feikot написа:Като изключим магнетичния вкус на добрата грозданка,приятно очарован оставам от екзотичните източници на огнената вода.Малини и мандарини.Мандаринената ракия,е добра,наистина много добра,обачееее малиновата...уникална !!! Лошо,че няма толкова матриал тая година за малинова,но дай боже ще скалъпя за 20-30 литра.Пък живот и здраве,ще почерпя.
Малиновата е прекалено ароматна, хубава е две три глътки и след това не ми харесва. Кисело джибри се оправя със сода, но содата намаля градуса. Кисело джибри се оправя с двоен препек, то всъщност аз така правя ракия, другата тук и викаме сурова ракия и от нея боли главата. При препека, слагам буркан с вода в който пада ракията от лулата, алкохола излиза отгоре, а останалият метил и разните му там боклуци остават във водата. Този номер преди години ми го показа един старец и го правя винаги. Тези който разбират от химия нека кажат повече по въпроса.