мтм колеж

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Re: мтм колеж

Мнениеот Winner25 » Пет 13 авг 2010 23:46

Много от неприетите в държавен университет отиват в частен. Даже всички които могат да си го позволят :)
Тези които учат в частен университет по собствено желание са изключения, според мен.
Отделен въпрос е къде обучението е по добро. И не всички частни университети са НБУ :wink:

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 13 авг 2010 23:55

ISRalien написа:...Или те сърбят пръстите или страдаш от липса на внимание :banghead:

...КВО ПОВЕЧЕ ЧОПЛИШ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА?!?

Колега,
Пиша в темата, защото имам някакъв опит по образователната тематика, нямам за цел да насочвам хората кой къде да учи и какво да прави, а само споделям опит. Последният ми пост е чисто информативен - линк към новините, касаещи прием в частни учебни заведения. Слагам го тук, защото има отношение към темата. Мисля, че всеки млад човек трябва да е информиран достатъчно, преди да реши какво и къде да учи. Ти защо реши, че поста ми е някаква провокация точно към теб, да не би да си комплексиран, защото учиш в НБУ? Гледай си там магистратурата без да правиш излишни квалификации. И още - в тази тема си не автор, а участник като мен, изказваш си мнението и толкоз... Не пиши с главни букви. :012:

just_dance
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот just_dance » Съб 14 авг 2010 0:17

чета, чета и немога да разбера защо още се намират хора с изкривено мислене. щом си в държавен университет - всичко е 6 точки.Умен си, кадърен си и ще стане човек от теб. А частните такива университети са само за идиоти, безнадеждни случаи или такива които немогат да свържат две изречения,завършилите - нищо няма да излезе от тях. Това са пълни, ама чак преливащи глупости. :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 14 авг 2010 1:25

Хм, Любона ми стана любимец, откъм антипатия...
А пича, който обяснява, че с неделя цял ден и понеделник вечер ще вземе добро висше - :applause:
Защо се заблуждавате?
За мен този колеж е колкото да не кажеш, че никъде не са те приели!
:idea:

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Съб 14 авг 2010 9:45

Само един линк към новините беше достатъчен да разбуни духовете и да оживи темата. Нека и автора на темата се включи обаче и да каже какъв избор е направил.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пон 16 авг 2010 11:10

Ето един интересен информативен БГ сайт:
http://www.kadedaucha.com
И едно проучване - Кой е най-успешният университет в България:
http://www.kadedaucha.com/?id=1314&aid=8268

Върни се в “ОФФ-Топик - други”