Сигнал за измамник !!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сигнал за измамник !!!!
Хайде не се настървявайте и без призиви за линч и ...другото. Все пак има някакво просветление и проблясъци към осъзнаване, щом вече се включи в темата. Нека му се даде втори шанс и занапред да не влиза по терлици като мишок във форума, а да взима участие в темата и изчисти името си, доколкото е възможно.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
likesake написа:Мисля, че това, което пишат и се оливат вече е отвратително, но човешката злоба и злословене нямат предел, това е ясно...Никой всъщност не е наясно какво се е случило, но това са лично мои проблеми, засягащи мен, а не публичното пространство, неприятно и неочаквано, за мен също се получи,не съм искал да набутвам никого. Това е всичко, което мога да споделя
Колега,аз съм единия който се оля по твой адрес.Ето признавам си,а не се крия като пут.а като теб,Ако питаш защо,спомни си кога влиза за последно вчера,или в този диапазон 11 Авг 2010 23:08,точно тогава темата беше все в челните редици.ТИ ЗАЩО НЕ СЕ ЗАЩИТИ ТОГАВА

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
поредния путьо, който няма смелост да каже "да виновен съм"
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
enigma79 написа:likesake написа:Мисля, че това, което пишат и се оливат вече е отвратително, но човешката злоба и злословене нямат предел, това е ясно...Никой всъщност не е наясно какво се е случило, но това са лично мои проблеми, засягащи мен, а не публичното пространство, неприятно и неочаквано, за мен също се получи,не съм искал да набутвам никого. Това е всичко, което мога да споделя
Колега,аз съм единия който се оля по твой адрес.Ето признавам си,а не се крия като пут.а като теб,Ако питаш защо,спомни си кога влиза за последно вчера,или в този диапазон 11 Авг 2010 23:08,точно тогава темата беше все в челните редици.ТИ ЗАЩО НЕ СЕ ЗАЩИТИ ТОГАВАНе се прави на много умен,а вземи и покрий загубите на ХОРАТА които си завлякъл по този начин,защото не са един или двама
и май като гледам са в различен период,като знаеш че нямаш възможност,защо поръчваш
Всеки в днескашно време се случва да закъса за пари,ама не и като при тебе,все като поръчаш нещо и хоп,нещо ми намерисва мерише ми на мърша,май идва от теб
За мен е ясно от по горния ти пост,а имено че си виновен,ти не неправи нищо да се защитиш,поне едно смислено нещо не каза в твоя защита,само взе да се плюнчеш като 10годешен хлапак,заслужаваш кютек кючек,след него и ебан кючек за да завършим арията
Лека от мен и се оглеждай кой е зад теб
Може пък вчера като влизал във форума да не е видял темата и затова да не е писал!Може просто да се е поровил в раздела "КУПУВА"

Не че и днескашното му обеснение не е като на някое хлапе от детската градина и с нищо не се обоснова защо не е взел пратката!
И мен са ме набутвали така и е много гадно!Особенно ако продаваш нещо за малка сума!
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:поредния путьо, който няма смелост да каже "да виновен съм"
Че кои би си застрашил бизнеса ? Но като се има в предвид , че по начинът по които мами хората не печели нищо , е редно да си зададем следният въпрос - Защо ? Защо по дяволите го прави ?

- hooligans
Deo88 написа:hooligans написа:поредния путьо, който няма смелост да каже "да виновен съм"
Че кои би си застрашил бизнеса ? Но като се има в предвид , че по начинът по които мами хората не печели нищо , е редно да си зададем следният въпрос - Защо ? Защо по дяволите го прави ?Нещо иска да докаже ли , незнам , за слава ли ?
незнам защо, но заслужава олио да го попари!
†
-
- Автомобил:
- Двигател:
искам да компенсрам 2ма души - най-искания - ще ти дам един смукател с дюзи рейка и дросел от 2е мотор или глава по избор и едно момче от смолян което прати пружините не му знам ника- със стъпало и добри говорители по - негов избор - колегата от смолян пиши кординати ще ти пратя нещата на адреса за моя сметка че те станаха 130 лева нещата....
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
likesake написа:искам да компенсрам 2ма души - най-искания - ще ти дам един смукател с дюзи рейка и дросел от 2е мотор или глава по избор и едно момче от смолян което прати пружините не му знам ника- със стъпало и добри говорители по - негов избор - колегата от смолян пиши кординати ще ти пратя нещата на адреса за моя сметка че те станаха 130 лева нещата....
nai_iskaniq написа:абе кво говори тоя все вика утре ще ги взема после след 2 дни после другата седмица и накрая без да му казвам се върнах частите така и не отиде до еконт както обещаваше доста хора запали като нямаш пари не поръчвай знам аз проблемите му беше му се прецакал коляновия вал и си го ремонтира а нашите части трупат лихви
Колеги, вие ходили ли сте на училище

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Все повече такива теми ще има,защото всеки гледа да кяри с търговия по нета!А някой като пусне такава тема умирам от смях.Искренно се забавлявам измамника бил мишкар и тн.АМИ вие като сте мъжкари идете ,намерете го и му счупете ръцете и краката.Да ама не само плачете тука като някакви женски полови органи.Офф топика може да се прекръсти на лична драма.Смешни сте и не ми е жал за никой,защото всеки има глава на раменете и докато има балъци ще има и тарикати!Съберете се всички измамени и го навестете
Аре с здраве и наздраве.

Аре с здраве и наздраве.
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
amikus написа:Все повече такива теми ще има,защото всеки гледа да кяри с търговия по нета!А някой като пусне такава тема умирам от смях.Искренно се забавлявам измамника бил мишкар и тн.АМИ вие като сте мъжкари идете ,намерете го и му счупете ръцете и краката.Да ама не само плачете тука като някакви женски полови органи.Офф топика може да се прекръсти на лична драма.Смешни сте и не ми е жал за никой,защото всеки има глава на раменете и докато има балъци ще има и тарикати!Съберете се всички измамени и го навестете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аре с здраве и наздраве.
Къде си бе, тежкар

-
- Автомобил:
- Двигател:
кой кяри - аз давам неща и не искам пара за тях - 50 лева лихви и транспорт в замяна на хубава глава от 2е е добро обезщетение
или пък 60 лева за пружини срещу 4 канален усилвател и 17 сантиметрови говорители джйбиел - поне 100 може да им се вземат ако се продадат
и наистина не съм я видял тази тема - не влизам в този подфорум
или пък 60 лева за пружини срещу 4 канален усилвател и 17 сантиметрови говорители джйбиел - поне 100 може да им се вземат ако се продадат
и наистина не съм я видял тази тема - не влизам в този подфорум
-
- Автомобил:
- Двигател:
аз искам колоните да ми ги пратиш
-
- Автомобил:
- Двигател:
а ти ела с адвоката си и с колегите си от рпу пловдив - нали така ми беше писал
и ако искаш нещо от мен ела на място и ми ги кажи в лице тези неща които ми писа на лично
и ако искаш нещо от мен ела на място и ми ги кажи в лице тези неща които ми писа на лично
- hooligans

ебати нагляра

-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги вижте добре за ква наглост от негова страна става въпрос 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”