hooligans написа:
Хрупам си вратните свински пържоли и ме боли ножа за цените на цигарите
м/у другото избягвай точно вратните пържоли - във врата бият инжекциите с хормони на прасетата...
hooligans написа:
Хрупам си вратните свински пържоли и ме боли ножа за цените на цигарите
One написа:ниски са цените - трябва още нагоре
забрана на пушенето на обществените места - тотална
здравни осигуровки на пушачите по високи от тия на непушачите !!!!
стига с този примитивен навик - 21 век сме все пак!!
писнало ми е от наглоста на родните пушачи, които не се съобразяват никога с околните !
golfer написа:theultimate написа: в нормалните държави пушенето е лукс и рядкост, докато тук е масово - май над 50% пушат.
Кои са нормалните държави?
One написа:ниски са цените- трябва още нагоре
забрана на пушенето на обществените места - тотална
здравни осигуровки на пушачите по високи от тия на непушачите !!!!
стига с този примитивен навик - 21 век сме все пак!!
писнало ми е от наглоста на родните пушачи, които не се съобразяват никога с околните !
затова забрани и санкции до дупка
radi_nrj написа:golfer написа:theultimate написа: в нормалните държави пушенето е лукс и рядкост, докато тук е масово - май над 50% пушат.
Кои са нормалните държави?
Имам бистри спомени от Париж - 2008 есента след 10 вечерта е на площада на бастилията хапваме в едно заведение. Тъй като вътре има 5 маси за пушачи от около 30 пред заведението е пълно с хора запалили по фас, пепелник няма, на земята е като килим от фасове... На сутринта нямаше и помен от тази картинка, всичко на всякъде беше почистено.
Та гледам и на запад пушат и цапат яко, но службите по почистването си вършат работата.
maxpayne написа:Наркоманите да си пушат у тях си, кой ги спира? Къв кеф ще е като въведат забраната за пушене в заведенията... ама явно няма да е това лято за съжаление.
escrime написа:Що не си гледате в паничките ми е интересно...![]()
Едните пречат на другите и обратното.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 19 госта