Ситуация гурко - ВСИЧКО Е ЛЕЩА .. кабинета ми е мокар целия градушката би по дограмата и водата минаваше покрай уплътненията тука е мъртвило ... еба си майката такова нещо не бях виждал
В центра, ул.Иван Шишман, а сигурно важи и за целия център, валя малко град, но беше нефелен... Поражения не трябва да има никакви. Иначе всичкото улица е станало на река. Вчера към 7.30 се изсипа същото количество дъжд, по Сливница умряха светофарите, по кръстовищата вода до колене, абе странна работа, такъв дъжд аз май не съм виждал преди.
В надежда гърмя и трещя...2 пъти ми се рес-на компа...изваля се..и сега е малко по спокойно..но по информация на близки и роднини...по Г.М Димитров е било неописуемо също и в самия център на столицата
До Бърза помощ-Сточна гара беше стахотен порой само до преди 10 мин. Градушката беше дребна и няма видими поражения. Улиците преляха върху тротоарите, направо си имаш усещане, че си до реки. Автомобилите минават като скутери, снимах няколко. Снимки утре.
тука попихме долу горе заминаха малко документи а дъжда спря
ебах мааму 3 кофи вода.. направо съм възмутен .. тея дето са правили дорамата скоро ще получат честитка от адвокатите