написа:scuba написа:Първите признаци за излизане от кризата са налице. От сдружението на фирмите предлагащи погребални услуги съобщиха, че за последното тримесечие са отчели 100% ръст на печалбите.
![]()
![]()
тц
няма логика
двете неща са в обратна зависимост
ако кризата се задълбочава - гробарите просперират, и обратното

Ти от къде знаеш, може вместо свещ да иска да си постелЕ едно килимче или пък да си изгаси на шест места на темето горяща пръчица... каквото му е кеф.enigma79 написа:колега отиди и запали една свещ в църквата...

Не се притеснявай ще искам и за тебDragon написа:Защо, ще искаш клубна отстъпка!?ilkomuhata написа:Би ли казал къде ако не е проблемrosy написа:че едни 12 декара които имам до СофияНадявам се да не мрем вкупом, моля ви!

. Ще му прасна една боя - черен мат, та да се връзва с обстановкатаВърни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта