Аз нямам телевизор...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Аз нямам телевизор...
Вкъщи са два броя,но аз не гледам TV.Вбесяват ме дори само като фон рекламите и турските бози.Поглеждам ако чуя за успех на български спортист-толкова. 

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
аз телевизора го пускам след 00ч
до преди това само некви глупости дават
до преди това само некви глупости дават
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
radi_nrj написа:digo_pl написа:Почти не споменах за социалните отношения, а по-скоро акцентирах върху манипулативния характер на телевизията.
Това за манипулативния характер е за хората без лично мнение. Факта, че си пуснал такава тема показва, че имаш лично мнение и телевизията не би трябвало да те притеснява
Смятам, че личното мнение се формира от изложените гледни точки, достигнали до човек + неговата си гледна точка. Когато информацията около човек е манипулирана си мисля, че и мнението му се изкривява. Поне при мен е така.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Телевизия не гледам,аз както колегата пуснал темата сьм решил да пропусна бомбените атентати,убийствата ,репортажите за бедния ни народ както и всичко останало .
Гледам телевизия единствено за важни мачове и моторни спортове,жалко че на последното както винаги не се дьржи у нас.
Гледам телевизия единствено за важни мачове и моторни спортове,жалко че на последното както винаги не се дьржи у нас.

- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
телевизор в моята стая нямам и няма да си купя
у нас има телевизори но
ако гледам нещо то ще е или дискавъри(за да науча нещо ново интересно)
или някой филм като CSI
и дреме ли ми че незнам днес колко катастрофи и убийства са станали не
не се ядосвам с глупости
пс:имаше един виц че новините започват с добър вечер и след това водещите обясняват 30 минути защо тя не е такава
подкрепям автора на темата
у нас има телевизори но
ако гледам нещо то ще е или дискавъри(за да науча нещо ново интересно)
или някой филм като CSI
и дреме ли ми че незнам днес колко катастрофи и убийства са станали не
не се ядосвам с глупости
пс:имаше един виц че новините започват с добър вечер и след това водещите обясняват 30 минути защо тя не е такава
подкрепям автора на темата
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
GREEN_lADY написа:нищо не си изпуснал повярвай ми!!!Имаме 2 телевизора у нас и не гледам нито 1дето вика прабаба ми тва е за губене на време
Телевизия ... !? Аз гледам 30 мин макс на седмица... National Geographic - ония ден даваха за Аушвиц

- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
не разбирам защо трябва да се ограничаваш от телевизия, интернет или нещо друго. хубаво е да имаш възможност да си прекарваш времето както си искаш, и не мисля че бомбастични изказвания като аз никога не съм имал телевизор у нас са правилни.
а що се отнася до мен, понякога гледам телевизия, понякога не я пускам цяла седмица.
а що се отнася до мен, понякога гледам телевизия, понякога не я пускам цяла седмица.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
В днешно време, всеки има телевизор, но когато нямам време, как да гледам телевизия! Илизам сутрин от 8, и се прибирам в 00:01ч и като знам че утре пак съм на работа няма какво да го пускам тв-то. Според мен единствения канал който има значение и от който може да се научи нещо е Трите Хикса и Ледения
Всичко друго е дразги и нерви 

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз па имам телевизор и то плазмен
32" и много му се кефех. Сега вече нямам време да гледам тв.Мнооого рядко някой мач от Шампионска лига или от Испанското (Барселона), Дискавъри и това е.Но ако го нямах в стаята, щеше да ми липсва
Плюс това е вързан към компа и чат-пат гледам нови филмчета 

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
И Аз па имам телевизор
Супер си е
В студенстки град нямах и не ми трябваше
Сега се радвам, че имам
Супер си е
В студенстки град нямах и не ми трябваше
Сега се радвам, че имам
- mirkata 4020
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: 1996
имам тв.на двора в беседката,в кухнята,в хола,но в спалнята не.Все пак там е едно такова място дето би трябвало да гледаш нещо на живо

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Телевизора е като фон,включен,но без да му се обръща особенно внимание.
Гледам предимно образователните телевизии,понеже нашите са пълен г.з и занимават хората с празни работи.
Гледам предимно образователните телевизии,понеже нашите са пълен г.з и занимават хората с празни работи.
- Arr0w
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз си гледам телевизия.Bubetooo написа:Аз пък си гледкам всяка вечер телевизия...

- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
телевизор у нас има малко елсиди 32инчово което се ползва само за филми с приятели .поне от мен лично кабелна сме нямали никога а интернет имам от около 4 години.бих живял и без двете но не съжелявам че ги имам особено нета и най вече заради научената информация.а за манипулирането ми манипулират се наивни хора които поради една или друга причина не мислят много много а слушат какво им говорят другите.аз не смятам че съм от тия.но телевизията специялно и с нея и без нея предпочитам добрата компания и зимата ако не става навънка за по биричка става вътре за по винце
.като си каня гости никога не се гледа телевизия а също и като ме канят ми е неприятно като има пуснат телевизор щото повечето гледат и един смислен разговор неможе да се проведе или разговора ще е свързан с нещо което са давали по тв което в повечето случаи е глубаво или нещо с отрицателен характер

Ами не смятам, че е лошо да имаш телевизор...
Аз лично гледам всеки ден, но не по много.
Гледам най-голяма част от времето Дискавъри, и то само когато уцеля нещо интересно.
АААаа, гледам и чалга телевизиите и новините
.
Пък и от телевизор/в умерени количества/ огупяват само онези, които са си глупави по принцип/като държа да подчертая, че не визирам никого конкретно/.
Аз лично гледам всеки ден, но не по много.
Гледам най-голяма част от времето Дискавъри, и то само когато уцеля нещо интересно.
АААаа, гледам и чалга телевизиите и новините

Пък и от телевизор/в умерени количества/ огупяват само онези, които са си глупави по принцип/като държа да подчертая, че не визирам никого конкретно/.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”