Въпрос за ходене в Турция .. !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- f1ka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за ходене в Турция .. !
Пак казвам въпрос на късмет е ... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:Georgi_G написа:През К. Андреево никога не са ми искали на турски.
човек не заблуждавай хората , мен там от 2 пъти 2 пъти са ми искали
НУЖНО е !
Добре де, копие от паспорта ли да покажа. Като казвам, че става значи е така. И то над 20 пъти. Последно в понеделник вечер ме валя големия дъжд в Истанбул.
Приключвам тук.
- f1ka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Georgi_G колега Казах въпрос на късмет е .. ако ти кажат ДАЙ .. превода ще даваш 90 лв като арабаин ще си платиш превода ТАМ на границата .. а иначе е 20лв бърза поръчка 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте!
Гледам, че сте разгледали темата подробно, което адски ми помогна и благодаря на всички за информацията!!!
Предстои ми път и на мен до Турция с кола, която не е моя и искам да си направя всички документи, за да не ме изненадат, когато не трябва.
Имам ограничено време и в последния момент се сетих за тези подробности с колата.
Та въпросът ми е някой може ли да каже колко излиза като време и пари процедурата с превода и легализацията на пълномощното и да препоръча някоя агенция в София? А сам може ли човек да си свърши работата в консулството или ще е главоболие?
Много благодаря предварително!!!
Гледам, че сте разгледали темата подробно, което адски ми помогна и благодаря на всички за информацията!!!
Предстои ми път и на мен до Турция с кола, която не е моя и искам да си направя всички документи, за да не ме изненадат, когато не трябва.
Имам ограничено време и в последния момент се сетих за тези подробности с колата.

Много благодаря предварително!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”