И аз да споделя моя опит с пурите и пуретите–започнах ги преди 2 години,принципно не съм пушил никога нищо,но пурата е голям кеф,първата която изпуших бе" COHIBA"-една с много тъмен цвят,оказа се че, ако е много тъмен цвета е много силна,както и когато е светла-по-лека,та като я изпуших ми се подкосиха краката

,за "DAVIDOFF "мога да кажа само суперлативи-за мен димът и е като парфюм(много специфичен),изпушил съм доста и им се кефя максимално(когато имам възможност),другата която препоръчвам е "PARTAGAS"-пак кубинска,като тя ми се очертава като фаворит,а в момента в голфа стоят пурети на "Romeo&Julieta" ,днес ги купих от Шел–5броя за 12,50лв,и още едни които взех днес-"BACKWOODS"-различни аромати,също много приятни,иначе съм пушил и Чърчил -най-голямата, и беше страшно,много тежка пура-дърпаш и дим не излиза(посинях от дърпане

)-е има си пиниз, но за аматьор като мен ми казаха да ги избягвам(около 250лв.за бройка май беше),та" COHIBA" си остават на средно ниво,а" PARTAGAS"- разбирачите ги слагат пред" COHIBA".Аз взимам от един човек COHIBA три вида :нормална дебелина-3 вида цвят,по-тънки-пак 3 вида цвят ,и трети вид "Спирала"-началото е заострено -пак три вида цвят.Пушил съм и още ,но за момента това се сещам

ето едните

-9лв.от денонощния магазин до паметника Левски-до чейнч бюрото,

12,50лв.-среден размер