Тамън си мислех.. как се разминах вечерта!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Тамън си мислех.. как се разминах вечерта!
Написаното там гарантирам, че е адската глупост!
Шибнал се е в мантинелата щото се е опитвал да не се шибне в глупавата водоноска насред платното!
или с две думи.. усетили са, че не им е чиста работата!
Шибнал се е в мантинелата щото се е опитвал да не се шибне в глупавата водоноска насред платното!
Миенето на бул. "Цариградско шосе" ще става само при създадена организация на движението, която да минимализира риска от инциденти, съобщиха от Столичния инспекторат.
От там вече са подготвили писмо, което ще изпратят до почистващите фирми, напомняйки им, че тази организация е тяхно задължение.
или с две думи.. усетили са, че не им е чиста работата!
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:Написаното там гарантирам, че е адската глупост!
А е избягал защото...?
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Поредната безумна история написана по нашите пьтища,пак някой не си е свьршил работата както винаги!Жалко за човека ,който няма как да се вьрне.
80-100 е нормална скорост за Цариградско!
Колко е максимално регламентираната е друг вьпрос!
80-100 е нормална скорост за Цариградско!
Колко е максимално регламентираната е друг вьпрос!
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Да отида да го питам направо? Ама щом ти е интересно го питай ти... на мене останалото ми е ясно особено, че за две бройки да ми се случи на мене. Особено пък като знам как си карам колата като глупав четвъртокласник!
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Точно този бих го попитал дали няма гръбначни проблеми та седи в такава особена седалка?И що му е тоя крив волан?Вярно ли катастрофата е била на самия мост-по средата на седемкилометров прав участък с идеална видимост?
-
- Автомобил:
- Двигател:
icoico написа:Точно този бих го попитал дали няма гръбначни проблеми та седи в такава особена седалка?И що му е тоя крив волан?Вярно ли катастрофата е била на самия мост-по средата на седемкилометров прав участък с идеална видимост?
колега ако е избягал шофъора много лесно могат да го открият тея коли все се водят на някоои и ако не тои е карал поне знае на кои е дал колата
по скоро си иэмиват рацете
Последна промяна от br1lata88 на Вто 04 май 2010 22:07, променено общо 2 пъти.
- evgenii74
- Автомобил:
- Двигател:
Жалко за загиналия човек добре че,не е станала по голяма касапница.И ние като водачи трябва да внимаваме повече.Защото има една приказка "миг не внимание цял живот страдание".Трябва да караме колкото ни позволяват възможностите като шофьори. 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
icoico написа:Точно този бих го попитал дали няма гръбначни проблеми та седи в такава особена седалка?И що му е тоя крив волан?Вярно ли катастрофата е била на самия мост-по средата на седемкилометров прав участък с идеална видимост?

да не говорим че цариградско е осветено , макар и малко
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Е много е лесно да обвиниш за касаплъка 2ма рацери, вместо фирмата на племенника...
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizore, ще ходиш на врачка преди да се качиш на колата, за да ти каже какво точно да Предвидиш докато караш.
Значи според мен вината не е в тиа цигани с водоноската, а във фирмата която почиства, защото те са им казали, марш в най-лява лента и мийте. Общината трябва да се разправя с тях, а не да се търси вината в шофьорите.
Аз съм виждал на Плиска в най-лява лента таксиметров връща назаден, идващата кола удари спирачки и се преобърна, а колата зад нея едвам успя да спре и бакшиша колко бой яде не е истина.
Ние живееме в абсурдна държава, така че според мен това е най-малкото което може да очакваме - Водоноска в най-лява лента на Цариградско.

Значи според мен вината не е в тиа цигани с водоноската, а във фирмата която почиства, защото те са им казали, марш в най-лява лента и мийте. Общината трябва да се разправя с тях, а не да се търси вината в шофьорите.
Аз съм виждал на Плиска в най-лява лента таксиметров връща назаден, идващата кола удари спирачки и се преобърна, а колата зад нея едвам успя да спре и бакшиша колко бой яде не е истина.
Ние живееме в абсурдна държава, така че според мен това е най-малкото което може да очакваме - Водоноска в най-лява лента на Цариградско.
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Има спортна седалка и оп.. виновен за катастрофа с водоноска, която кара в насрещното ... 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Vizor написа:Има спортна седалка и оп.. виновен за катастрофа с водоноска, която кара в насрещното ...
визоре , не се прави на луд , много добре знаеш че по това време на денонощието няма много движение и има малко ламБи които оцветяват барем малко
а някой с пенсионерско каране няма да сложи на такава очукана кола спортна седалка и тн
пък и тия с петичките са доста луди глави
не съм казал че някой е виновен , просто ми е чуждно как няма да види 10 тона камион
както и да е , явно има нещо което незнам , а само си чешаме пръстите тук!
за мен е невъзможно да не се види , особено на цариградско , със спазване на ограниченията
не може никои да ме убеди в обратното

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Нещата стават за стотни от секундата. Кой знае каква мизерия е станало. Възможно е някой да е поднесъл, закривил, заблял....лошото е че един човек си е отишъл в резултат на уникално тъпа ситуация...
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:Има спортна седалка и оп.. виновен за катастрофа с водоноска, която кара в насрещното ...
Бях останал с впечатление,че имаш нещо общо с фирма за тунинг на автомобили,не ли?Дали само спортна седалка има?Или си е пипал двигателя и има да речем едно 150-200 к.с. на тоя очукан леген 500 кила и се мисли за следващото превъплъщение на Вин Дизел?Технотест дали е минал ако е променял мощността на двигателя,и какво мислят застрахователите му относно това?А даже и да я е променял е как пък точно вие четиримата не видяхте цял камион насред пътя от всичкия народ дето се е източил покрай него тая вечер?И изобщо понеже не съм видял лично ситуацията и доколко е или не е била обозначена водоноската,нека си съдят Титан за случката,обаче на тоя льольо мястото му е в затвора,да послужи за пример на всички останали рАцери извън пистите.Адреналинът,между другото,също е вид наркотик(личен опит).Вземете да пораснете,или поне си намерете хоби,при което можете да утрепете само себе си

Върни се в “ОФФ-Топик - други”