Vlad777 написа:Стига с тези цени на билетите. Тук сме авто клуб. Аз примерно за последните 5 години съм се возил 1 път с градкия транспорт и ако искат и безплатно да го направят пътуването с ГТ пак няма да го ползвам.
На който му е скъпо - да отиде на село и да си кара колело или каруцата за без пари и това е. Няма да плаща за градски транспорт.
Какво е виновен ГТ или българските управници, че цените на петрола се вдигат. В цяла Европа бензина е 1.20+ ЕВРО. Те го купуват от доставчиците на същите цени както и българските разпространители.
Сега пак ще стигнем до въпроса със заплатите - ами на който му е ниска заплатата, вместо да се оплаква от това в АВТО форум - да отиде да се оплаче на шефа си и да иска увеличение или да смени шефа! Аз така направих и съм доволен. Всеки МОЖЕ! ДЪРЖАВАТА няма да увеличи на никой заплатата (освен ако не е държавен служител). Живеем в пазарна икономика!
Абе Влад, не си много прав.................всичко с времето си ако си спомням правилно някъде беше писал че взимаш 700-800лв........хубаво горе долу хубава заплата за сам човек, но точно след 3-4 години или когато там се ожениш........други ще ги заговориш.