П.С. ако някой ще идва до Калиакра на July morning можем да ударим по някой биричка

PACH написа:Колеги обсъждам с приятели място за посрещане и за момента се насочваме към плажната ивица след Атия, така наречения "Офицерски плаж".Както вече споменах всички са добре дошли на барбекю и приятна музика до зори
Rumen написа:надявам се ще ми простите за кирилицата, но просто няма как да се напише по друг начин...
PACH написа:Колеги обсъждам с приятели място за посрещане и за момента се насочваме към плажната ивица след Атия, така наречения "Офицерски плаж".Както вече споменах всички са добре дошли на барбекю и приятна музика до зори
orgasmatron написа:PACH написа:Колеги обсъждам с приятели място за посрещане и за момента се насочваме към плажната ивица след Атия, така наречения "Офицерски плаж".Както вече споменах всички са добре дошли на барбекю и приятна музика до зори
дано да ми простите невежеството, това някъде между Черноморец и Созопол ли е ?
Ужасно много ми се идва ( то повече на Крапец ми се ходи де), но за сега водя едни безнадеждни преговори с началството, няма кой да ме смени, тайничко се надявам да ми се отвори парашута де .
Не съм ходил на джулай поне от 15 години ...
Vasseto написа:Таз година къде?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта