ISRalien написа:Мен ме изкефи как е замазал табелите на блока, ама е оставил тия на колатаЩо ли
Що ли - ами примерно, защото Голф 4 е обичайна стока за крадене. Специално за това има обяснение различно от измамник.
ISRalien написа:Мен ме изкефи как е замазал табелите на блока, ама е оставил тия на колатаЩо ли
ABSOLUT написа:Добре де, не може ли по някакъв начин да бъде уведомен началника му, колегите му.
Да стане ясно на хората, които го познават, що за човек е. Че всъщност зад човека на тази "благородна" длъжност стои един измамник и лъжец. Все пак не става въпрос за някакъв пиклив малък рацер, ами за уж сериозен, зрял човек.
rosy написа:Ако тоя наистина е в системата на МВР и ако наистина някой е измамен от него (под наистина разбирам черно на бяло жалбичка), аз мога да направя всички възможно измамника да не бачка вече там
hotride написа:Колегата rossko трябва да го направи.
rossko написа:hotride написа:Колегата rossko трябва да го направи.
мина доста време парите ги прежалих нямам време да се занимавам с жалби и съдилища просто опитах да предотвратя повторно "ужилване" и за тва писах на няколко мода за темата(Васко,благодаря за светкавичната реакция).Рано или късно ще си го върна лично на милиционера и ще е заповече от 100лв.......
rossko написа:hotride написа:Колегата rossko трябва да го направи.
мина доста време парите ги прежалих нямам време да се занимавам с жалби и съдилища просто опитах да предотвратя повторно "ужилване" и за тва писах на няколко мода за темата(Васко,благодаря за светкавичната реакция).Рано или късно ще си го върна лично на милиционера и ще е заповече от 100лв.......
rossko написа:квото и да направя по законен начин не мога да си ги взема за тва
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта