Възстановяват ли се отнети точки след 2години без нарушение?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Възстановяват ли се отнети точки след 2години без нарушение?

Мнениеот radi_nrj » Нед 16 май 2010 17:30

maistora_1 написа:
radi_nrj написа:Това ми го каза служител на кат.

по нагоре из темата колега е написал, че и всичко трвбва да е платено??? тук не се споменава

Един ден просто отидох с идеята да си платя всички задължения защото пак бяха плъзнали информации по медиите, че ще има допълнителни санкции. И повдигнах въпроса на лелката на гишето та тя му каза, че за да се възстановят трябва да нямаш задължения към КАТ. Това беше преди година и половина.

Потребителски аватар
Vasseto
Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
Двигател: CFFB AVF BXE

Мнениеот Vasseto » Нед 16 май 2010 21:09

След 3 години след като нямах нарушения,ме караха да пиша молба за възтновяване на контролните точки.Бях с 12 точки и отидох в агенция за възтановяване на точки.Там ми обясниха че мога да връщам по 13 точки за 12 месеца назад.Но след задълбочено разглеждане на справката ме посъветваха да отида и да пусна молба за СЛУЖЕБНО възтановяване на контролни точки.Оказа се единственото нещо дето НЕ се плаща в банката и както е ясно се пише на ръка.
След 4 седмици отидох да проверя как са нещата и се оказа че са ми ги възтановили.

Оказа се също така че мога да връщам точки с изтекъл срок(2 години).Примерно имам взети точки за колан преди 2 години и за скорост по малко от 2 години.Мога да отида и да пусна молба само за тези над 2 години и ще ми ги възтановят СЛУЖЕБНО.Тези за колана мога да ги възтановя,а тези за скороста не мога СЛУЖЕБНО.

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Нед 16 май 2010 21:24

Vasseto написа:

Оказа се също така че мога да връщам точки с изтекъл срок(2 години).Примерно имам взети точки за колан преди 2 години и за скорост по малко от 2 години.Мога да отида и да пусна молба само за тези над 2 години и ще ми ги възтановят СЛУЖЕБНО.Тези за колана мога да ги възтановя,а тези за скороста не мога СЛУЖЕБНО.

Това със сигурност ли е така?
Ако е вярно, значи трябва да ходя да си върна едни 6 точки :)

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 17 май 2010 8:53

еми не е така
2 години не трябва да имаш нарушение, за което се взимат точки и тогава ти се възстановяват
ако всяка година примерно си правиш нварушение и ти взимат точки, не можеш да възстановяваш по-старите от 2 години

Върни се в “ОФФ-Топик - други”