всеки си намира майстора рано или късно
любима случка
бащата свидетел
пред него бус съвсем леко и не нарочно засича мерджан
мерджана засича буса спира пред него и двама якички почват бият шофьора
следва отваряне на задните врати на буса и светкавична намеса на качулати (мда тръгнали на акцийка)
тия двамата от мерцедеса просто.... да не си на тяхно място...
За побоищата между колеги на пътя....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
При нас цари баззаконие. Можеш спокойно да шибнеш на някой насред пловдивския панаир два шамара и да си тръгнеш- без последствия. Докато в една цивилизована държава за същото ще мяташ метлата по улиците 100 дена и ще ти земат половингодишната заплата от раз..... за да ти избият всякакви подобни мераци за в бъдеще. Поради тази причина аз не искам европейски съюз....Щото излъжем ли ги сега никога няма да станем веропейска държава. А така с вилата на врата по-има някакъв шанс........
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
maistora_1 написа:еми налага се в колата да си карам винаги :
1) бухалка
2) бокс
3)...
найстина другите на пътя ме провокират да държа подобни неща в колата си...
Офффф! Не смея! Ше вземе някой да ми налети на бой, на мене да ми притъмнее и както съм 100 кила, ако го измуам с некое желязо после ше трябва да го лежа като за човек.
Но си нося 75 сантиметрова бакелитена пръчка, около сант в диаметър - ако шибнеш с нея някой през ръцете не ти и трябва да носиш бухалака.

Слава Богу никога не съм я използвал.
- alien1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да ви кажа и аз не харесвам тия саморазправи ама и аз се усещам някой път като се размина на косъм от ПТП, че ъм готов да слизам и да вадя ключа за гуми и
Даже и за един газов пистолет съм се замислил. На жена ми купих ама май и аз ще се снабдя с един.
Изключително гадно и тъпо е някой 18-20 годишно момченце/момичене дето таткото с многото кинти му купил хубава нова колица и той/тя вече засича на ляво и на дясно, вре се навсякъде без предимство и очаква да ги пазиш. Ако стане нещо даже дори да са 100% виновни чак те и увикват и т.н. Чувство за безнаказаност с няколко думи.
Е такива много няма да ги чакам преди да ги запозная с един десен прав.
Слувало ми се е ПТП с нормални хора. Или си викаме кат или ако са виновни и не им се разправя с КАТ пари на ръка ми дават и приключваме чисто и цивилизовано. Ама ако попадна на някой с "прекалено голямо самочувствие" и той да е виновен, ако е до 100кг го мятам без да го мисля.

Даже и за един газов пистолет съм се замислил. На жена ми купих ама май и аз ще се снабдя с един.
Изключително гадно и тъпо е някой 18-20 годишно момченце/момичене дето таткото с многото кинти му купил хубава нова колица и той/тя вече засича на ляво и на дясно, вре се навсякъде без предимство и очаква да ги пазиш. Ако стане нещо даже дори да са 100% виновни чак те и увикват и т.н. Чувство за безнаказаност с няколко думи.
Е такива много няма да ги чакам преди да ги запозная с един десен прав.
Слувало ми се е ПТП с нормални хора. Или си викаме кат или ако са виновни и не им се разправя с КАТ пари на ръка ми дават и приключваме чисто и цивилизовано. Ама ако попадна на някой с "прекалено голямо самочувствие" и той да е виновен, ако е до 100кг го мятам без да го мисля.

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
вчера влизам в едно кръстовище и пред мен изскачат 3-ма ученика на около 17-18 год и на всичко отгоре си вървят нагло нагло.......набивам спирачки....хората зад мен едвам спряха...(за учениците беше червен светофар).......отварям джама и почвам да им се карам да внимават.......при което единия ми вика: Пич като си толкова отворен слез да ми го кажеш в лицето...при което тръгнах да слизам и като ме видя че съм 100 кила и побягна......просто щях да му фърля шамари да запомни и да внимава като пресича..........между другото ако жена ми не ме беше фанала можеше да го стигна макар че стана задръстване......та малко офф се получи, но според мен понякога на човек му кипва и нервите не му издържат.........цял ден на работа.......нерви.....проблеми.........и ти причернява и правиш простотии..........ужасно е..........требе се уважаваме..........макар че ни е в природата да сме понякога животни и да се биеме колкото и грозно да е.
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
това с уважаването - трудно
ще стане с нашия манталитет, много пъти съм се опитвал да съм толерантен, ама като не получа същото, полудевам...и пак на изходна позиция .... е добрече не съм 85 кила , че немаше да ги има много от тия отворковците (демек каращите как им падне
І
п.п Пък даже си се радвам че съм си категория муха

п.п Пък даже си се радвам че съм си категория муха

Върни се в “ОФФ-Топик - други”