Сядам в колата , паля, слагам колана, пускам фаровете и тръгвам . Това е винаги дори да знам , че ще измина и само 1км с колата пак го правя. Препоръчвам го на всички!!!
Сядам, слагам колана, паля и тръгвам. Без значение дали след 200 метра ще слизам пак. Не съм рисков шофьор, нито заради полицаи или страх от глоби, а заради тези пред/зад/около мен в движението
Да Винаги си слагам колана.До магазина, от вкъщи до паркинга ... В случей, че съм забравила на 2рата минута почвам да се опипвам, че нещо не ми е наред
Колана е задължителен при мен. В момента в който седна зад волана и колана е сложен. От както съм активен шофьор е задължителен при мен и когато съм без него ми е неконфортно да шьофирам. По-добре с колан от колкото без, не заради глоби или припирни с катаджиите, а заради главите ни. После пътища и възможности много.
Винаги си слагам колан.Детето ми се вози в столче, а ако има други пътници независимо дали са отпред или отзад, винаги им напомням да си слагат коланите.
Обикновено го слагам и то заради безопасността ми, но напоследък заради тъпата служебна кола, започнах да не го слагам и на личната и то несъзнателно, просто не се сещам!! Иначе задължитлно, даже по едно време бях почнал да се усещам че го слагам дори да се кача в колата за да я паркирам