С днем Победы и честит празник на Европа

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: С днем Победы и честит празник на Европа

Мнениеот hooligans » Нед 09 май 2010 20:46

ако бех пуснал тема за РД на Фюрера колко бърже щеше да олети :horror:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Нед 09 май 2010 21:14

hooligans написа:ако бех пуснал тема за РД на Фюрера колко бърже щеше да олети :horror:

Изчакай до 2.08.2010 - 76 години от рождението му :deal

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Нед 09 май 2010 21:31

ABSOLUT написа:Айде въпреки всички линкове и "смешни" снимчици, да помоля спамерите по темата да замълчат.
Все пак е факт неоспорим, че са загинали милиони за една кауза - Родината.
Без комерс, без пари, без обещания.
По-добре си замълчете.
В памет на загиналите.

Стискам ръката за най свестното мнение в темата.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Нед 09 май 2010 21:40

Поклон пред паметта на загиналите.

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Нед 09 май 2010 21:56

веселин написа:
hooligans написа:ако бех пуснал тема за РД на Фюрера колко бърже щеше да олети :horror:

Изчакай до 2.08.2010 - 76 години от рождението му :deal

не те разбрах :cry:

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Нед 09 май 2010 22:38

Ти сериозно ли ?
Не ми отговаряй.

Просто, ей така искаш да зачеркнеш гибелта на милиони погубени в една безмислена война ??? А ,между тях има и над 40 000 българи ???

Баси хората, баси чудото, всяка година в тази тема се случва едно и също, не можете ли, или не искате да разберете, че тази тема е пускам в памет на хората загинали в една безмислена касапница !!!! Те са умрели заради безумни идеи на някого.
Просто не ми се пише...

Толкова ли е трудно да се разбере.
Май е трудно.
Срам.
:lock: :delete

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Нед 09 май 2010 22:43

Пичага , аз сериозно!
Пусни тема "В памет на загиналите...." , а не в чест на победата на единия изрод над другия ...
Единия е избил 20 000 000 , другия 40 000 000 , някакси не схващам победата !? над кое ?
Изрод VS Изрод ?!
Кой е победителя ?
Който и да е , все тая
:beer

ПП: За хората с комунистически идеи , извинявам се , че ви Осрах темата :kissy:

ПП2: Я пусни тема в памет на стотици хилядите Българи които са изгнили по затворите по време на тия , печелившите! :roll:

vasko01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasko01 » Нед 09 май 2010 22:53

orgasmatron написа:

Ти сериозно ли ?
Не ми отговаряй.

Просто, ей така искаш да зачеркнеш гибелта на милиони погубени в една безмислена война ??? А ,между тях има и над 40 000 българи ???

Баси хората, баси чудото, всяка година в тази тема се случва едно и също, не можете ли, или не искате да разберете, че тази тема е пускам в памет на хората загинали в една безмислена касапница !!!! Те са умрели заради безумни идеи на някого.
Просто не ми се пише...

Толкова ли е трудно да се разбере.
Май е трудно.
Срам.
:lock: :delete

Прав си ама на някой не им стигат мозъчни гънки та да го разберат.

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Пон 10 май 2010 8:21

честито!
сега изтрезнявам аз щото в момента съм в Беларус и много пиха тук всички и аз малко по тоя случай :mrgreen:
имаше и парад, беше готино. не като у нас - никога нищо няма!
изобщо разликата между бълхария и тази "соц" държава е огромна, хич не ми се вярваше че са толкова преди нас даже и "бедните" беларуси, все пак сме в ЕС! ама толкова е неприятно като видиш как всичко тук е подредено, украсено, чисто, огромни улици без дупки, паркове, цветя, алеи, детски площадки и тн, а у нас е пълен хаос и мизерия... а сме уж европейци, но в сравнение с минск софия е пълно село и циганско гето. като се върна ще покажа снимки да се убедите, даже и на мен не ми се вярва, но е факт - тука е 100 пъти по европейско, отколкото у нас.

а за цените да не говоря. една кутия кент или уест ил икаквато и да е е 1 евро. бензина е 1 долар, а газта е някакви стотинки, 60 наши стотинки да кажем... сметки и такива неща също са много ниски, а заплатите са същите (моите хора казва че средно са около 400-500 евро нормални, а ако работиш за някоя от верно малкото западни фирми в ИТ сектора са по няколко хиляди). иначе само западни автомобили, огромно разнообразие от стоки по магазините, много повече големи вериги магазини с много по-богат асортимент. единственото е че имат само 1 мол под земята (баш в центъра на града)
аа и навсякъде има паркинги които са напълно безплаатни, затова няма такива нагло паркирани коли по улиците и тротоарите. а самите улици са с по 3-4 платна в едната посока. нашето цариградско е някаква квартална уличка все едно с тия неравности и мижавите 3 ленти в посока mhihi
изобщо е трудно да опиша колко съм изненадан, защото мислех че ще е сиво, скапано и запуснато, а е наопаки - всичко е осветено (къщи, блокове, реката, мостове) реставрирано, боядисано, подредено, всякакви спортни зали, стадиони, паркове, всякакви увеселения и тн. абе европа все едно, никаква разлика от Варшава от която пристигнах.
а за отношението на хората да не ви казвам, много обичат българия, радват се, разпитават за морето, за ракията. изобщо много приятелски настроени хора, е малко пияни винаги ама водката е все пак 9000 рубли за литър (4000 рубли е едно евро :Д)

и как не ми се връща в бълхария да не ви казвам, добре че имам още доста време да поседя тук и да продължа на север преди да се върна в ориента :mrgreen:

аа да забравих да кажа, автомобилите са скъпи тук заради митническия със с русия, един голф 3 гти струва 4000 долара. н озатова пък получават евтин газец от русия и транзитни такси за нефта който тече през страната. а телефоните ми направи впечатление че са с 50тина евро по-евтини отколкото при нас, както и техниката! същото и за жилишата, една къща струва около 100 000 долара, но на 2 етажа в покрайнините на града - квартали като драгалеци примерно, само дето нямат гора, а е равно всичко. но е много приятно защото няма такова строителство безобразно и обичат да живеят в еднофамилни къщи като в бевърли хилс със басейнчета, беседки, гаражи, градинки, тревички, оградки. изобщо супер! и моите хора живеят в такава къша в селце до града на 2 км в кварталче ала бевърли хилс без хълмове :Д:Д

Последна промяна от assd на Пон 10 май 2010 8:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Пон 10 май 2010 8:32

assd написа:изобщо разликата между бълхария и тази "соц" държава е огромна,:

Друга беше идеята на темата..въпреки че ситуацията тук е жалка може би някой ден ще се промени.

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Пон 10 май 2010 8:37

bobocamaro написа:
assd написа:изобщо разликата между бълхария и тази "соц" държава е огромна,:

Друга беше идеята на темата..въпреки че ситуацията тук е жалка може би някой ден ще се промени.
просто търсих да си споделя впечатленията щото наистина съм мнооого изненадан!
и то приятно, но ми е гадно че само ние не можем да се оправим в тая българия! а всички тук толкова се радват като чуят българия, пък аз си мисля ако знаеха какво е положението съвсем друго биха си помислили за българията...

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 10 май 2010 8:51

assd написа:ако знаеха какво е положението съвсем друго биха си помислили за българията...

Беднотията не е предпоставка за негативни впечатления и отношение на един народ към друг....

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Вто 11 май 2010 15:25

С малко закъснение Честит празник на всички, който почитат този ден.

Дядо ми е участвал в войната на Сръбския фронт при доста от сраженията, много негови приятели са загинали.., поклон пред паметта им, едни от последните истински Българи, пратени да закърпят и смекчат лошото положение в което е била България...

Ето едно от любимите ми клипчета от парадите състояли се в Москва имах късмета да бъда там...

http://www.youtube.com/watch?v=EbjQeW8K ... re=related

Върни се в “ОФФ-Топик - други”