Asen_D написа:Не така колега, от три години работя с тях и досега не съм имал никакви проблеми...
Ти от личен опит ли го казваш това или просто да си в тон с останалите...
Никакъв опит. Гнусни са ми

Asen_D написа:Не така колега, от три години работя с тях и досега не съм имал никакви проблеми...
Ти от личен опит ли го казваш това или просто да си в тон с останалите...
batetony67 написа:Нека направят един нов, че по изисквания на УЕФА и ФИФА козирката трябва да е над всички места, а в България само един стадион е такъв и той е в Бургас.
batetony67 написа:Нека направят един нов, че по изисквания на УЕФА и ФИФА козирката трябва да е над всички места, а в България само един стадион е такъв и той е в Бургас.
hooligans написа:batetony67 написа:Нека направят един нов, че по изисквания на УЕФА и ФИФА козирката трябва да е над всички места, а в България само един стадион е такъв и той е в Бургас.
Грешиш , само 2 от трибуните са под козирка
А единствения който е уникален , защото е двуетажен е този в Пловдив , но пустее , както главите на много "футболни хора" от 94-та , а и не само
chefito написа:..
Стадион ПЛОВДИВ е уникално съоражение, но скоро ще се срути като трибуните на Локо Пд
Ръководството на ЦСКА, в лицето на изпълнителния директор Венци Живков, за пореден път призова държавата да даде на армейския клуб стадион "Българска армия" на концесия. Шефовете на червените имат грандиозни планове, които включват изграждането на супермодерен стадион на мястото на сегашния. Заради лошото състояние на "Армията" в момента, ЦСКА ще играе през следващия сезон домакинските си срещи на Националния стадион "Васил Левски".
"Все още не мога да прогнозирам каква ще бъде съдбата на стадион "Българска армия". Най-добре би било той да остане на ЦСКА и тук да се изгради едно модерно съоръжение от европейски тип, което ще радва всички хора, привърженици и изобщо всички граждани на София. Знаете, че това ще остане за бъдещето и за другите поколения. Ако се направи това нещо и ни бъде разрешено ще бъде много добре. Чрез вас апелирам към министерството на Физкултурата и спорта, към правителството и парламента, каквото могат да направят, да помогнат. Собствениците на клуба имат грандиозни планове, които ще ги осъществят, ако получат разрешение ", каза Живков
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 44 госта